Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

I høringsrapporten fremgår surveyornes vurdering af hver enkelt indikator, et akkrediteringsnævn træffer efterfølgende beslutning om hospitalets/institutionens akkrediteringsstatus. Status som ”Akkrediteret” opnås, hvis samtlige indikatorer får vurderingen ”Helt Opfyldt” .

AROS fik akkrediteringsstatus ”Akkrediteret”, ”surveyorne” havde ingen bemærkninger…AROS Privathospital lever op til alle krav i Den Danske Kvalitetsmodel.

Læs mere

Supersygehuset i Skejby aflyste i slutningen af juni alle ikke-akutte operationer på grund af mangel på sterilt operationsudstyr medført af sammenlægningen af operationsafdelingerne. Operationerne er udskudt til sidst på sommeren, og det offentlige sygehus står dermed over for en stor pukkel af operationer. AROS Privathospital er meget fleksibelt opbygget og kan sagens skaffe ekstra kapacitet på operationsgangene til at afhjælpe den store operationspukkel på Universitetshospitalet i Skejby.

Læs mere

I Svedklinikken på AROS Privathospital har plastikkirurg Ole Momsen i flere år forbedret livskvaliteten for patienter med overdreven svedproduktion i armhulerne. Privathospitalet anvender enten den skånsomme kirurgiske metode: svedkirtelsugning, hvor størstedelen af svedkirtlerne bliver suget ud på samme måde som ved fedtsugning, eller den mere omfattende operation, selektiv bortskæring af svedkirtler, hvor patienten kan opnå en komplet svedfri armhule. Nu rækker AROS Privathospital også ud til de cirka tre procent af befolkningen, der lider af voldsomme svedproblemer på hænder og fødder.

Læs mere

Jeg blev opereret i juni 2017, hvor jeg fik strammet øjenlågenes løftemuskler op. Operationen varede kun en time, og jeg følte mig i trygge hænder i hele processen. Personalet gav sig god tid til at sætte mig grundigt ind i forløbet på forhånd. Hævelserne forsvandt allerede efter en kort periode.

Efter operationen har jeg ikke længere problemer med mine øjenlåg. Jeg har desuden mindre hovedpine, da jeg ikke længere skal anstrenge mig for at holde mine øjne åbne.

Læs mere

Sammen med Ole og hans team fandt vi den bedste løsning til mig og mine behov – ikke den dyreste og mest gennemgribende. Jeg drømte om en harmonisk krop uden gener, og fik derfor foretaget et minitangaløft samt fedtsugning af lår. AROS Privathospital var gennem hele forløbet dygtige, søde, hjælpsomme og professionelle. Ole Momsen og teamet var meget tålmodige og grundige i deres arbejde, og det er for mig tydeligt, at privathospitalet ikke går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde.

Læs mere

Sidste års besøg af den verdenskendte amerikanske hårtransplantationkunstner Michael Barge på Aros Privathospital var en stor succes - især for de patienter med særlige ønsker eller vanskelige problemer, som blev behandlet, enten af Michael Barge direkte eller under hans supervision.

Læs mere

Når børnene er født, og alderen har passeret 30 år, forandrer kvindekroppen sig. Fedtet fordeler sig anderledes, og en af de typiske ændringer er, at balderne synker og bliver mindre, og fedtet i stedet sætter sig på lænden og lårene. Disse ændringer kan med tiden resultere i en uharmonisk krop. Efterspørgslen på netop baldeløft og -forstørrelser er steget i de seneste år, fortæller Helle Skyum, speciallæge i plastikkirurgi, Plastikkirurgisk Center på AROS Privathospital.

Læs mere

Når talen falder på øjenlågsoperationer, tænker de fleste på korrektioner af de øvre øjenlåg, der hænger ned over øjenvipperne. Disse operationer er da også de mest almindelige, men ifølge Ole Momsen, der er leder af Plastikkirurgisk Klinik på AROS Privathospital, kan det være mindst lige så besværende og kosmetisk skæmmende, hvis de nedre øjenlåg hænger i poser. Dels kan de hænge så kraftigt, at øjenlåget helt slipper øjeæblet, hvilket udtørrer og generer øjet, dels giver poser og render under øjnene et permanent træt udseende. De nedre øjenlåg udgør dermed både et sygdomsmæssigt og kosmetisk problem.

Læs mere

Forestil dig, at din søvn bliver afbrudt med få minutters mellemrum gennem hele natten. Sådan er virkeligheden for personer, der lider af obstruktiv søvnapnø syndrom (OSAS). Tilstanden er karakteriseret ved højlydt og uregelmæssig snorken, vejrtrækningspauser og urolig søvn med hyppige opvågninger. Den manglende søvn medfører ofte kronisk træthed dagen igennem, hvilket kan være socialt invaliderende. Derudover forbindes søvnapnø med øget trafikrisiko og øget risiko for at udvikle sygdomme som højt blodtryk og blodprop i hjerne eller hjerte.

Læs mere

Et stigende antal patienter kommer til AROS Privathospital med ønsket om at få fjernet modermærker og andre uønskede ”skønhedspletter”. Patienterne efterspørger altid, at det kan gøres uden ar, men ofte er patienterne samtidig nervøse for, om mærkerne har udviklet kræft. Derfor har AROS Privathospital oprettet en modermærkeklinik, der screener alle patienter, som henvender sig med hudmærker, pletter, solskader, fregner og vorter, inden selve den kosmetiske behandling iværksættes. Den erfarne hudlæge, professor Knud Kragballe, er leder af afdelingen, og han glæder sig til at byde patienterne velkommen.

Læs mere
  • 1/6