Nyheder

Her kan du læse mere, om de nye tiltag, som vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Ja, hvis du er en af de ca. 200.000 danskere der lider af hyperhidrosis, ekstrem svedproduktion.
Hyperhidrose betegner, at man sveder unormalt meget fra forskellige områder på kroppen. Personer med hyperhidrose har ikke ualmindeligt mange svedkirtler. Deres svedkirtler er bare generelt hyperaktive og overreagerer på selv små stimuli, således at de producerer mere sved end nødvendigt – og mere end behageligt. Hyperhidrosis er især lokaliseret til armhuler, fødder og/eller hænder.
Er du en af dem der døjer med ekstrem sved i hænderne, kan du sikket nikke genkendende til Pernilles beskrivelse her.  Pernille har døjet med ekstrem håndsved i mange år, men er nu svedfri efter behandling med Botulinumtoxin.

Læs mere

Anita Bjerrum Lehmann er blevet fastansat som sygeplejerske og behandler ved AROS Privathospital. Anita har været tilknyttet AROS i de seneste 10 år, men fra nu af altså på fuld tid.

Anita er AROS’ ekspert i botox-, filler- og hudlaserbehandling ved eksempelvis akne-ar. Hun er også ansvarlig sygeplejerske ved undersøgelser på Øre-Næse-Halsklinikken, høreprøver samt i forbindelse med laserbehandling og sklerosering af karsprængninger.

Læs mere

Over 2000 patienter tjekker hvert år ind på AROS Privathospital til ambulant behandling eller indlæggelse i forbindelse med en operation. De fleste patienter er nervøse i en eller anden grad, så vores sygeplejerskers fornemmeste opgave er at skabe tryghed og få den enkelte til at slappe bedst muligt af.

Denne opgave løses af de erfarne sygeplejersker på sengeafdelingen, for det er dem, der tager imod og forbereder patienten til operation, og det er dem, der tager vare på patienten efter operationen.

Læs mere

Cirka hver tiende kvinde planlægger eller overvejer plastikkirurgi eller anden kosmetisk behandling, men personalet hos AROS Privathospital oplever ofte, at drømmen om et friskere udseende bliver bremset af økonomien. Derfor tilbyder hospitalet attraktive finansieringsmuligheder til alle typer af behandling med egenbetaling.

– Det er hovedsageligt plastikkirurgiske patienter, som anvender lånemulighederne, men de gælder i virkeligheden for alle patienter.

Læs mere

Brystimplantater

På AROS Privathospital tager vi den omtale der lige nu er i medierne om brystimplantater alvorligt, og kan oplyse, at vi ikke bruger de i artiklen omtalte implantater. Klik her for at se redegørelse fra Dansk Selskab for Plastik og Rekonstruktiv Kirurgi >

Læs mere

I høringsrapporten fremgår surveyornes vurdering af hver enkelt indikator, et akkrediteringsnævn træffer efterfølgende beslutning om hospitalets/institutionens akkrediteringsstatus. Status som ”Akkrediteret” opnås, hvis samtlige indikatorer får vurderingen ”Helt Opfyldt” .

AROS fik akkrediteringsstatus ”Akkrediteret”, ”surveyorne” havde ingen bemærkninger…AROS Privathospital lever op til alle krav i Den Danske Kvalitetsmodel.

Læs mere

Supersygehuset i Skejby aflyste i slutningen af juni alle ikke-akutte operationer på grund af mangel på sterilt operationsudstyr medført af sammenlægningen af operationsafdelingerne. Operationerne er udskudt til sidst på sommeren, og det offentlige sygehus står dermed over for en stor pukkel af operationer. AROS Privathospital er meget fleksibelt opbygget og kan sagens skaffe ekstra kapacitet på operationsgangene til at afhjælpe den store operationspukkel på Universitetshospitalet i Skejby.

Læs mere

I Svedklinikken på AROS Privathospital har plastikkirurg Ole Momsen i flere år forbedret livskvaliteten for patienter med overdreven svedproduktion i armhulerne. Privathospitalet anvender enten den skånsomme kirurgiske metode: svedkirtelsugning, hvor størstedelen af svedkirtlerne bliver suget ud på samme måde som ved fedtsugning, eller den mere omfattende operation, selektiv bortskæring af svedkirtler, hvor patienten kan opnå en komplet svedfri armhule. Nu rækker AROS Privathospital også ud til de cirka tre procent af befolkningen, der lider af voldsomme svedproblemer på hænder og fødder.

Læs mere

Jeg blev opereret i juni 2017, hvor jeg fik strammet øjenlågenes løftemuskler op. Operationen varede kun en time, og jeg følte mig i trygge hænder i hele processen. Personalet gav sig god tid til at sætte mig grundigt ind i forløbet på forhånd. Hævelserne forsvandt allerede efter en kort periode.

Efter operationen har jeg ikke længere problemer med mine øjenlåg. Jeg har desuden mindre hovedpine, da jeg ikke længere skal anstrenge mig for at holde mine øjne åbne.

Læs mere

Sammen med Ole og hans team fandt vi den bedste løsning til mig og mine behov – ikke den dyreste og mest gennemgribende. Jeg drømte om en harmonisk krop uden gener, og fik derfor foretaget et minitangaløft samt fedtsugning af lår. AROS Privathospital var gennem hele forløbet dygtige, søde, hjælpsomme og professionelle. Ole Momsen og teamet var meget tålmodige og grundige i deres arbejde, og det er for mig tydeligt, at privathospitalet ikke går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde.

Læs mere
  • 1/6