Besøgstider

Vi har ingen faste besøgstider på AROS Privathospital og pårørende er altid meget velkomne. Vi vil dog bede om, at du som patient snakker med sygeplejerskerne om, hvornår du kan forventes at være klar til at modtage besøg efter din operation, således at dine pårørende undgår unødig ventetid. Vi tilråder, at du begrænser dine besøg på operationsdagen, da man ofte har behov for søvn og hvile.

Hvis du har en medpatient på stuen, beder vi om, at du og dine pårørende tager hensyn til vedkommende.

Overnatning for pårørende
Mange af vores patienter kommer langvejs fra og derfor kan der være behov for, at dine pårørende kan overnatte i Århus. I den forbindelse kan vi anbefale Cabinn, som ligger blot 10-12 min. kørsel fra AROS Privathospital.

Vores sekretærer er gerne behjælpelige med værelsesbooking og kan kontaktes på telefon: 8741 1111 eller mail: mail@arosph.dk

Du har også mulighed for selv at kontakte Cabinn på telefon: 8675 7000. Du kan finde mere information om Cabinn her.

Ved online booking af et værelse bedes du notere følgende under feltet Bemærkninger: Pårørende til patient på AROS Privathospital

Det er muligt for pårørende at overnatte på AROS Privathospital, såfremt der er ledige sengepladser. Dette koster 500 kr. og er inklusiv morgenmad. Har du behov for, at en pårørende overnatter på hospitalet, beder vi dig kontakte vores sekretærer og høre nærmere.