Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

-   DIN MULIGHED FOR 50% RABAT
 
Som nyansat kosmetisk sygeplejerske på AROS Privathospital, søger Sofie modeller til sine behandlinger.

Modelbehandlingerne superviseres af en autoriseret læge eller erfaren kosmetisk sygeplejerske, så du vil derfor altid være i erfarne og professionelle hænder. Som model får du behandlingen med 50% rabat. Det er muligt at tilvælge mere end ét behandlingsområde.


Læs mere

Velkommen til Farhad Waziri, vores nyeste ansigt hos Kardiologisk Klinik. Farhad Waziri er hoveduddannelseslæge i kardiologi tilknyttet Aarhus Universitetshospital, Skejby og har flere års erfaring fra kardiologisk regi. Farhad er forskningsaktiv i kardiologi med flere internationale publikationer og har et flot CV med flere præsentationer på videnskabelige kongresser.

Læs mere

Danielle Dahlhus har forsket i søvn i flere år og beskæftiger sig dagligt med behandling af søvnproblemer. Hun er blevet udpeget som en af landets førende eksperter i søvnbehandling og er på samme tid blevet inviteret til at etablere og udvikle et nyt videnscenter for søvn sammen med de dygtigste læger og forskere inden for søvn.

Læs mere

Mød vores nye speciallæge Lars Rolighed. Lars er en af landets mest dedikerede kirurger inden for operationer på skjoldbruskkirtlen og biskjolbruskkirtlerne. Han startede med forskning indenfor området allerede som medicinstuderende og har fortsat gennem over 15 år. Forskningsområderne dækker mange aspekter af de forskellige tilstande som ses i kirtlerne på halsen.

Læs mere

Paul von Weitzel-Mudersbach er en af de fire specialister i Danmark, som har fået et europæisk certifikat i ultralydsscanning af halsens og hjernens pulsåre og med sine 25 års erfaring indenfor neurologi har han blandt andet været med til at etablere den moderne apopleksibehandling på Aarhus Universitetshospital.

Læs mere
Før og efter behandling af Rhinophyma (kartoffelnæse) - behandlet på AROS Privathospital

Rhinophyma er meget skæmmende for udseendet og resulterer i en nedsat livskvalitet. Ligeledes kan omgivelserne fejlagtigt antage, at rhinophyma skyldes et stort alkoholforbrug (portvinsnæse).

I modsætning til almindelig rosacea er rhinophyma ikke tilgængelig for medicinsk behandling. Dette betyder, at mange patienter og disses læger antager, at der ikke kan gøres noget ved problemet.

Læs mere

Undersøgelse konkluderer, at svedsygdom forringer livskvaliteten. Ronni Andersen lider af overdreven svedproduktion, og han bruger specialdesignet tøj, når han skal være sammen med andre mennesker. Vores dygtige behandlersygeplejerske, Dunja Kirkebæk er også interviewet i artiklen og fortæller om sit arbejde hos Svedklinikken på AROS Privathospital.  Dunja  har været med til at starte Svedklinikken op på AROS Privathospital, hvor hun behandler patienter med hyperhidrose.

Læs mere

Adventskonkurrence

Adventstiden er optakt og forberedelse til julen, den handler om at glæde sig og få forventningen til julen til at stige. Før i tiden fastede man som forberedelse til julen...Mange af os søndagene i advent med julehygge, gløgg og æbleskiver.

På AROS elsker vi jul, og vi vil rigtig gerne glæde dig, få din forventning til julen til at stige. Vi har derfor lavet nogle skønne konkurrencer du kan deltage i.

Læs mere

Vi glæder os over efteråret og sæson for IPL. Frem til d. 30/11 kan du spare 25 % på alle behandlinger med IPL hos vores kosmetiske sygeplejerske Alberte Niss.

Læs mere

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye kosmetiske sygeplejerske Alberte Niss i Kosmetisk Center på AROS Privathospital.

Alberte har flere års erfaring med kosmetisk behandling med blandt andet Botox, IPL- og fillerbehandlinger.

Læs mere
  • 1/8