Hårtransplantation - effektiv metode til genopbyggelse af tyndt hår
Hårtransplantation - Aros Privathospital i Aarhus

Hårtransplantation med FUE teknik (Follicle Unit Extraction) er den sikre hårtransplantationsteknik, når målet er et helt naturligt resultat. Vi har på Aros kombineret FUE med den mest skånsomme og effektive høstmetode: SMARTGRAFT for at kunne give vores patienter det maksimale udbytte af de høstede hårstrå.  

 

 

Læs mere om vores suveræne hårtransplantationsbehandling under Kosmetisk Center AROS’ Hårklinik.

Værd at vide om resultatet af en Hårtransplantation. De transplanterede hår, der vokser fast, tabes ikke hurtigere end de hår i typisk nakken hvor hårene er høstet fra, dvs at resultatet typisk kan beholdes resten af livet.

I løbet af de første uger falder alle transplanterede hårstrå af. De hår begynder så at vokse ud igen efter 2-3 måneder, men først efter 8-12 måneder kan det varige behandlingsresultat endeligt ses.

Med SMARTGRAFT er det muligt at opnå >90% overlevelsesgrad af transplanterede hår.

Der transplanteres mellem 200- 1200 hårfollikler (hver hårfollikel indeholder i gennemsnit 2 hår) per gang afhængig af området der skal transplanteres. For store hårtransplantationer gøres det over flere gange. Det er vigtigt både at høst og plantning udføres effektivt og forsigtigt for at opnå den høje overlevelsesgrad af de transplanterede hårstrå, men samtidig skal man have øje for designet af transplantationen for at opnå et naturligt udseende.

På AROS Hårklinik er SMARTGRAFT – FUE Hårtransplantation derfor et intensivt holdarbejde, som primært udføres af vores to dedikerede plastikkirurger Louise Bondo som er oplært på førende SMARTGRAFT Hårklinikker i USA i sommeren 2016, og Mathilde Breitenbauch som er oplært af amerikanske SMARTGRAFT ekspert, Mike Barge, ved maskinens indkøring på AROS i oktober 2016 sammen med vores Hårtekniker, Dunja Kirkebæk. Læs mere om dem her.