Gratis konsultation - Produktvejledning & Info om behandling

Udbuddet af skønheds- og hudplejeprodukter samt behandlinger er enormt. Vi ser produktannoncer på TV, læser om produkter og behandlinger i bladene samt på de sociale medier. De indeholder antioxidanter, peptider, frugtsyrer, essentielle olier, er baseret på nanoteknologi og fås med eller uden parabener, men hvad betyder det egentligt?? Virker de, og hvilke produkter skal man vælge?

På Kosmetologisk Klinik AROS forhandler vi pHformula, vores bud på den mest revolutionerende og nytænkende pharma-cosmeceutiske hudplejeserie på markedet. Serien er enkel, nem at anvende og tilbyder målrettet og specifik behandling af ældet hud, hyperpigmentering, akne/uren hud samt kronisk rødme

Er du i tvivl, om du bruger de rigtige hjemmeplejeprodukter, nysgerrig efter at prøve et andet produkt eller har du svært ved at gennemskue, hvilken af klinikkens behandlinger, der er mest optimal for din hud, så book en konsultation ved vores kosmetolog og hudterapeut. 

Konsultationen er gratis og uforpligtende, og behøver ikke nødvendigvis at resultere i booking af behandling eller køb af produkter. En konsultation kan ligeså vel være "bare" info om behandlingsmuligheder.