AROS åbner op igen mandag den 20.04

Vi åbner igen mandag d. 20.4. har Sundhedsstyrelsen givet grønt lys for at vi kan åbne dørene for alle vores ventende patienter, også de kosmetiske og plastikkirurgiske.

Åbningen skal selvfølgelig ske "Corona sikkert".

Derfor kan vi ikke bare åbne dørene på vid gab. Vi bliver nødt til at lukke folk ind lidt af gangen. Men det regner vi med fuld forståelse for😊


Vi lukker vores patienter ind efter følgende regelsæt:

  • Alle, der har fået aflyst deres planlagte behandlinger eller operationer, vil blive kontaktet først med tilbud om at få foretaget deres operation snarest. Vi vil dog opfordre patienter over 70 år til at vente lidt endnu til smittefaren er yderligere reduceret.

  • Alle, der er skrevet op til at få planlagt en behandling eller operation snarest, kontaktes derefter mhp. at få en dato for operation.

  • Til alle jer der ønsker en konsultation, vil vi selvfølgelig bestræbe os på at finde en tid med det samme. Vi opfordrer jer til, at kontakte os pr. mail.

 

Obs: iflg. Sundhedsstyrelsens regler må pårørende ikke komme på hospitalet endnu.
Obs: du bør ikke komme på hospitalet, hvis du har symptomer på akut sygdom: luftvejssymptomer(hoste, nysen) eller feber eller ondt i kroppen, med mindre du er testet for Coronasygdom.

Tilbage til Nyheder