Alle hudtyper - U.L.T.I.MA.T.E. BOOST, 60 min. - Kr. 625,-

Vitamin-boost til huden, velvære for sjælen….

Den ultimative behandling med fokus på både målrettet behandling af eventuel specifik ”problematik”(linjer, rynker, farveforskelle, tørhed), men også velvære til dig, der trænger til at slappe af.

En komplet behandling med afrensning, intensiv peeling med vitamin A, salicylsyre, PHA og AHA, let ”dybderens”, ansigtmassage og til sidst et ordentligt ”skud” vitamin A og C og selvfølgelig hyaluronsyre.

Ideel til huden der har mistet sig glød og udstråling, rynkerne er blevet flere og dybere, hudfarven er uens, huden føles tør, strukturen er grov og farven grå og trist. Pigmentpletter viser sig, og de fine linjer omkring øjnene synes at være blevet både flere og mere markante.

Med en helt unik kombination og koncentration af vitaminer, hyaluronsyre, alpha- og polyhydroxysyrer, peptider og salicylsyre tilbyder pHformula målrettet, resultatorienteret og sikker behandling af for tidlig ældet og ”træt” hud. Ingen bivirkninger og ingen ”downtime”. 

Resultatet er en blød, smidig og gennemfugtet hud. Klar og frisk farve. Forfinet struktur og en væsentlig forbedring af linjer og rynker. Optimal hud, afslappet sjæl. 

Behandlingen kræver IKKE førbehandling.