Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Oplever du besvær at falde i søvn? Vågner du ofte om natten og har svært ved at sove igen? Så er du måske blandt de tusindvis af danskere, der lider af kronisk søvnløshed. Det vurderes, at 10-12 procent af voksne danskere lever med diagnosen, og dem vil AROS Privathospital nu hjælpe. AROS’ søvnklinik har derfor oprettet et helt nyt insomni-forløb, hvor søvnterapeuten Solveig Vohlert Rasmussen hjælper patienter med at tilegne sig nye vaner gennem kognitiv adfærdsterapi.

Læs mere

Sammen med første klasses tekniske færdigheder og præcise kommunikationsevner er erfaring blandt de vigtigste egenskaber for en kirurg. Og netop erfaring har AROS Privathospitals nyligt tilknyttede plastikkirurg i rigt mål. I 27 år har Martin Heje arbejdet som plastikkirurg, hvoraf han i de seneste 17 år også har udført kosmetisk plastikkirurgi. Han har hovedsageligt været ansat ved Aarhus Universitetshospital, men også hos Odense Universitetshospital og flere privathospitaler. Løbende har han studeret nye teknikker og gennemgået kurser på fremtrædende hospitaler verden over, og i de seneste 19 år har han været dybt engageret i undervisningen af nye plastikkirurger som uddannelsesansvarlig overlæge.

Læs mere

Denne unge mand har som så mange andre været på jagt efter store muskler i sine yngre dage. I dag er han er 26 år. Han fortæller at han altid har været muskuløs, men ville have større overarme. Flere år efter er han begyndt at mærke de alvorlige konsekvenser af at sprøjte paraffinolie direkte i sine overarme. Han har valgt selv at betale for operationerne – og paraffinen skal bare væk. Udover hans arme gør ondt, fortæller han, at han er blevet nyresyg af olien, forklaringen er, at olien skader nyrerne og skaber en slags ’undtagelsestilstand’ i kroppen, så den opsuger farligt høje koncentrationer af kalk i kroppen.

Læs mere

AROS Privathospital byder med stolthed og glæde velkommen til Jens Brandt, der skal stå i spidsen for Neurologisk Klinik AROS, som føjer endnu et fagligt speciale til hospitalets brede vifte af kompetencer. Jens Brandt har over 35 års erfaring som speciallæge i neurologi, og har i 25 år drevet sin egen neurologiske klinik i Vejle. Han har nu solgt sin klinik for i stedet at blive en del af det speciallægefællesskab, som AROS kan tilbyde.

Læs mere

I jagten på store, svulmende overarme har der altid været personer i bodybuildermiljøet, der har fundet genveje. I de seneste år har en ny og farlig tendens spredt sig. Flere bodybuildere sprøjter tyktflydende paraffinolie direkte ind i især overarme, nakke og brystmuskler for at pumpe musklerne kunstigt større. Så godt som alle fortryder efter nogle år deres selvbehandling, og AROS Privathospital oplever et stadig stigende antal mænd, der beder om hjælp til at komme af med paraffinolien og ikke mindst den funktionsnedsættelse og de smerter, den forårsager i armene.

Læs mere

Det samlede hold af sygeplejersker på AROS Privathospital har netop været på landskursus for plastikkirurgiske sygeplejersker. Det årlige kursus havde deltagelse af i alt 60 sygeplejersker fra både private og offentlige sygehuse, så der var mulighed for at sparre med kolleger, der har helt anderledes arbejdssituationer. De udsendte fra AROS tog derfra med rank ryg, da de kunne sætte flueben ved alle de nationale standarder, fagområdet omfatter.

Læs mere

I de senere år har mange mindre klinikker annonceret med kemisk fjernelse af fedt i ansigt, typisk under hagen, med indsprøjtning af ”fedtfjerneren” Belkyra. Metoden blev af firmaet lanceret som et let og uskadeligt alternativ til en fedtsugningsoperation.

Som vi allerede skrev d. 6.1. 2016 tager vi afstand fra anvendelsen af Belkyra, fordi det reelt er en syre, som slår alt levende væv, det kommer i kontakt med, ihjel. Belkyra slår altså ikke blot fedtceller, men også muskler, nerver og hud ihjel.

Læs mere

Da baggrunden for svimmelhed kan være særdeles kompleks, er det vigtig at udredningen foregår målrettet og ved kompetent personale. Ved ØRE- NÆSE- HALSKLINIKKEN, AROS Privathospital tilbyder vi dig en grundig udredning som indebærer bl.a. kortlægning af dine symptomer, en otoneurologisk undersøgelse samt en analyse af din balancefunktion og din hørelse. Vi anvender avanceret balanceudstyr til at undersøge balanceorganet og de tilhørende baner i nervesystemet og hjernen. Yderligere udføres en komplet neurologisk undersøgelse og en standard øre-næse-halsundersøgelse.

Læs mere

Har du opgivet at gå hånd i hånd med din kæreste/partner?
Hvis ja, så er du en af de ca. 200.000 danskere der lider af hyperhydrosis, ekstrem svedproduktion, og i dit tilfælde i form af socialt hæmmende håndsved?
Hyperhidrose betegner, at man sveder unormalt meget fra forskellige områder på kroppen. Personer med hyperhidrose har ikke ualmindeligt mange svedkirtler. Deres svedkirtler er bare generelt hyperaktive og overreagerer på selv små stimuli, således at de producerer mere sved end nødvendigt – og mere end behageligt. Hyperhidrosis er især lokaliseret til armhuler, fødder og/eller hænder.

Læs mere
  • 1/7