Bryster, kosmetisk

Der er flere forskellige kosmetiske behandlinger af bryst, brug menuen i toppen for at læse mere.
 
Brystforstørrende operation (BFO operation )
Det implantat og den placering, som er ideel for din veninde er ikke nødvendigvis det rigtige for dig. Det gælder hver gang om at finde den ideelle balance mellem krop og barm, og enhver brystforstørrende operation (BFO) er en fuldstændig individuel procedure. Vi gør alt for at råde og vejlede dig ud fra vores mangeårige, professionelle erfaring, således at resultatet bliver så tæt på dit ønskemål som muligt. Herunder gennemgår vi fordele og ulemper ved anbringelse af implantater over eller under brystmusklerne samt om du i forhold til dine ønskemål bør vælge dråbeformede eller runde implantater.
Læs mere her >

Brystforstørrelse (BFO) med fedttransplantation?
Fedttransplantation er en prøvet teknik i rekonstruktiv plastikkirurgi til udfyldning af hulheder efter vævstab på krop og især i ansigt, ligesom det anvendes i ansigtet i kosmetisk øjemed på lige fod med fillere som Restylane.
Læs mere her >

Brystløft
Kvinder med slappe, hængende bryster kan være svært psykisk generet og endog socialt hæmmet heraf, og efterundersøgelser af kvinder, som har fået foretaget brystløft og opnået mere velformede bryster, påviser stor patienttilfredshed. Tilstanden opstår typisk som følge af vægttab eller efter amning, og hos mange kan der være en endog stor disharmoni imellem en i øvrigt velholdt krop og en "slidt", trist barm.
Læs mere her >

Brystreduktion
Kvinder med store, tunge, hængende bryster kan have såvel fysiske som psykiske gener, og efterundersøgelser af kvinder, som har fået foretaget brystreduktion påviser stor tilfredshed og klart øget livskvalitet.
Læs mere her >

Brystvortereduktion
Brystvortereduktion er en meget enkel operation, som kan være til glæde for kvinder, som er tilfredse med deres barmstørrelse og deres brystform, men alene er generet af en relativt stor brystvortediameter. I nogle tilfælde er det selve "vorten", som ønskes mindsket i højden, og det kan også lade sig gøre på en enkelt måde.
Læs mere her >

Indtrukne brystvorter?
Ikke så få kvinder har problemer med indtrukne brystvorter. Problemet findes i forskellige grader, fra at brystvorten trækker sig ind ved stimulation, til at den altid er indtrukken. Det er altid et kosmetisk problem, men kan også være et problem ved ønske om amning og endeligt kan det være et hygiejnisk problem.
Læs mere her >

Mandlig brystdannelse
Mandlig brystdannelse, også kaldet gynæcomasti, kan opstå af mange årsager. De mest almindelige er for store fedtdepoter (producerer kvindeligt hormon), diverse hormonelle forstyrrelser inkl. hormonindtagelse eller medicinbivirkninger. Oftest findes dog ingen speciel sygdom som årsag, men udvikler en mand kvindelig brystform bør der forud for en evt operation foretages en basal undersøgelse og udredning af mulige sygelige årsager ved egen læge.
Læs mere her >

Deformiteter og asymmetri
Det er helt naturligt at der er forskel på brysters form og størrelse. Men form eller asymmetri kan blive så generende, at det føles generende eller hæmmende. Oftest kan en ønsket formændring eller bedre symmetri opnås samtidig med en ønsket brystforstørrelse. Læs mere om bryster med deformiteter og asymmetri her >