Hårtransplantation

Quote

"Jeg fik foretaget en hårtransplantation for mine høje tindinger i Januar 18. Mine høje tindinger er nok i den lette ende af skalaen, og Mike jokede med at det kun var ingeniører der var så perfektionistiske. Der ramte han spot on.

Mike/Personalet gik meget op i at jeg fik et naturligt maskulint nordeuropæisk resultat, hvilket gjorde at jeg følte mig i gode hænder. Der var grundige samtaler om hvordan de nye hårsække skulle placeres og vinkles for at få det mest naturlige resultat hvilket gjorde mig glad for at jeg fik det foretaget i Danmark.

Jeg følte at operationen gik hurtigt. Det tog en times tid at få taget donorhårene ud, hvorefter jeg havde en lille spisepause. Herefter tog de 3-4 timer at få sat hårene i. Udover selve lokalbedøvelsen følte jeg ingen smerte under operationen og der var generelt en hyggelig stemmning på klinikken. Jeg var lidt øm i skalpen de første par dage og mærkede af og til lidt prikken flere uger efter. 4 dage efter operationen var jeg tilbage på arbejde og mit lange hår dækkede det kortklippede donorområde, så det var kun ganske få der lagde mærke til at jeg havde fået foretaget en operation."

 

Tilbage til Patienternes udtalelser