MENU - Kosmetisk Center Akne og aknear

Akne og aknear

Akne og aknear

Akne anses for at være en ”teenager-sygdom”, fordi den opstår i teenager alderen. Op imod 90 % af alle unge vil på et tidspunkt få akne i større eller mindre grad, en akne der heldigvis i de fleste tilfælde brænder ud. Sygdommen kan dog forsætte op i voksenalderen, og personer med en naturlig højere talgproduktion kan helt op i 40 års alderen fortsat være plaget af akne, nogle hele livet.

Behandlingen af akne afhænger af sværhedsgraden og bør indsættes så tidligt som muligt, og så intensivt, at man hurtigt opnår bedring og minimerer risikoen for langtidsfølger i form af aknear.

BOOK TID TIL KONSULTATION

VÆRD AT VIDE

Vigtigt at sætte ind mod alle de udløsende faktorer

I behandlingen drejer det sig om at sætte ind mod alle de udløsende faktorer, som er i spil i den enkelte patients tilfælde. Grundlæggende skal talgproduktionen reduceres, og de tilstoppede talgkirtler genåbnes. Ved betydelig betændelse skal denne evt. bekæmpes medicinsk. Vigtigst er at forstå at akne som udgangspunkt skal behandles som en kronisk sygdom, hvis aktivitet skal holdes nede, dvs. man skal være indstillet på, at en vigtig del af behandlingen er vedholdenhed.

Valg af behandling afhænger af grad og den enkelte patients ønske. Hos Kosmetisk Center AROS tilbyder vi behandling af både aktiv akne og aknear.

Min egen læge havde konstateret svamp på ryggen og jeg fik nogle stærke piller som aldrig virkede. Jeg tog til sidst kontakt til Hudklinikken hos AROS, og Knud konstaterede mønteksem efter blot 2 minutter. Jeg fik noget creme og det var ret hurtigt væk. Meget kompetent og sympatisk behandling. Knud kan varmt anbefales!

"Jeg har siden april fået intensive frugtsyrebehandlinger på AROS Privathospital , som har gjort en kæmpe forskel for min hud. Behandlingerne bliver udført af den utrolig dygtige hudterapeutiske behandler Henriette, som jeg stoler blindt på, når det kommer til behandling af min hud. Jeg har været ved et hav af kosmetologer, men aldrig har jeg mødt én som Henriette, der har så meget viden om hud og ovenikøbet også selv har lidt af akne. Hun ved præcis, hvad man går igennem, og har et oprigtigt ønske om at hjælpe én. "

Trine, 28 år / Hudterapeutisk behandlingsforløb – akne