Kort om Ellipse fotoepilering

ELLIPSE-FLEX udsender en kort, intens lysstråle med bølgelængder, som selektivt absorberes (optages) af mørkt pigmenteret væv, såsom en mørk hårrod nede i huden. Ved absorptionen omdannes energien til varme som ødelægger det mørke hårvæv uden at ødelægge det omgivende lyse hudvæv.

Med den mangeårige udvikling af laser/lysenergiteknologien er der udviklet en effektiv metode til varig fjernelse af de fleste hår, og frem for alt de mest skæmmende hår, nemlig de tykkeste og mørkeste. Metoden kaldes fotoepilering, fordi virkningsmekanismen er afsættelse af lysenergi (fotoner) i hårrødderne, således at disse ødelægges for bestandigt.

Vi har valgt IPL-teknologien, som vi har arbejdet med i mere end 15 år, og vores foretrukne maskine er en dansk model, som internationalt regnes for ”the golden standard” inden for IPL-teknologien, fordi ELLIPSE har evnet hele tiden at være frontløbere i den teknologiske udvikling.

Den permanente effekt af ELLIPSE-behandlingen har vi dels erfaret igennem vores mangeårige erfaring med teknologien, men den er også veldokumenteret, idet international og national forskning konkluderer at denne metode fjerner uønsket hår effektivt og permanent. Fotoepilering med ELLIPSE er desuden næsten smertefri, meget hurtigere end de fleste andre laserteknologier. Udført med den rette erfaring er behandlingen forbundet med en meget lille risiko for bivirkninger.

Minimum alder 18 år, hvis yngre skal man ledsages af forældrene.