Ældning, linjer, rynker - pHformula A.G.E., 45 min. - Kr. 595,-

Behandling af ældet/for tidlig ældet hud.

Hudterapeutisk behandling med pHformula A.G.E. anbefales til ældning, solskader, rynker, overfladiske og medium dybe mimiske linjer, træt, trist, grå hud, lettere pigmentforandringer og karsprængninger.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken på AROS Privathospital, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

pHformula A.G.E. reducere linjer og rynker. Lysner og bleger overfladiske pigmentpletter. Medvirker til en jævn og ensartet hudfarve. Virker opstrammende og bedrer hudens struktur.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige ”ældningsskader”.

Førbehandling - Hjemmepleje

Afhængigt af hudens udseende og generelle sundhedstilstand kan det være fornuftigt at starte op med "førbehandling" hjemme forud for den intensive behandling på klinikken.      

A.C.T.I.V.E. formula / 20 ml.
Specielt udviklet til at igangsætte processen før de intensive behandlinger. Den effektive kombination af aktive ingredienser stimulerer dannelsen af kollagen og elastin, hudens fasthed og elasticitet forbedres. Pigmenthæmmere lysner og bleger overfladiske pigmentpletter og sikrer en mere jævn og ensartet hudfarve. Hudens naturlige forsvarsmekanisme styrkes, hvilket er afgørende for effekten og resultatet af den intensive behandling.    

Det anbefales, at påbegynde førbehandlingen minimum 14 dage før 1. behandling på klinikken.

A.C.T.I.V.E. formula købes på AROS Privathospital.

Behandlingen kan udføres uden førbehandling.   

Selve behandlingen

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af ældning og hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.     

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes, og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

S.P.complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.

A.G.E. solution er en aktiv og effektiv skin resurfacing solution, der arbejder målrettet på typiske ældningstegn, såsom photoaging, pigmentforandringer, grå og trist udstråling/teint, overfladiske til medium linjer og rynker.

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

En let forværring af eventuelle pigmentpletter/leverpletter kan forekomme efter 1. behandling. Forværringen vil være forbigående.  Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling

Efterbehandling - Hjemmepleje

Både under selve behandlingsforløbet og minimum 3 uger efter er det vigtigt, at huden efterbehandles; plejes og beskyttes. Efterbehandlingen arbejder i synergi med den intensive behandling. Fremmer behandlings- og helingsprocessen samt sikrer optimal opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand.

A.G.E. recovery / 30 ml.
En let emulsion, der hurtigt absorberes i huden. Indeholde en unik kombination af ingredienser, der effektivt hjælper med at genoprette og beskytte huden. Det anbefales, at A.G.E. recovery anvendes kontinuerligt for at forstærke, fremme og vedligeholde det overordnede resultat.


Køb af produkter til før- og efterbehandling

Produkterne til egen før- og efterbehandling købes separat. De kan købes enkeltvis eller som samlet i et "Opstartskit".

Opstartskittet indeholder - udover produkterne til før- og efterbehandling - E.X.F.O. cleanse, der sikrer en mild afrensning af huden, P.O.S.T, resurfacing cream til de første dage efter den intensive behandling og U.V. protect 30+, optimal beskyttelse mod solens UV stråler.