Patienternes udtalelser

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Plastikkirurgisk Center på Aros Privathospital.

Indadvendte brystvorter

Quote

D 27.9.17 blev jeg opereret for indadvendte brystvorter. En operation jeg havde gennemgået 7 år tidl.  på et andet hospital, uden held. 

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Blev godt modtaget, godt informeret, og følte mig tryg ved det der skulle foregå. Selve operationen forløb i stille og roligt, og meget professionelt. Der var afslappende musik, og en tryg hånd, da jeg skulle bedøves. 

En stor tak til Ole Momsen, “ and his Crew “ Jeg syntes virkeligt I gjorde det godt. 

Resultatet overgår alt hvad jeg havde turdet håbe på, jeg er vildt imponeret og meget taknemmelig. I får mine bedste anbefalinger. 

Mange hilsner 

Else Stavad

(Sygeplejerske)

Ansigtsløft

Quote

For et år siden, fik jeg lavet et ansigtsløft på Aros Privathospital.  Forud for operationen havde jeg været til konsultation hos Ole Momsen, og fået god vejledning og grundig information.
På selve dagen, blev jeg lagt til at sove dejligt i 5 timer. Vågnede umiddelbart efter operationen,  varm, veltilpas, ingen kvalme , ingen smerter, og blev kørt på opvågningsstuem. Her blev jeg observeret en halv time af den sødeste narkosesygeplejerske, og fundet egnet til at køre videre på sengestuen.
Nu var det aftensygeplejersken der tog over, med omsorgsfuld og professionel pleje.
Jeg mener kun at have haft brug for stærkere smertestillende umiddelbart efter operationen, ellers har jeg klaret mig med Panodil og Ibumetin.
Jeg sov godt hele natten på en lille indslumringspille. Hovedet skulle holdes højt, så det var lidt uvant.
Fik dræn fjernet, og var klar til at gå hjem kl 9. Lidt stram i betrækket og begyndende blå under øjnene, men godt tilpas.  Efter 14 dage var hævelsen og det blå væk, samt kindposerne og den løse hud på halsen, og udseendet mindst 5 år yngre.
Jeg er meget glad for resultatet.Quote

FØR OG EFTER - SE BILLEDERNE HER >

Efter et årelangt tovtrækkeri med det offentlige sundhedsvæsen lykkedes det på AROS Privathospital endeligt at få fjernet de sidste fysiske rester fra mit store vægttab.

Min historie begynder I 2010, da jeg vejede 130 kilo og fik foretaget en fedmeoperation – en såkaldt gastric bypass. Operationen var vellykket og fire måneder senere havde jeg tabt 70 kilo, men huden var meget løs, og jeg døjede med svamp i hudfolderne og havde svært ved at bevæge mig.

Læs mere

Beretning om øjneforløb.

Quote

År ca. 2000 fik jeg dobbelt syn og uklarhed, når jeg ville læse, se tv, det blev svært at se øjet på en nål og tråde den, turen begyndte ved optikeren i flere år, så til øjenlægen, videre til sygehusets øjenlæge, fik et karton med lodrette streger, som jeg skulle træne med, skulle så tage det ind til næsen, til jeg så en streg flere gange om dagen, da øjnene skulle falde til ro, ( mine øjne flakkede ) det blev det ikke bedre af, jeg fik i stedet en drønende hovedpine, så forsatte jeg ved en ny optiker, det hjalp heller ikke.

2016 fik jeg pludselig sort net for begge øjne, turen gik til øjenlægen Tommy Poulsen i Hjørring, han så bare på mig og spurgte, vil du ikke have dine øjenlåg ordnet, så gik det stærkt, vil lige fortælle at nettet for øjnene, heldigvis ville gå i sig selv.

Læs mere

En sød sekretær tog venligt imod i receptionen og gav mig straks en kop kaffe og en blød stol. Ganske kort tid efter kom Ole ud og bad mig komme med ind. Overrasket over den manglende ventetid tog jeg min stadig fyldte kop kaffe med i hånden ind på hans kontor.Hjemme tog det dog ikke længe før jeg var sikker. Ens ansigt er ikke noget man skal tage chancer med. Jeg ville have den bedste kirurg, på det bedste hospital med de bedste materialer. Næste dag ringede jeg til Ole, og sagde at vi kørte!

