Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Fedttransplantation hitter hos kvinder, der på én gang vil have større bryster eller balder og mindre mave eller lår.

Kropsmodellering med fedttransplantation er et besnærende behandlingskoncept for mange kvinder, der på den måde kan slå to fluer med ét smæk. Da priserne samtidig starter på samme niveau som traditionelle brystoperationer, bruges kropsmodellering stadig oftere. Nu ikke alene til naturlig forstørrelse af bryster, men også som metode til forbedring af underkroppens form – ved reduktion af taljemål samtidig med forstørrelse og modellering af balderne.

Læs mere

Mette Meinert og Allan Ryhammer har igennem karrieren udredt og behandlet underlivssmerter hos mange kvinder. Makkerparret har dog savnet muligheden for et mere komplet behandlingstilbud, hvilket har ført til åbningen af Klinik for Underlivssmerter på AROS Privathospital. Det bliver dermed landets første tværfaglige gynækologiske smerteklinik, hvor de to læger vil arbejde tæt sammen med sexologisk rådgiver Sus Rasmussen.

– Der findes i dag mange gode muligheder for kirurgisk og medicinsk behandling af underlivssmerter, men samtidig kan mange hjælpes endnu bedre med en mere helhedsorienteret tilgang, hvor specialister som fysioterapeuter, anæstesilæger, psykologer og sexologer inddrages efter behov, siger Mette Meinert. 

Læs mere

I litteraturen er der bevis (evidens) for behandling af kvalme ved kemoterapi, hvor anden behandling ikke virker.
Imidlertid er der nu åbnet for at udskrive recept på cannabisolie til kræftpatienter.
Nedenstående følger de canadiske retningslinier.

Læs mere

Speciallæge i karkirurgi, Nikolaj Grøndal, overtager ledelsen af karkirurgisk klinik på AROS Privathospital, hvor han blandt andet skal hjælpe åreknudepatienter med den nyeste skumbehandling.

Åreknuder er en hyppigt forekommende lidelse, som et stigende antal patienter søger hjælp til at komme af med.  På Karkirurgisk Klinik ved AROS Privathospital har denne efterspørgsel været tydelig, og hospitalet har derfor haft fokus på at tilbyde en bred og tidssvarende palet af behandlinger, herunder særligt den skånsomme skummetode.

Læs mere

Erfaren kræftlæge på AROS Privathospital i Aarhus tilbyder nu medicinsk cannabisbehandling til uhelbredelige patienter.

Omkring hver tredje voksne dansker har prøvet hash, og mens nogle associerer det ulovlige stof med en afslappende rus, er det for de fleste et synonym for kriminalitet og misbrug. Enkelte læger ser dog cannabis i et helt nyt lys – nemlig som et middel der kan gøre den sidste tid for uhelbredeligt syge kræftpatienter mere tålelig.

Læs mere

AROS Privathospital har pr. 1. april  2017 tilknyttet Professor, hudlæge Knud Kragballe.

Han er uddannet ved Aarhus Universitet, blev læge i 1974 og skrev doktordisputats i 1981. Tog klinisk uddannelse til hudlæge ved Marselisborg Hospital og University of Michigan. Blev associate professor sidstnævnte sted 1983-85 og siden 1985 tilknyttet hudafdelingen Marselisborg Hospital som overlæge, forskningsrådsprofessor, ledende overlæge og lærestolsprofessor.

Læs mere

Plastikkirurgisk Center AROS Privathospital har netop som det eneste privathospital i region Midt af Sundhedsstyrelsen fået tildelt regionsfunktion til rekonstruktion af bryster med anvendelse af patientens eget væv. I region Nord er der ingen privathospitaler, der har fået tildelt denne regionsfunktion.

Læs mere

Botox mod sexsmerter

Forskere fra Aarhus Universitetshospital åbner landets første tværfaglige gynækologiske smerteklinik. Her vil de tilbyde bedre hjælp til kvinder med underlivssmerter. Hver femte kvinde døjer med underlivssmerter, men mange gør ikke noget ved de tabubelagte lidelser. Det får nu to overlæger og forskere fra Aarhus Universitetshospital med speciale i underlivssmerter - Mette Meinert og Allan Ryhammer - til at gå nye veje i behandlingen af lidelserne.

Læs mere

"Vi vil gerne demonstrere en behandling på vores fyraftensmøde den 19. januar og tilbyder derfor en gratis behandling, som alle har mulighed for at se med på og evt. spørge til.

Behandlingen udføres med filler (Restylane). Vi har udvalgt vredesrynken. Du kan læse mere om restylane her >

Læs mere

Vil du vide lidt mere om hvad vi kan? Så reserver allerede nu torsdag, den 19. januar 2017. Denne aften afholder vi et eksklusivt fyraftensmøde fra kl. 17.30 til 19.30. Vi vil fortælle lidt om, hvad vi kan, bl.a. om facelifts, neck lift fedttransplantation, filler (Restylane mv.), Botox, karsprængninger, pigmentforstyrrelser og hudpleje.

Læs mere
  • 1/3