Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

December konkurrence

JA! ENDELIG DECEMBER og tid til ekstra forkælelse! Det er ingen hemmelighed, at vi elsker jul på AROS, ej heller at vi elsker at forkæle alle jer, som interesseret følger med i vores hverdag og arbejde.

Læs mere

Vidste du…. at der faktisk går en del mennesker rundt og er behandlet med ikke-permanente fillers, uden at man på noget tidspunkt, ville kunne pin pointe hvad der er behandlet og hvor de er blevet behandlet? Blot konstatere at personen ser vital, sund og naturlig ud.

De virkeligt dygtige behandlere, er i stand til at frembringe resultater med ikke-permanente fillers, der er så naturlige, at ingen nogensinde ville gætte, at der ikke var tale om medfødt skønhed. Hvis du har overvejet behandling med ikke-permanente fillers, men stadig er i tvivl om det er det rigtige for dig, så læs videre her.

Læs mere

Der har senest været depat om fejlmelding på søvnapparater - det er vigtigt at slå fast at AROS Privathospital anvender CPAP-udstyr fra ResMed. Disse apparater er ikke påvirket af tilbagekaldelsen.

Apparaterne benyttes af patienter i alle landets fem regioner, og de fleste patienter benytter apparaterne i deres eget hjem.

Philips Respironics oplyser, at der er fundet risiko for, at det skum, der bruges som støjdæmpende materiale i apparaterne kan nedbrydes og dermed kan udlede dampe og små partikler.

Læs mere

-   DIN MULIGHED FOR 50% RABAT
 
Som nyansat kosmetisk sygeplejerske på AROS Privathospital, søger Sofie modeller til sine behandlinger.

Modelbehandlingerne superviseres af en autoriseret læge eller erfaren kosmetisk sygeplejerske, så du vil derfor altid være i erfarne og professionelle hænder. Som model får du behandlingen med 50% rabat. Det er muligt at tilvælge mere end ét behandlingsområde.


Læs mere

Velkommen til Farhad Waziri, vores nyeste ansigt hos Kardiologisk Klinik. Farhad Waziri er hoveduddannelseslæge i kardiologi tilknyttet Aarhus Universitetshospital, Skejby og har flere års erfaring fra kardiologisk regi. Farhad er forskningsaktiv i kardiologi med flere internationale publikationer og har et flot CV med flere præsentationer på videnskabelige kongresser.

Læs mere

Danielle Dahlhus har forsket i søvn i flere år og beskæftiger sig dagligt med behandling af søvnproblemer. Hun er blevet udpeget som en af landets førende eksperter i søvnbehandling og er på samme tid blevet inviteret til at etablere og udvikle et nyt videnscenter for søvn sammen med de dygtigste læger og forskere inden for søvn.

Læs mere

Mød vores nye speciallæge Lars Rolighed. Lars er en af landets mest dedikerede kirurger inden for operationer på skjoldbruskkirtlen og biskjolbruskkirtlerne. Han startede med forskning indenfor området allerede som medicinstuderende og har fortsat gennem over 15 år. Forskningsområderne dækker mange aspekter af de forskellige tilstande som ses i kirtlerne på halsen.

Læs mere

Paul von Weitzel-Mudersbach er en af de fire specialister i Danmark, som har fået et europæisk certifikat i ultralydsscanning af halsens og hjernens pulsåre og med sine 25 års erfaring indenfor neurologi har han blandt andet været med til at etablere den moderne apopleksibehandling på Aarhus Universitetshospital.

Læs mere
Før og efter behandling af Rhinophyma (kartoffelnæse) - behandlet på AROS Privathospital

Rhinophyma er meget skæmmende for udseendet og resulterer i en nedsat livskvalitet. Ligeledes kan omgivelserne fejlagtigt antage, at rhinophyma skyldes et stort alkoholforbrug (portvinsnæse).

I modsætning til almindelig rosacea er rhinophyma ikke tilgængelig for medicinsk behandling. Dette betyder, at mange patienter og disses læger antager, at der ikke kan gøres noget ved problemet.

Læs mere

Undersøgelse konkluderer, at svedsygdom forringer livskvaliteten. Ronni Andersen lider af overdreven svedproduktion, og han bruger specialdesignet tøj, når han skal være sammen med andre mennesker. Vores dygtige behandlersygeplejerske, Dunja Kirkebæk er også interviewet i artiklen og fortæller om sit arbejde hos Svedklinikken på AROS Privathospital.  Dunja  har været med til at starte Svedklinikken op på AROS Privathospital, hvor hun behandler patienter med hyperhidrose.

Læs mere
  • 1/9