Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Som det første privathospital i Danmark, tilbyder AROS Privathospital nu en effektiv og skånsom ultralydsbehandling til at opstramme, revitalisere og dermed forynge skedevæggen. HIFU-behandlingen (High Intensity Focused Ultrasound) blev oprindeligt udviklet til at fjerne kræft i leveren, men læger fandt hurtigt ud af, at strålerne også kunne bruges til at stimulere muskulatur, bindevæv og slimhinder til at skabe nyt væv. HIFU-behandling bliver udført ambulant på AROS Privathopital i Skejby ved Aarhus af erfarne speciallæger i urologi.

Læs mere

Smartgraft er navnet på en regulær gamechanger inden for behandling af hårtab. Den unikke teknik har gjort hårtransplantation mere skånsom og dermed også mere populær. Europas eneste Smartgraft-maskine står på AROS Privathospital i Aarhus, hvor plastikkirurgerne har tilbudt behandlingen i halvandet år. Den internationalt anerkendte hårtekniker Michael Barge, som afholder hårtransplantationskurser i hele verden, har netop afholdt en masterclass i hårdesign, hvorefter kirurgernes evne til at designe en flot hårpragt er blevet yderligere forfinet. Amerikanske Michael Barge har over 25 års erfaring med hårtransplantation og besidder en exceptionel viden om, hvordan hårene skal tilpasses den enkeltes hovedform og hårtype. 

Læs mere

Har du verdens bedste mor....har dine børn verdens bedste verdens bedste mor eller kender du bare verdens bedste mor, så har du nu muligheden for at forkæle hende ekstra meget....

Udover at være ren forkælelse og velvære for både krop og sjæl, så kan STRESS OFF behandlingen lindre kæbespændinger, spændingshovedpine samt skabe balance og give ny energi til både ansigt og krop.

Læs mere

AROS Privathospital kan tilbyde en lang række brystoperationer helt uden ventetid. Lidelser som forstørrede bryster hos mænd, brystbetændelse og følger heraf, forstyrrelser i mælkegangene samt godartede knuder i brysterne, kan alle behandles hurtigt og professionelt. Sidstnævnte sygdom er den mest hyppige, og leder af hospitalets mammakirurgiske klinik, Nidal Al-Suliman, har stor ekspertise i at udrede og behandle kvinder med godartede knuder i brysterne. I modsætning til behandling i det offentlige, bliver alle patienter ved AROS Privathospital udredt, så det er klart, hvorfor knuderne er opstået, og om det overhovedet er nødvendigt med en operation.

Læs mere

DET ER FORÅR, OG BIKINITIDEN NÆRMER SIG

  • Går du med et ønske om en mere fyldig barm?
  • Drømmer du om at blive klar til den nye bikinisæson?
  • Kan du springe til med kort varsel og på udvalgte datoer?

Så er her et godt tilbud til dig >

Læs mere

Mange kvinder oplever, at fødsler og den naturlige aldringsproces bevirker, at vagina (skeden) med tiden bliver slappere og ofte bliver mere åben og hængende. Dette ledsages ofte af tørhed, irritation og eventuelt infektioner, som kan have en udtalt indvirkning på sexlivet, og  hos mange optræder desuden begyndende vandladningsproblemer med inkontinens i større eller mindre grad. Disse symptomer kan yderligere forværres i forbindelse med overgangsalderen.

AROS Privathospital kan nu som de første i Danmark tilbyde en effektiv og skånsom behandling af vaginal opstramning  med HIFU.

Læs mere

”Første gang jeg møder Ida er i begyndelsen af januar 2017. Ida er 22 år og har fået strækmærker efter en brystforstørrende og formkorrigerende operation 4 mdr. forinden. Operationen har hun fået pga. en medfødt brystdeformitet. Strækmærkerne er mange, dybe og farvede(røde, blå, lilla), så selvom glæden over operationen er stor, er hun rigtig ked af strækmærkerne”.

Efter en konsultation med gennemgang af de forskellige behandlingsmuligheder falder valget på dermaroller, som værende den bedste behandling for Ida. Ida får 3 behandlinger med 5 - 6 ugers interval.

Læs mere

ALLE MODELLER ER FUNDET, VI TAKKER FOR DEN STORE INTERESSE.
Kosmetologisk Klinik mangler billedmateriale og søger derfor modeller til GRATIS behandling af rynker over læben.

 

Vi ved godt, at ”hønserøv” lyder grimt, men ”rygerynker” lyder ikke ret meget pænere, og man kan også sagtens have ”rygerynker”(dybere rynker over læben) uden nogensinde at have røget.

 

Alle får rynker med alderen, de fleste er smukke, glade rynker, smilerynker der giver ansigtet karakter, fortæller at vi har levet et liv med glæde og grin.

Læs mere

I løbet af de tre dage vil der være mulighed for at få  behandling for hårtab af vores hårtransplantationsteam under ledelse af Michael-Barge. Og har du et specielt problem med hårmangel, så er her en enestående chance for at få det behandlet.

AROS hårtransplantationsteam vil være en af Skandinaviens bedste hårklinikker og derfor ønsker AROS Hårklinik, at blive inspireret og opdateret løbende med ny og brugbar viden samt teknikker inden for hårtransplantation.

Vil du have en chance for at komme i betragtning til behandling af Michael Barge, er det nu, du skal melde dig. Nu også mulighed for konsultation i vores klinik i Værløse!

Læs mere

Er du ved at gå i panik over, hvad du skal give i julegave til manden eller kvinden, der har alt? Så har Kosmetisk Center på AROS Privathospital måske løsningen til dig. Klinikken tilbyder nemlig et særligt juletilbud på gavekort i hele december måned. På den måde kan du overraske din nærmeste med en unik mulighed for en kosmetisk skønhedsbehandling.

Læs mere
  • 1/5