Klinikken for tatoveringfjernelse

FJERNELSE AF TATOVERING MED LASER

Det har aldrig været så moderne at få en tatovering som nu – og der har aldrig været så mange, der ønsker at få en uheldig tatovering fjernet. Derfor er der skudt mange klinikker op, heriblandt en del, som lover at de kan fjerne enhver form for tatovering.

Lad os slå fast med det samme. Ingen laserklinik kan fjerne alle tatoveringer. Men vi kan fjerne nogle tatoveringer, og vi lægger vægt på at informere vores kunder realistisk om mulighederne for at fjerne netop deres tatovering med vores laser. Vi sætter en ære i ikke at love mere end vi kan holde.

At fjerne en tatovering kan være vanskeligt. Men med den rigtige laser, kan man  i de fleste tilfælde fjerne en tatovering. At fjerne en tatovering helt kræver ofte mellem 7-12 behandlinger. Hvis du har en tatovering, som du vil af med, er det en god ide at komme til en gratis vurdering af hvilke muligheder, der kan være for at fjerne din tatovering.  Antal behandlinger afhænger ofte af, hvor dybt blækket er deponeret i huden, hvis du kan mærke din tatovering over huden, er den stukket for dybt.  Når tatoveringen er stukket for dybt, er der arvæv og vi kan ikke garantere dig at blækket kan komme 100% væk. Men i så fald vil du muligvis kunne få fjernet resten kirurgisk her på AROS.
Der kan også være kemikalier i blækket, der gør det svært for laseren af få blækket væk. Tatoveringens alder spiller en rolle. og det har også betydning om du er ryger eller har diabetes. Farvede tatoveringer er svære at få væk end sorte tatoveringer. Hvis du har en tatovering med blå, grøn og gul, anbefaler vi at du kontakter en klink hvor de har en picosure laser. Hvor på kroppen din tatovering sidder, har betydning for hvor lang tid det tager at fjerne den.

Vi anbefaler, at du holder en pause mellem hver laserbehandling på 6-8 uger. Jo længere pause du holder mellem dine laserbehandlinger, jo mere forsvinder der.
Vi fjerner også permanent makeup. Der kræves mellem 3-8 behandlinger alt efter hvilke pigmenter der er blevet brugt.

Laseren, vi fjerner din tatovering med, er en Q-Switched laser af bedste kvalitet. En Revlite si. Den er 60% kraftigere end andre gode lasere, hvilket betyder, at du behøver færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt plus at der vil være mindre ubehag i huden efter.
Vi fjerner tatoveringer med en Q-switched Yag. Laseren afgiver en høj intensiv pulserende laserlysstråle, som trænger gennem huden ned til blækket uden at beskadige de øverste hudlag. Blækket nedbrydes af lyset og bliver til små partikler. Disse små partikler bliver udrenset gennem lymfesystemet af kroppens immunforsvar. Efter 6-8 uger er du klar til din næste behandling.

Det er en lang proces at fjerne en tatovering. Det tager 1-3 år. I starten af et behandlings forløb forsvinder der rigtig meget blæk, men i slutningen, det vil sige efter 5-7 behandlinger, går det langsomt. Kroppen tager længere tid om af udskille de sidste blæk rester.

Hvis du overvejer at få fjernet din tatovering, har du mulighed for at komme ind til en gratis konsultation, hvor vi kan vurdere dine muligheder og afstemmer dine forventninger og vejleder dig i den bedste beslutning. Du må også gerne sende en mail til os, hvis du vil have et pris overslag.

Se før og efter billeder efter vores behandlinger her >

Klinikkens behandlere