Hyperpigmentering - pHformula M.E.L.A., 60 min. - Kr. 595,-

Behandling af hyperpigmenteret hud.

Hudterapeutisk behandling med pHformula M.E.L.A. anbefales til pigmentforstyrrelser/pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer(graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi", samt postinflammatorisk hyperpigmentering, dvs. pigmentskjolder opstået efter betændelser, f.eks. ved ar efter akne.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken på AROS Privathospital, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

pHformula M.E.L.A. reducerer den ophobede melanin i epidermis(overhuden), der ses ved hyperpigmenteret hud. M.E.L.A. hæmmer effektivt enzymet tyrosinase og stimulerer celledelingen. Overflødigt pigment ”løftes op” til overfladen, og allerede eksisterende pigmentpletter lysnes og bleges.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige pigmentskader.

Førbehandling - Hjemmepleje

Afhængigt af hudens udseende og generelle sundhedstilstand kan det være fornuftigt at starte op med "førbehandling" hjemme forud for den intensive behandling på klinikken.   

M.E.L.A. active formula / 15 ml.
Specielt udviklet til at igangsætte processen før de intensive behandlinger. Den effektive kombination af aktive ingredienser virker let eksfolierende, regulerer dannelsen af pigment og give en ensartet overflade uden at irritere huden.  M.E.L.A. active formula lysner og bleger den eksisterende hyperpigmentering og forebygger yderligere forværring.

Det anbefales, at påbegynde førbehandlingen minimum 14 dage før 1. behandling på klinikken. M.E.L.A. active formula kan købes på AROS Privathospital. 

 

Selve behandlingen

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af hyperpigmentering og hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.     

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

S.P. complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.

M.E.L.A. powerclay indeholder en kraftfuld kombination af aktive ingredienser i en særlig lerbase, der sikrer en ensartet og hurtig absorption i huden.  Dette er altafgørende for at opnå forbedring af hyperpigmentering i alle hudtyper. 

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

En let forværring af hyperpigmenteringen kan forekomme efter 1. behandling. Forværringen vil være forbigående. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

Efterbehandling - Hjemmepleje

Både under selve behandlingsforløbet og minimum 3 uger efter er det vigtigt, at huden efterbehandles; plejes og beskyttes. Efterbehandlingen arbejder i synergi med den intensive behandling. Fremmer behandlings- og helingsprocessen samt sikrer optimal opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand.

M.E.L.A. recovery / 30 ml.
En let emulsion, der hurtigt/let absorberes i huden. Indeholder en unik kombination af aktive ingredienser, der effektivt hjælper med at genoprette og beskytte huden. Det anbefales, at M.E.L.A. recovery anvendes kontinuerligt for at forstærke og vedligeholde det overordnede resultat.

 

Køb af produkter til før- og efterbehandling

Produkterne til egen før- og efterbehandling købes separat. De kan købes enkeltvis eller som samlet i et
"Opstartskit".

Opstartskittet indeholder - udover produkterne til før- og efterbehandling - E.X.F.O. cleanse, der sikrer en mild afrensning af huden, P.O.S.T. resurfacing cream til de første dage efter den intensive behandling og U.V. protect 30+, optimal beskyttelse mod solens UV stråler.