Se Jesper´s før og efterbilleder ved at klikke her >

 

Læs mere

FØR OG EFTER - SE BILLEDERNE HER >

Mit vægttab gjorde, at jeg havde meget overskydende hud. Efter to år med en konstant vægt blev jeg henvist til at få fjernet hud på maven, og i november 2014 blev jeg opereret på AROS Privathospital i Aarhus. Et år senere fik jeg rekonstrueret brysterne, og et halvt år herefter var det bagdelens tur. Den blev løftet 13 centimeter. Den 18. januar i år fik jeg foretaget min sidste operation, hvor de fjernede ti centimeter hud fra områderne omkring hver BH-strop. I alt lettede AROS Privathospital mig for 3,7 kilo hud. Alle operationerne blev udført af plastikkirurg Charlotte Weile, og hun er bare så dygtig. Jeg kan ikke andet end at rose AROS Privathospital til skyerne. Personalet udviser altid den ekstra omsorg og service.

Læs mere

Brystløft

Quote

Jeg har fået foretaget et brystløft hos Aros privathospital.

Og det har været en fantastisk oplevelse.

Jeg har altid været meget storbarmet, og efter at have ammet 2 børn, og efterfølgende tabt mig, var resultatet et par ”lange” og flade bryster, som jeg har været noget flov over, hvilket jeg egentlig altid har været over min store barm. Og tanken om et brystløft var noget der var undervejs i en del år, indtil beslutningen blev truffet, og den første forundersøgelse blev bestilt. Efter super god vejledning, blev den endelige beslutning truffet, og en tid til operation blev bestilt, og det var da ikke uden betænkninger, og ”man ved hvad man har, og ikke hvad man får” at jeg gik ind til det. Men hold nu op…. Alle betænkninger blev gjort til skamme, resultatet er blevet fantastisk. Og for første gang i mit liv, er jeg stolt af mine bryster. Min mand sagde til mig: ”Du har fået dine ungpige-bryster tilbage”, og jeg måtte svare at jeg ikke har fået dem tilbage, jeg har fået dem!

 

Brystforstørrelse

Quote

Efter at have ammet mine tre børn syntes jeg, mine bryster var blevet lidt kedelige, og jeg begyndte at tænke på en brystforstørrelse. Da jeg ikke ville have implantater, besluttede jeg at gøre brug af muligheden for at få større bryster ved hjælp af fedttransplantation. Jeg valgte AROS Privathospital pga. Ole Momsen, som jeg har fået anbefalet af mange.

Læs mere

Brystforstørrelse

Quote

Resultatet blev supergodt, men jeg blev desværre ramt af hændelige uheld et par gange undervejs.

Lige efter operationen fik jeg mavesår, da det viste sig, at jeg ikke tålte medicinen. Og et par uger efter operationen ville såret under højre bryst ikke hele op.

AROS tog hånd om det samme dag, og efter både operativt tjek og podninger viste det sig, at den usædvanlige og meget sejlivede stafylok, MRSA, var på spil. Man kunne ikke sige mig, hvorfra den kom, måske fra en rejse til syden, som jeg tidligere på året havde været på, hvem ved

Læs mere

Et trygt forløb

Quote

Lige fra mit første telefonopkald til AROS følte jeg, at det var professionelle og dygtige medarbejdere - fra sekretæren i receptionen til sygeplejerskerne til overlægen, som opererede mig. Jeg blev taget alvorligt, blev behandlet meget imødekommende og professionelt og var ikke et sekund i tvivl om, at alle medarbejderne brænder for det, de laver.

Specielle roser har jeg til Ole Momsen, der foretog ansigtsløftningen. Han er meget kompetent, venlig, indgyder stor tillid og er en god vejleder, når man skal vælge indgreb.

Læs mere
  • 1/2