Patienternes udtalelser - Kosmetologisk Klinik

Her kan du læse om patienternes egne oplevelser hos Kosmetologisk Klinik på AROS Privathospital.

Quote

Jeg har fået behandlinger af Henriette Lose siden jeg flyttede til Aarhus for godt 3 år siden. Jeg er og har fra starten været glad for at komme hos Henriette. Hun giver perfekt behandling, er rolig og tager sig tid til hver enkel kunde, hvilket jeg sætter stor pris på.

Jeg får ud over perfekt behandling en super vejledning i pasning af min hud. Henriette har stor ekspertise på området og jeg føler mig helt tryg ved hendes anbefalinger.

Anne Mette Larsen, 51 år / (Hudterapeutisk behandling)

Quote

Jeg modtages altid af en professionel og dygtig specialist. Jeg oplevede fra første behandling, at være i kompetente og trygge hænder.  

Jeg kunne blive ved med at rose Henriette og hendes faglighed.

Nina Mortensen, 33 år / (Hudterapeutisk behandling)

 

Quote

Jeg kontaktede Henriette for 5 år siden med en hud, der i den grad trængte til hjælp – og jeg har været fast kunde siden. Den måde Henriette mødte mig på og den forandring hun skabte efter ganske få behandlinger, har jeg ikke oplevet hos andre kosmetologer. Henriette er en meget erfaren og professionel kosmetolog med stor faglig viden og jeg har aldrig været i mere kompetente hænder end hos hende. Hun er et fantastisk menneske, som med nærvær, smil og ægte interesse, skaber en afslappet og tryg stemning, hvor jeg kobler helt af. En behandling hos Henriette foregår helt uden forstyrrelser af telefoner eller andre kunder, så når tæppet er pakket rundt om mig, kan jeg lukke øjnene og nyde behandlingen med den ro det giver at vide, at det først stopper, når Henriette er færdig. Jeg tror, det er tydeligt for enhver, at jeg er en meget tilfreds kunde.

Anni, 45 år/ (Hudterapeutisk behandling)

Quote

Hos Henriette Lose får man altid en god behandling og en god service. Hun er ærlig og arbejder med hjertet. Jeg har gået ved Henriette i mange år og har brugt pHformula siden det kom til Danmark, da jeg ved, at de produkter Henriette fører er nogle, hun selv har testet.

Når jeg er ved Henriette, ved jeg, at jeg er i sikre og professionelle hænder.  Igennem min tid hos Henriette har jeg opnået et fantastisk resultat, som gør jeg aldrig vil lade andre behandle mig.

Theepha Krishna, 26 år / (Hudterapeutisk behandling)

Quote

Den mest kærlige, unikke og imødekommende Henriette. Hun er så god til sit fag, og vil det bedste for hendes kunder også brænder hun for at skabe resultater. Jeg kan stærkt anbefale Henriette.

Birgitte, 25 år / (Hudterapeutisk behandling)

Quote

Helt igennem fantastisk at komme hos Henriette. Her får man en ærlig og kompetent vejledning og behandling, og man er ikke et øjeblik i tvivl om, at man er i de allerbedste hænder både når det gælder lækker ansigtsbehandling, eller en total afslappende stress off ansigtsmassage. 
Kan helt klart anbefale et besøg hos Henriette.

Susanne, 55 år / (Hudterapeutisk behandling)

Quote

Fantastisk lækker ansigtsbehandling og massage. Man føler sig rigtig godt tilpas under hele behandlingen, og bagefter. Kan varmt anbefales.

Jette, 54 år / (Hudterapeutisk behandling)

 

Quote

Super dygtig og kompetent, skøn kvinde! Kan kun anbefale hende og hendes faglige kompetencer! 
Hun prøver ikke "bare" at sælge en masse produkter og tjene penge på kunden - er selv i skøndhedsbranchen, så ved hvad der skal til, for at man føler sig i gode trygge hænder. 
Kommer helt sikkert igen.

Ann Sophie, 27 år / (Hudterapeutisk behandling)Jeg er virkelig taknemmelig

Quote

Kære Henriette,

Igen tak for at du har gjort min hud så lækker - det er jeg virkelig taknemmelig over.
Glæder mig til vi ses igen.

De bedste hilsner Emine

Mail fra Emine, 30 år / (Hudterapeutisk behandling)

 

Quote

Hej Henriette,

Der er slet intet tilbage, det er blevet så flot. Jeg er så sindssyg glad for det. Det er helt utroligt, hvor meget det hjalp. Jeg vil 100% anbefale det til andre.


Vh Ida

Mail fra Ida, 22 år / (Dermaroller behandling af strækmærker)

  • 1/2