Nyheder & input

Her kan du læse om nye tiltag, vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her, vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Vi på AROS Privathospital glæder os over at støtte banebrydende forskning på Aarhus Universitetshospital. Flere af vores patienter har venligt valgt at donere overskydende fedt ved deres operation til et spændende forskningsprojekt på AUH.

I øjeblikket behandler lægerne på afdelingen for Lever-, Mave- og Tarmsygdomme på Aarhus Universitetshospital de første patienter med blødende tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa) ved hjælp af stamcellebehandling.

Læs mere
AROS Privathospital er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, det er din garanti for kvalitet og sikkerhed.

Overvejer du at få forstørret læberne, fjernet kropshår eller gennemgå behandlinger som Botox, fillers eller laserbehandling af huden? Så overvejer du måske resultatet og sikkerheden ved disse procedurer. Af hensyn til patientsikkerheden skal kosmetiske procedurer, herunder Botox-behandling, fillers og laserbehandling mm., kun udføres af læger eller deres autoriserede personale – og de skal være registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed for at kunne udføre disse behandlinger. AROS Privathospital er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, det er din garanti for kvalitet og sikkerhed.

Læs mere

Helle udtaler:
”Jeg har arbejdet i det plastikkirurgiske speciale de sidste 18 år og været speciallæge de sidste 11 år. i de 11 år har jeg arbejdet på forskellige sygehus afdelinger men også arbejdet med den kosmetiske del af specialet ved siden af. Jeg tænker ofte over hvor heldig jeg har været at have et arbejde hvor jeg arbejder med alt fra kræftbehandling, rekonstruktion efter forskellige sygdomme eller vægttab, større sår behandling men også korrektioner, som hjælper folk funktionelt, og når udseendet påvirker livskvaliteten.

Læs mere

I sidste uge fik Ole Momsen(Direktør og Speciallæge i plastikkirurgi) og Thomas Kjærgaard(Speciallæge i Øre-Næse-Hals) overrakt statuetten Succesvirksomhed 2023.

1000 Tak til alle der har bidraget til denne succes, medarbejdere, samarbejdspartnere som vores patienter!

Læs mere

Svær sved på hænder kan behandles effektivt med med Botox. Imidlertid er behandlingen forbundet med ubehagelige bivirkninger, som skyldes nerveblokaden fra den nederste del af
underarmen. Selve nerveblokaden kan være smertefuld og kompliceres eventuelt af nerveskade og blødning. Nerveblokaden resulterer i en forbigående svækkelse af muskelkraften i hænderne. Derfor kan man bl.a ikke selv køre bil efter en nerveblokade.

Læs mere
EarWell® korrektion af øre deformiteter hos spædbørn

Såden udtaler parret Pernille & Scott efter de har fået deres søn David behandlet med EarWell®

"EarWell-systemet gør virkelig underværker.
Vi havde set billederne online, der viste før og efter billeder, og antog, at de var de bedste scenarier og ikke nødvendigvis ville være de resultater, vi fik. Men tre uger efter den første behandling lignede David´s venstre øre nøjagtigt hans højre øre, og vi kunne ikke se, at der nogensinde havde været en deformitet i mellemøret! Det var virkelig et fantastisk resultat..."

Læs mere

Det er muligt som patient der får foretaget en fedtsugning på AROS Privathospital at donere overskydende fedt fra operation til forskningen.  

Aktuelt er det kronisk inflammatoriske tarmsygdomme og slidgigtstilstande, men planen er at brede det ud til en helt masse andre indikationer, såsom nyresygdomme, rygmarvsskadede patienter, patienter med nerveskader og mange andre.

Læs mere

På AROS Privathospital har vi igennem flere år opereret et støt stigende antal mænd, der beder om hjælp til at komme af med store ofte deforme og i hvert fald generende overarme. Nogle af dem er endda blevet alvorligt syge af paraffinolien. Plastikkirurg Ole Momsen har siden 2017 forsøgt at hjælpe de ofte hårdt ramte mænd og lært sig at udføre disse komplicerede operationer, og kan derfor fjerne stadig større mængder af paraffinaflejringer. I begyndelsen ønskede patienterne oftest blot at komme til at se mere normale ud, hvilket var relativt let at opfylde. Men i dag er det gået op for de fleste, at det er klogest at få paraffinen mest muligt fjernet, og det gør operationerne vanskeligere, mere risikable og derfor desværre også dyrere.

Læs mere

I sidste uge fik Ole Momsen(Direktør og Speciallæge i plastikkirurgi) og Thomas Kjærgaard(Speciallæge i Øre-Næse-Hals) overrakt statuetten Succesvirksomhed 2022.

Spar Nord og BDO står bag erhvervsprisen Succesvirksomhed. Begge virksomheder har tradition for langvarige samarbejdsrelationer med små og mellemstore virksomheder i Danmark. Det kræver noget helt særligt at skabe og opretholde en succes år efter år. Med Succesvirksomhed hyldes de virksomheder, der lykkes med netop det.

Erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 betyder virkelig meget for os…..Tak til alle der har bidraget til denne succes, medarbejdere som samarbejdspartnere.

Læs mere

Liuba fortæller:

"Min store interesse for skønhedsbehandlinger blev vakt tilbage i min barndom, da jeg samlede opskrifter på "hjemmelavede" masker, klippede dem ud af min mors blade og indsatte dem i en separat notesbog kaldet "Skønhed". Da jeg så på min bedstemors rynkede ansigt, tænkte jeg, at jeg helt sikkert ville finde en måde at undgå sådan et udseende i fremtiden... og fortsatte... "

Læs mere
  • 1/10