Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Er du ved at gå i panik over, hvad du skal give i julegave til manden eller kvinden, der har alt? Så har Kosmetisk Center på AROS Privathospital måske løsningen til dig. Klinikken tilbyder nemlig et særligt juletilbud på gavekort i hele december måned. På den måde kan du overraske din nærmeste med en unik mulighed for en kosmetisk skønhedsbehandling.

Læs mere

Hvert år lancerer Sundhedsstyrelsen den såkaldte specialeplan, som definerer, hvilke sygehuse der i offentligt regi må udføre hvilke operationer og behandlinger. I den nye specialeplan for 2017 og 2018 har styrelsen for første gang tilkendt Aros Privathospital retten til at udføre alle typer af brystrekonstruktioner på kvinder, der har mistet et eller begge bryster i forbindelse med brystkræft. AROS Privathospital bliver dermed et privat alternativ, når de offentlige sygehuse ikke har kapaciteten. AROS Privathospital har hele tiden haft tilladelse til at rekonstruere bryster med implantater eller med patientens eget fedt, men altså og nu også med flytning af patientens væv – den såkaldte laprekonstruktion.

Læs mere

Lene Lykke vidste det, i det øjeblik hun så, at opkaldet var fra hendes læge. Resultaterne af CT-skanningen fra to uger forinden viste, at den lille knude i højre bryst var ondsindet cancer. På hotelværelset i det solbeskinnede ferieparadis på Mallorca trak skyernes sig sammen over hovedet på hende, og hun gjorde det klart for lægen, at hun ville have fjernet brystet med det samme. Få uger senere – 25. juli 2013 – fik den dengang 44-årige hustru og mor til to fjernet sit højre bryst på Aarhus Universitetshospital.

Læs mere

Øjenklinikken på AROS Privathospital har indgået et samarbejde med den internationale øjenklinikkæde Memira. Partnerskabet indebærer, at Memira har flyttet deres klinik til AROS Privathospital og dermed kompletteres hospitalets behandlingstilbud til patienter med dårligt syn. AROS’ øjenkirurg, Thomas Olsen, har i mange år foretaget linseoperationer på patienter med alderssyn og begyndende grå stær, og det vil han fortsat gøre. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, der kan afhjælpe synsfejl og bygningsfejl.

Læs mere

Fedttransplantation hitter hos kvinder, der på én gang vil have større bryster eller balder og mindre mave eller lår.

Kropsmodellering med fedttransplantation er et besnærende behandlingskoncept for mange kvinder, der på den måde kan slå to fluer med ét smæk. Da priserne samtidig starter på samme niveau som traditionelle brystoperationer, bruges kropsmodellering stadig oftere. Nu ikke alene til naturlig forstørrelse af bryster, men også som metode til forbedring af underkroppens form – ved reduktion af taljemål samtidig med forstørrelse og modellering af balderne.

Læs mere

Mette Meinert og Allan Ryhammer har igennem karrieren udredt og behandlet underlivssmerter hos mange kvinder. Makkerparret har dog savnet muligheden for et mere komplet behandlingstilbud, hvilket har ført til åbningen af Klinik for Underlivssmerter på AROS Privathospital. Det bliver dermed landets første tværfaglige gynækologiske smerteklinik, hvor de to læger vil arbejde tæt sammen med sexologisk rådgiver Sus Rasmussen.

– Der findes i dag mange gode muligheder for kirurgisk og medicinsk behandling af underlivssmerter, men samtidig kan mange hjælpes endnu bedre med en mere helhedsorienteret tilgang, hvor specialister som fysioterapeuter, anæstesilæger, psykologer og sexologer inddrages efter behov, siger Mette Meinert. 

Læs mere

I litteraturen er der bevis (evidens) for behandling af kvalme ved kemoterapi, hvor anden behandling ikke virker.
Imidlertid er der nu åbnet for at udskrive recept på cannabisolie til kræftpatienter.
Nedenstående følger de canadiske retningslinier.

Læs mere

Speciallæge i karkirurgi, Nikolaj Grøndal, overtager ledelsen af karkirurgisk klinik på AROS Privathospital, hvor han blandt andet skal hjælpe åreknudepatienter med den nyeste skumbehandling.

Åreknuder er en hyppigt forekommende lidelse, som et stigende antal patienter søger hjælp til at komme af med.  På Karkirurgisk Klinik ved AROS Privathospital har denne efterspørgsel været tydelig, og hospitalet har derfor haft fokus på at tilbyde en bred og tidssvarende palet af behandlinger, herunder særligt den skånsomme skummetode.

Læs mere

Erfaren kræftlæge på AROS Privathospital i Aarhus tilbyder nu medicinsk cannabisbehandling til uhelbredelige patienter.

Omkring hver tredje voksne dansker har prøvet hash, og mens nogle associerer det ulovlige stof med en afslappende rus, er det for de fleste et synonym for kriminalitet og misbrug. Enkelte læger ser dog cannabis i et helt nyt lys – nemlig som et middel der kan gøre den sidste tid for uhelbredeligt syge kræftpatienter mere tålelig.

Læs mere

AROS Privathospital har pr. 1. april  2017 tilknyttet Professor, hudlæge Knud Kragballe.

Han er uddannet ved Aarhus Universitet, blev læge i 1974 og skrev doktordisputats i 1981. Tog klinisk uddannelse til hudlæge ved Marselisborg Hospital og University of Michigan. Blev associate professor sidstnævnte sted 1983-85 og siden 1985 tilknyttet hudafdelingen Marselisborg Hospital som overlæge, forskningsrådsprofessor, ledende overlæge og lærestolsprofessor.

Læs mere
  • 1/4