Per Friis - Speciallæge i Øre-, næse- og halskirurgi. Højt-specialiseret behandling af lidelser indenfor næse-bihule-området. Øre- Næse- Halsklinikken AROS

Per Friis - Speciallæge ved Øre-Næse-Halsklinikken

Til oversigt

Kort om

Per Friis arbejder med undersøgelse og behandling af patienter med akutte eller kroniske bihulesygdomme og funktionelle og/eller kosmetiske næselidelser.

 

Erfaring

Speciallæge i Øre-, næse- og halskirurgi i 2001 fra Aarhus Universitetshospital.

Siden arbejdet ved Aarhus Universitetshospital og primært med næse- og bihulekirurgi.

Aktuel ansat som speciale-ansvarlig overlæge for næse-bihulekirurgien ved Aarhus Universitetshospital.

Varetager almen og højt-specialiseret behandling af lidelser indenfor næse-bihule-området.

Det kan typisk være klager over tæthed i næse, (ofte ledsaget af  problemer med snorken og søvnapnø), akut eller kronisk næse-bihulebetændelse, næsepolypper, nedsat lugtesans, allergi i næse, hul på næseskillevæg, tendens til næseblødning og medfødte eller erhvervede misdannelser i eller på ydre næse. En stor del af patienterne har tidligere været opereret for samme lidelse.

 

Kurser og undervisning:
Har gennem årene deltaget i internationale kurser i endoskopisk  bihulekirurgi  (kikkertoperation) og funktionel/kosmetisk næsekirurgi og undervist i næse-bihulesygdomme for lægestuderende ved Aarhus Universitet og  for læger under videreuddannelse i øre- næse- og halsspecialet.

Videnskab
Har fået Odense Universitets guldmedalje for pris-opgave i medicinsk mikrobiologi, og har skrevet artikler i internationale tidsskrifter.

Medlemskab af videnskabelige selskaber.

- European Rhinologic Society

- Dansk Rhinologisk Selskab

- Dansk Selskab for Otolaryngologi, Hoved- og halskirurgi.

- Dansk Selskab for Hoved-hals Onkologi