Nyheder

Her kan du læse mere om de nye tiltag, vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her, vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

I sidste uge fik Ole Momsen(Direktør og Speciallæge i plastikkirurgi) og Thomas Kjærgaard(Speciallæge i Øre-Næse-Hals) overrakt statuetten Succesvirksomhed 2022.

Spar Nord og BDO står bag erhvervsprisen Succesvirksomhed. Begge virksomheder har tradition for langvarige samarbejdsrelationer med små og mellemstore virksomheder i Danmark. Det kræver noget helt særligt at skabe og opretholde en succes år efter år. Med Succesvirksomhed hyldes de virksomheder, der lykkes med netop det.

Erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 betyder virkelig meget for os…..Tak til alle der har bidraget til denne succes, medarbejdere som samarbejdspartnere.

Læs mere

Liuba fortæller:

"Min store interesse for skønhedsbehandlinger blev vakt tilbage i min barndom, da jeg samlede opskrifter på "hjemmelavede" masker, klippede dem ud af min mors blade og indsatte dem i en separat notesbog kaldet "Skønhed". Da jeg så på min bedstemors rynkede ansigt, tænkte jeg, at jeg helt sikkert ville finde en måde at undgå sådan et udseende i fremtiden... og fortsatte... "

Læs mere

Efter et teenageliv med fuldstændig problemfri hud, blev jeg som 22 årig ramt af uren hud…jeg var lige kommet hjem fra et længere ophold i Spanien. Først tænkte jeg, at det bare var en fase, at jeg lige skulle “gen-lande” i DK, men fasen fortsatte, og en lang rejse ind i en hidtil ukendt verden begyndte.

Hurtigt blev jeg grebet af fagene anatomi, fysiologi og kemi, særlig grebet blev jeg af faget dermatologi: læren om hudsygdomme, og jeg var ikke i tvivl…en eller anden dag ville jeg åbne en klinik kun for kunder med uren hud, jeg ville åbne den klinik, jeg selv havde manglet. 

Læs mere

Vi byder et stort velkommen til speciallæge i øre-næse-halssygdomme, René Thunberg Svendsen. René er en del af det dygtige og erfarne team ved Øre-Næse-Halsklinikken på AROS Privathospital.

René har en bred erfaring inden for øre-næse-halsområdet. Han har foretaget mere end 4000 operationer, herunder operationer af næseskillevæggen og næsemuslingerne, spytkirtlerne, skjoldbruskkirtlen og biskjoldbruskkritlerne, medfødte cyster og mandlerne.

Læs mere

Siden supermodellen Eva Evangelista i sidste uge stod frem med sin historie og billeder af sine komplikationer efter Coolsculpting, en populær ikke-kirurgisk metode til reduktion af uønskede fedtpuder, har  vi fået flere henvendelser vedr. vores mening/syn på denne behandlingsform.

Coolsculpting er world wide det mest populære ”fryseapparat” til fedtreduktion. Metoden kaldes generelt cryolipolyse og går ud på at fryse uønskede fedtdepoter væk. På Plastikkirurgisk Center AROS testede vi for nogle år siden, men forkastede den igen pga. for dårlige og uforudsigelige resultater i sammenligning med vores klassiske fedtsugningsmetode.

Læs mere

Din hørelse er værdifuld, og selv de små nuancer i hørelsen gør en stor forskel for livskvaliteten. En tidlig og aktiv indsats kan gøre en stor og vigtig forskel og styrke den enkeltes livskvalitet og mentale trivsel. 800.000 personer i Danmark er høreudfordret og høretab kan ramme alle.

Derfor har du på AROS Privathospital som en del af vores høresundhedsfokus mulighed for at teste din hørelse via en online høretestscreener og prøve høreapparater online – ”Choose Your Sound”.

Læs mere

“Det er som at tisse glasskår”, sådan beskrives en urinvejsinfektion ofte. Infektionen rammer oftest kvinder. Cirka halvdelen af alle kvinder vil opleve at få en urinvejsinfektion i løbet af livet, mange vil opleve det flere gange.

“Der kan være flere årsager til at man får urinvejsinfektion, den hyppigste årsag til er dog dårlige væske- og vandladningsvaner. Drikker man for lidt og tisser for sjældent, har man øget risiko for at få en urinvejsinfektion”, fastslår speciallæge i urologi Frank Schmidt.

Læs mere

JA! ENDELIG DECEMBER og tid til ekstra forkælelse! Det er ingen hemmelighed, at vi elsker jul på AROS, ej heller at vi elsker at forkæle alle jer, som interesseret følger med i vores hverdag og arbejde.

Læs mere

Vidste du…. at der faktisk går en del mennesker rundt og er behandlet med ikke-permanente fillers, uden at man på noget tidspunkt, ville kunne pin pointe hvad der er behandlet og hvor de er blevet behandlet? Blot konstatere at personen ser vital, sund og naturlig ud.

De virkeligt dygtige behandlere, er i stand til at frembringe resultater med ikke-permanente fillers, der er så naturlige, at ingen nogensinde ville gætte, at der ikke var tale om medfødt skønhed. Hvis du har overvejet behandling med ikke-permanente fillers, men stadig er i tvivl om det er det rigtige for dig, så læs videre her.

Læs mere

Der har senest været depat om fejlmelding på søvnapparater - det er vigtigt at slå fast at AROS Privathospital anvender CPAP-udstyr fra ResMed. Disse apparater er ikke påvirket af tilbagekaldelsen.

Apparaterne benyttes af patienter i alle landets fem regioner, og de fleste patienter benytter apparaterne i deres eget hjem.

Philips Respironics oplyser, at der er fundet risiko for, at det skum, der bruges som støjdæmpende materiale i apparaterne kan nedbrydes og dermed kan udlede dampe og små partikler.

Læs mere
  • 1/9