Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Sidste års besøg af den verdenskendte amerikanske hårtransplantationkunstner Michael Barge på Aros Privathospital var en stor succes - især for de patienter med særlige ønsker eller vanskelige problemer, som blev behandlet, enten af Michael Barge direkte eller under hans supervision.

Læs mere

Når børnene er født, og alderen har passeret 30 år, forandrer kvindekroppen sig. Fedtet fordeler sig anderledes, og en af de typiske ændringer er, at balderne synker og bliver mindre, og fedtet i stedet sætter sig på lænden og lårene. Disse ændringer kan med tiden resultere i en uharmonisk krop. Efterspørgslen på netop baldeløft og -forstørrelser er steget i de seneste år, fortæller Helle Skyum, speciallæge i plastikkirurgi, Plastikkirurgisk Center på AROS Privathospital.

Læs mere

Når talen falder på øjenlågsoperationer, tænker de fleste på korrektioner af de øvre øjenlåg, der hænger ned over øjenvipperne. Disse operationer er da også de mest almindelige, men ifølge Ole Momsen, der er leder af Plastikkirurgisk Klinik på AROS Privathospital, kan det være mindst lige så besværende og kosmetisk skæmmende, hvis de nedre øjenlåg hænger i poser. Dels kan de hænge så kraftigt, at øjenlåget helt slipper øjeæblet, hvilket udtørrer og generer øjet, dels giver poser og render under øjnene et permanent træt udseende. De nedre øjenlåg udgør dermed både et sygdomsmæssigt og kosmetisk problem.

Læs mere

Forestil dig, at din søvn bliver afbrudt med få minutters mellemrum gennem hele natten. Sådan er virkeligheden for personer, der lider af obstruktiv søvnapnø syndrom (OSAS). Tilstanden er karakteriseret ved højlydt og uregelmæssig snorken, vejrtrækningspauser og urolig søvn med hyppige opvågninger. Den manglende søvn medfører ofte kronisk træthed dagen igennem, hvilket kan være socialt invaliderende. Derudover forbindes søvnapnø med øget trafikrisiko og øget risiko for at udvikle sygdomme som højt blodtryk og blodprop i hjerne eller hjerte.

Læs mere

Et stigende antal patienter kommer til AROS Privathospital med ønsket om at få fjernet modermærker og andre uønskede ”skønhedspletter”. Patienterne efterspørger altid, at det kan gøres uden ar, men ofte er patienterne samtidig nervøse for, om mærkerne har udviklet kræft. Derfor har AROS Privathospital oprettet en modermærkeklinik, der screener alle patienter, som henvender sig med hudmærker, pletter, solskader, fregner og vorter, inden selve den kosmetiske behandling iværksættes. Den erfarne hudlæge, professor Knud Kragballe, er leder af afdelingen, og han glæder sig til at byde patienterne velkommen.

Læs mere

Som det første privathospital i Danmark, tilbyder AROS Privathospital nu en effektiv og skånsom ultralydsbehandling til at opstramme, revitalisere og dermed forynge skedevæggen. HIFU-behandlingen (High Intensity Focused Ultrasound) blev oprindeligt udviklet til at fjerne kræft i leveren, men læger fandt hurtigt ud af, at strålerne også kunne bruges til at stimulere muskulatur, bindevæv og slimhinder til at skabe nyt væv. HIFU-behandling bliver udført ambulant på AROS Privathopital i Skejby ved Aarhus af erfarne speciallæger i urologi.

Læs mere

Smartgraft er navnet på en regulær gamechanger inden for behandling af hårtab. Den unikke teknik har gjort hårtransplantation mere skånsom og dermed også mere populær. Europas eneste Smartgraft-maskine står på AROS Privathospital i Aarhus, hvor plastikkirurgerne har tilbudt behandlingen i halvandet år. Den internationalt anerkendte hårtekniker Michael Barge, som afholder hårtransplantationskurser i hele verden, har netop afholdt en masterclass i hårdesign, hvorefter kirurgernes evne til at designe en flot hårpragt er blevet yderligere forfinet. Amerikanske Michael Barge har over 25 års erfaring med hårtransplantation og besidder en exceptionel viden om, hvordan hårene skal tilpasses den enkeltes hovedform og hårtype. 

Læs mere

Har du verdens bedste mor....har dine børn verdens bedste verdens bedste mor eller kender du bare verdens bedste mor, så har du nu muligheden for at forkæle hende ekstra meget....

Udover at være ren forkælelse og velvære for både krop og sjæl, så kan STRESS OFF behandlingen lindre kæbespændinger, spændingshovedpine samt skabe balance og give ny energi til både ansigt og krop.

Læs mere

AROS Privathospital kan tilbyde en lang række brystoperationer helt uden ventetid. Lidelser som forstørrede bryster hos mænd, brystbetændelse og følger heraf, forstyrrelser i mælkegangene samt godartede knuder i brysterne, kan alle behandles hurtigt og professionelt. Sidstnævnte sygdom er den mest hyppige, og leder af hospitalets mammakirurgiske klinik, Nidal Al-Suliman, har stor ekspertise i at udrede og behandle kvinder med godartede knuder i brysterne. I modsætning til behandling i det offentlige, bliver alle patienter ved AROS Privathospital udredt, så det er klart, hvorfor knuderne er opstået, og om det overhovedet er nødvendigt med en operation.

Læs mere

DET ER FORÅR, OG BIKINITIDEN NÆRMER SIG

  • Går du med et ønske om en mere fyldig barm?
  • Drømmer du om at blive klar til den nye bikinisæson?
  • Kan du springe til med kort varsel og på udvalgte datoer?

Så er her et godt tilbud til dig >

Læs mere
  • 1/5