Kronisk rødme - pHformula C.R., 45 min. - Kr. 595,-

Behandling af kronisk rødme.

Hudterapeutisk behandling med pHformula C.R.(chronic redness) anbefales til rød, irriteret og sensitive hud, kronisk rødme, karsprængninger. Hud disponeret for rosacea samt uren hud med meget rødme.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken på AROS Privathospital, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

pHformula C.R. reducerer rødme og irritation. Styrker hudens naturlige barriere og forsvarsmekanisme.

Reducerer og bedrer rosacea.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige ”udbrud”/forværring af tilstanden.

Førbehandling - Hjemmepleje

Afhængigt af hudens udseende og generelle sundhedstilstand kan det være fornuftigt at starte op med "førbehandling" hjemme forud for den intensive behandling på klinikken. 

Er huden udpint, udtørret og irriteret er førbehandling særlig vigtig. Jo bedre balance der er i huden før opstart af intensive behandlinger, jo bedre vil den respondere.

C.R. active formula / 15 ml.
Specielt udviklet til at igangsætte processen før de intensive behandlinger. Indeholder antibakterielle ingredienser, der hæmmer den bakterievækst, der er associeret med rosacea. Reducerer og mindsker rødme. Genopbygger og regenerere den ofte svækkede hud. Hudens naturlige forsvarsmekanisme styrkes, hvilket er afgørende for effekten og resultatet af den intensive behandling.
Det anbefales, at påbegynde førbehandlingen minimum 14 dage før 1. behandling på klinikken.  

C.R. active formula kan købes på AROS Privathospital.

Behandlingen kan udføres uden førbehandling.   

 

Selve behandlingen

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af afhængigt af graden af rosacea, rødme og irritation samt hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.    

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

C.R. complex er et aktivt og effektivt kompleks til kronisk rødme, sart og irriteret hud, rosacea. Specifikt udviklet med anti-mikrobiel aktivitet for at reducere rødmen og forebygge tilbagefald. Regenererende og genopbyggende egenskaber, der fremmer sund vækst i epidermis. Øger hudens tolerance og modstandskraft. 

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

 

Efterbehandling - Hjemmepleje

Både under selve behandlingsforløbet og minimum 3 uger efter er det vigtigt, at huden efterbehandles; plejes og beskyttes. Efterbehandlingen arbejder i synergi med den intensive behandling. Fremmer behandlings- og helingsprocessen samt sikrer optimal opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand.

C.R. recovery / 30 ml.
En let emulsion, der hurtigt absorberes i huden. Indeholder en unik kombination af ingredienser, der effektivt hjælper med at genoprette og beskytte huden. Virker beroligende og dæmper rødme efter behandling. Det anbefales, at C.R. recovery anvendes kontinuerligt for at forstærke, fremme og vedligeholde det overordnede resultat.
 

Køb af produkter til før- og efterbehandling

Produkterne til egen før- og efterbehandling købes separat. De kan købes enkeltvis eller som samlet i et "Opstartskit".

Opstartskittet indeholder - udover produkterne til før- og efterbehandling - E.X.F.O. cleanse, der sikrer en mild afrensning af huden, P.O.S.T. resurfacing cream til de første dage efter den intensive behandling og U.V. protect 30+, optimal beskyttelse mod solens UV stråler.