AROS fastansætter Anita Bjerrum Lehmann

Anita Bjerrum Lehmann er blevet fastansat som sygeplejerske og behandler ved AROS Privathospital. Anita har været tilknyttet AROS i de seneste 10 år, men fra nu af altså på fuld tid.

Anita er AROS’ ekspert i botox-, filler- og hudlaserbehandling ved eksempelvis akne-ar. Hun er også ansvarlig sygeplejerske ved undersøgelser på Øre-Næse-Halsklinikken, høreprøver samt i forbindelse med laserbehandling og sklerosering af karsprængninger.

For Anita handler jobbet som sygeplejerske på AROS Privathospital altid om at finde ind til den enkelte patients historie og få afstemt forventninger til det indgreb, patienten ønsker.

– Jeg er meget glad for mit job og glæder mig til at være ved AROS alle ugens dage. Det er spændende at skulle tage udgangspunkt i den enkelte patients behov og baggrund og forsøge at finde ud af, hvad det er for en opgave, vi skal løse. Handler det om noget rent kosmetisk, eller er der noget i livssituationen, som for eksempel svær sygdom, som har ændret udseendet og ens selvbillede, er det godt at tale det igennem og høre om, hvad vi på AROS Privathospital kan  hjælpe med, siger Anita Bjerrum Lehmann.

Spejlet stemmer ikke overens med det indre billede
Hun blev uddannet sygeplejerske i 1992 og bruger sin erfaring og store glæde ved at tale med patienter til at skabe tryghed for AROS’ patienter.

– Jeg stiller mange spørgsmål og lytter til hver patient. En grundig snak om både indgrebet og patientens forventninger til resultatet, er meget vigtig for mig. Jeg nyder de mange livshistorier, som jeg får lov at høre i forhold til patienternes ønske om en behandling, siger Anita Bjerrum Lehmann.

Hun fortæller, at det i dag både er mænd og kvinder, der kommer for at få behandling. Af og til fortæller patienterne hende, at de gerne vil have taget fem til otte år af deres alder, hvis eksempelvis deres spejlbillede ikke stemmer overens med det indre billede, og de har en følelse af at se vrede, trætte eller triste ud.

– Folk er faktisk ret realistiske i deres mål, og vi har ikke mange, der vil ligne en 20-årig igen. Det er blevet langt mere tilladt at være lidt forfængelig og gøre noget ved de ting, man er ked af, eller som generer en i hverdagen. Heldigvis er det også blevet ok at tale om det, fortæller Anita Bjerrum Lehmann.

Tilbage til Nyheder