VEDR.COVID-19 - Planlagte undersøgelser og behandlinger

Sundhedsstyrelsen har i dag (17.03) meldt ud, at de anbefaler, at privatsygehuse indstiller alle unødvendige behandlinger. Desuden har de varslet at privatsygehusenes ressourcer kan blive bragt i spil ift. corona-syge, fx som aflastning af de offentlige sygehuse for behandlinger, som disse må aflyse.

Vi står selvfølgelig straks og fuldt ud til rådighed, hvis vi anmodes om assistance og vil i så fald omlægge vores aktiviteter derefter. Indtil da vil vi, i dialog med vores patienter, aflyse planlagte behandlinger under hensyntagen til vores patienters ønsker og Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi beklager at vi således bliver nødt til at aflyse en del af vores planlagte behandlinger, herunder kosmetiske, relativt store operationer samt operationer på ældre eller sygdomssvækkede.

Vi har desuden indført en række tiltag som skal reducere smitterisiko hos patienter og personale, herunder screening for symptomer hos vore patienter før ankomst til privathospitalet.

Der er desuden kommet et påbud fra Styrelsen fra patient sikkerhed. Besøgende har derfor forbud mod at kommer på privathospitalet.

(Opdateret 18.03.20)

Tilbage til Nyheder