Nidal Al-Suliman - Overlæge og Speciallæge i bryst- og strumakirurgi
Nidal Al-Suliman, over 20 års kirurgisk erfaring. Overlæge og speciallæge i brystkirurgi Mammakirurgi - AROS

Udredning og behandling af brystkræft inden for en uge

Vi tilbyder påbegyndelse af udredning og behandling af brystkræft inden for en uge, desuden second opinion til brystkræftpatienter

Udredning
Grundig, højt kvalificeret, fuld udredning af alle sygdomme i brystet, herunder specielt brystkræft, i samarbejde med Røntgenklinikken, Speciallægehuset. Udredningen for brystkræft sker ifølge den højeste kliniske standard: den såkaldte Triple Test for knuder i brystet, som indbefatter:

  1. klinisk undersøgelse af brystet
  2. mammografi og Ultralydsundersøgelser
  3. evt. nålebiopsi
    - alt sammen inden for en uge.

Behandling

Højt kvalificeret kirurgisk behandling af alle sygdomme i brystet, inkluderer skildvagt lymfeknude teknik (sentinel node). Operationer kan bookes inden for maksimalt 2 uger. Alle operationer følges op med fysioterapeutisk genoptræning ved vores center fysioterapeut. Behandlingsresultaterne bliver gennemgået i samarbejde med vores onkolog Carsten Rytter, Onkologisk Klinik, AROS Privathospital.

Second Opinion

Patienter behandlet andet steds for brystkræft kan tilbydes en Second Opinion med gennemgang af journalmateriale ved Speciallæger i Mammakirurgi og Onkologi.

Vi har aftale med regionerne om behandling iht. Statens Ventelistegaranti. Patienter med en sundhedsforsikring kan anvende denne i forbindelse med behandling på AROS Privathospital.

Mammakirurgisk - Speciallæger & tilknyttede medarbejdere

Lone Sørensen

Sengesygeplejerske

Henrik Ipsen

Sengesygeplejerske