Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye kosmetiske sygeplejerske Alberte Niss i Kosmetisk Center på AROS Privathospital.

Alberte har flere års erfaring med kosmetisk behandling med blandt andet Botox, IPL- og fillerbehandlinger.

Læs mere

På Aros Privathospital holder vi os naturligvis løbende orienteret om Sundhedsstyrelsens opdaterede retningslinjer i forbindelse med COVID19. Nedenstående guidelines gælder fortsat. 

Af hensyn til alles sikkerhed opfordrer vi dig til at vurdere din egen smittefare og faren for at smitte andre i forbindelse med besøg på AROS Privathospital. Vi kan kun modtage dig, hvis:

 

Læs mere

OBS. Bemærk dette er med forbehold - vi afventer endelige instrukser fra Sundhedsstyrelsen her i løbet af weekenden. Så hold dig opdateret på siden her.
Mandag d. 20.4. har Sundhedsstyrelsen givet grønt lys for at vi kan åbne dørene for alle vores ventende patienter, også de kosmetiske og plastikkirurgiske.

Åbningen skal selvfølgelig ske "Corona sikkert". Derfor kan vi ikke bare åbne dørene på vid gab. Vi bliver nødt til at lukke folk ind lidt af gangen. Men det regner vi med fuld forståelse for😊

Læs mere

De private sygehuse er blevet bedt om at være en del af det nationale COVID 19-beredskab, og Sundhedsstyrelsen har derfor udsendt  et påbud om at vi stiller vores respiratorer mm til rådighed for det offentlige sundhedsvæsen. Sundhedsstyrelsen har desuden udsendt et påbud til de private sundhedsaktører om midlertidigt at indstille alle operationer i fuld bedøvelse med virkning fra d. 28/3 2020 og i et ukendt tidsrum.

Læs mere

Planlagte undersøgelser og behandlinger
Vi gennemfører så vidt muligt planlagte undersøgelser og behandlinger. Du vil blive kontaktet, hvis der er ændringer i dine aftaler. Hvis du er forkølet, har feber, hoster eller på anden måde er alment utilpas, er det vigtigt, at du ringer til os og får en ny aftale.

Vi støtter fuldt ud op om regeringens forebyggende indsatser for at begrænse spredningen af Coronavirus. Vi er løbende i dialog med Sundhedsstyrelsen og følger nøje deres retningslinjer for håndtering af patienter.

Læs mere

Oplever du besvær at falde i søvn? Vågner du ofte om natten og har svært ved at sove igen? Så er du måske blandt de tusindvis af danskere, der lider af kronisk søvnløshed. Det vurderes, at 10-12 procent af voksne danskere lever med diagnosen, og dem vil AROS Privathospital nu hjælpe. AROS’ søvnklinik har derfor oprettet et helt nyt insomni-forløb, hvor søvnterapeuten Solveig Vohlert Rasmussen hjælper patienter med at tilegne sig nye vaner gennem kognitiv adfærdsterapi.

Læs mere

Sammen med første klasses tekniske færdigheder og præcise kommunikationsevner er erfaring blandt de vigtigste egenskaber for en kirurg. Og netop erfaring har AROS Privathospitals nyligt tilknyttede plastikkirurg i rigt mål. I 27 år har Martin Heje arbejdet som plastikkirurg, hvoraf han i de seneste 17 år også har udført kosmetisk plastikkirurgi. Han har hovedsageligt været ansat ved Aarhus Universitetshospital, men også hos Odense Universitetshospital og flere privathospitaler. Løbende har han studeret nye teknikker og gennemgået kurser på fremtrædende hospitaler verden over, og i de seneste 19 år har han været dybt engageret i undervisningen af nye plastikkirurger som uddannelsesansvarlig overlæge.

Læs mere

Denne unge mand har som så mange andre været på jagt efter store muskler i sine yngre dage. I dag er han er 26 år. Han fortæller at han altid har været muskuløs, men ville have større overarme. Flere år efter er han begyndt at mærke de alvorlige konsekvenser af at sprøjte paraffinolie direkte i sine overarme. Han har valgt selv at betale for operationerne – og paraffinen skal bare væk. Udover hans arme gør ondt, fortæller han, at han er blevet nyresyg af olien, forklaringen er, at olien skader nyrerne og skaber en slags ’undtagelsestilstand’ i kroppen, så den opsuger farligt høje koncentrationer af kalk i kroppen.

Læs mere

AROS Privathospital byder med stolthed og glæde velkommen til Jens Brandt, der skal stå i spidsen for Neurologisk Klinik AROS, som føjer endnu et fagligt speciale til hospitalets brede vifte af kompetencer. Jens Brandt har over 35 års erfaring som speciallæge i neurologi, og har i 25 år drevet sin egen neurologiske klinik i Vejle. Han har nu solgt sin klinik for i stedet at blive en del af det speciallægefællesskab, som AROS kan tilbyde.

Læs mere
  • 1/7