Kosmetisk helhedskonsultation

På Kosmetisk Center Aros sætter vi en ære i at kunne tilbyde alle anerkendte kosmetiske behandlinger med dokumenteret behandlingseffekt. Ikke alle ønsker kan opfyldes med Botox, og ikke alle ønsker kræver en operation. Med en så stor behandlingspalet som vores kan det nemt lede til forvirring, og ofte er det en kombination af flere behandlinger, som er det bedste valg.

Ønsker du en personlig vurdering af dine behandlingsmuligheder ud fra en grundig helhedsanalyse af dine ønskemål, kan du booke en vejledende kosmetisk konsultation hos en af vores erfarne specialsygeplejersker, som også selv udfører f.eks. Botox-, filler- og laserbehandlinger.

Der findes i dag rigtig mange muligheder for at forbedre sit udseende, og det kan være svært at finde ud af, hvad de enkelte behandlinger indebærer, og om de alle er lige velegnet til netop dig og dine ønsker. Du har måske længe gået med tanken og overvejelserne, men er i tvivl om fx dine muligheder, kosmetiske så vel som plastikkirurgiske, det rette valg af behandling, eller den økonomiske del eller måske eventuelle bivirkninger.

Kan du nikke genkendende til ovenstående vil en uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske patientvejledere, måske være noget for dig. Du får en grundig vurdering og gennemgang af dine muligheder lige fra ansigtsbehandling, botox, filler laser og fedtsugning til mindre og større plastikkirurgi som øvre øjenlåg, brystimplantater, ansigtsløft, maveopstrammende eller låropstrammende operation.

Vores specialsygeplejersker har mange års erfaring og udfører også selv fx botox-, filler- og laserbehandlinger. De har et indgående kendskab til AROS’ brede behandlingspalet og vil guide dig trygt igennem de forskellige muligheder og konkrete behandlingsforløb.

Få svar på alle de spørgsmål du måtte have

Du  vil kunne få svar på alle de spørgsmål du måtte have, spørgsmål som fx:

  • Kan man få lavet flere ting på en gang?
  • Er timingen rigtig for plastikkirurgi eller er det bedre med mindre kosmetiske behandlinger en periode endnu?
  • Jeg vil have det optimale resultat og vil gerne investere den nødvendige tid i det bedst mulige behandlingsforløb: hvordan sammensættes det optimale behandlingsforløb, hvad koster det i tid og penge?
  • Jeg er utålmodig og har ikke så meget tid: hvilke behandlinger kan afhjælpe mit problem med mindst mulig ”down time”?
  • Jeg har problemer med rynket og skjoldet hud: hvad skal jeg vælge? Man kan let løbe vild i de mange behandlingsmuligheder, der findes på markedet. Vi kan vejlede dig om dem alle og tilbyde dig alle anerkendte behandlingsformer fra kirurgi til laser og filler, og af stor betydning for fuldendelse og vedligeholdelse af resultatet kan vi tilbyde dig optimal opfølgende, avanceret hudpleje.

Målet med en kosmetisk helhedskonsultation

Målet for konsultationen er at give dig fuld indsigt i dine behandlingsoptioner, så du kan vælge netop den eller de behandlinger, som er de rigtige for dig. At vejlede dig om behandlingsforløbet, så du føler dig velforberedt og kan føres trygt igennem hele forløbet.

Ved konsultationen udarbejdes af en komplet behandlingsplan ud fra dine ønskemål og i denne plan indskrives behandlinger og priser, samt skitseres evt. behandlingsforløb ved valg af flere behandlingsformer.

Bliver resultatet af konsultationen almindelige hud- og laserbehandlinger kan du bookes direkte ind til disse. Hvis du finder frem til, at en decideret plastikkirurgisk operation er noget, du overvejer eller ønsker, er det nødvendigt med en yderligere konsultation hos én af vores plastikkirurger.

Sådan booker du tid til en kosmetisk helhedskonsultation

Du ringer blot på telefonnummer: 8741 1111 eller benytter formularen her på siden og booker 1 time til en kosmetisk konsultation.