Vi tilbyder behandling af bl.a. grå stær, linseoperationer for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og problemstilling. Øjenkirgurgisk Klinik AROS
Øjenkirurgisk Klinik AROS

Øjenkirurgisk Klinik AROS tilbyder undersøgelse og behandling for mange af de almindeligt forekommende øjenlidelser, specielt inden for grå stær og linseoperation for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og andre problemstillinger.

Den moderne øjen- og synskirurgi har udviklet sig betydeligt i de senere år. Dette skyldes store tekniske forbedringer i udstyr til undersøgelse og operation og fremkomsten af nye kunstige linser. Ved en linseoperation er det således muligt at "lave om" på øjets optik, så patienterne opnår et godt syn uden briller efter operation. Dette kommer først og fremmest de mange patienter med grå stær til gode - men også patienter, som har en generende brydningsfejl i form af nærsynethed eller langsynethed kan med fordel få en linseoperation. Med fremkomsten af såkaldte "multifokale" linser er det endvidere blevet muligt ved en linseoperation at opnå både et godt afstandssyn såvel som et et godt læsesyn uden briller.

Men der er også kommet nye behandlingsmuligheder indenfor andre områder, blandt andet grøn stær og AMD "aldersrelateret macula degeneration". Nye kirurgiske metoder ved grøn stær har forbedret mulighederne for at nedsætte øjets tryk, hvilket er nødvendigt for at bevare synet.

Øjenkirurgisk Klinik - Speciallæger & tilknyttede medarbejdere

Lone Sørensen

Sengesygeplejerske

Henrik Ipsen

Sengesygeplejerske