Nyheder & input

Her kan du læse om nye tiltag, vi løbende indfører på AROS Privathospital. Det er også her, vi offentliggør nyheder, når vi udvider med nye specialer eller ansætter nye medarbejdere.

Svær sved på hænder kan behandles effektivt med med Botox. Imidlertid er behandlingen forbundet med ubehagelige bivirkninger, som skyldes nerveblokaden fra den nederste del af
underarmen. Selve nerveblokaden kan være smertefuld og kompliceres eventuelt af nerveskade og blødning. Nerveblokaden resulterer i en forbigående svækkelse af muskelkraften i hænderne. Derfor kan man bl.a ikke selv køre bil efter en nerveblokade.

Læs mere
EarWell® korrektion af øre deformiteter hos spædbørn

Såden udtaler parret Pernille & Scott efter de har fået deres søn David behandlet med EarWell®

"EarWell-systemet gør virkelig underværker.
Vi havde set billederne online, der viste før og efter billeder, og antog, at de var de bedste scenarier og ikke nødvendigvis ville være de resultater, vi fik. Men tre uger efter den første behandling lignede David´s venstre øre nøjagtigt hans højre øre, og vi kunne ikke se, at der nogensinde havde været en deformitet i mellemøret! Det var virkelig et fantastisk resultat..."

Læs mere

Det er muligt som patient der får foretaget en fedtsugning på AROS Privathospital at donere overskydende fedt fra operation til forskningen.  

Aktuelt er det kronisk inflammatoriske tarmsygdomme og slidgigtstilstande, men planen er at brede det ud til en helt masse andre indikationer, såsom nyresygdomme, rygmarvsskadede patienter, patienter med nerveskader og mange andre.

Læs mere

På AROS Privathospital har vi igennem flere år opereret et støt stigende antal mænd, der beder om hjælp til at komme af med store ofte deforme og i hvert fald generende overarme. Nogle af dem er endda blevet alvorligt syge af paraffinolien. Plastikkirurg Ole Momsen har siden 2017 forsøgt at hjælpe de ofte hårdt ramte mænd og lært sig at udføre disse komplicerede operationer, og kan derfor fjerne stadig større mængder af paraffinaflejringer. I begyndelsen ønskede patienterne oftest blot at komme til at se mere normale ud, hvilket var relativt let at opfylde. Men i dag er det gået op for de fleste, at det er klogest at få paraffinen mest muligt fjernet, og det gør operationerne vanskeligere, mere risikable og derfor desværre også dyrere.

Læs mere

I sidste uge fik Ole Momsen(Direktør og Speciallæge i plastikkirurgi) og Thomas Kjærgaard(Speciallæge i Øre-Næse-Hals) overrakt statuetten Succesvirksomhed 2022.

Spar Nord og BDO står bag erhvervsprisen Succesvirksomhed. Begge virksomheder har tradition for langvarige samarbejdsrelationer med små og mellemstore virksomheder i Danmark. Det kræver noget helt særligt at skabe og opretholde en succes år efter år. Med Succesvirksomhed hyldes de virksomheder, der lykkes med netop det.

Erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 betyder virkelig meget for os…..Tak til alle der har bidraget til denne succes, medarbejdere som samarbejdspartnere.

Læs mere

Liuba fortæller:

"Min store interesse for skønhedsbehandlinger blev vakt tilbage i min barndom, da jeg samlede opskrifter på "hjemmelavede" masker, klippede dem ud af min mors blade og indsatte dem i en separat notesbog kaldet "Skønhed". Da jeg så på min bedstemors rynkede ansigt, tænkte jeg, at jeg helt sikkert ville finde en måde at undgå sådan et udseende i fremtiden... og fortsatte... "

Læs mere

Efter et teenageliv med fuldstændig problemfri hud, blev jeg som 22 årig ramt af uren hud…jeg var lige kommet hjem fra et længere ophold i Spanien. Først tænkte jeg, at det bare var en fase, at jeg lige skulle “gen-lande” i DK, men fasen fortsatte, og en lang rejse ind i en hidtil ukendt verden begyndte.

Hurtigt blev jeg grebet af fagene anatomi, fysiologi og kemi, særlig grebet blev jeg af faget dermatologi: læren om hudsygdomme, og jeg var ikke i tvivl…en eller anden dag ville jeg åbne en klinik kun for kunder med uren hud, jeg ville åbne den klinik, jeg selv havde manglet. 

Læs mere

Vi byder et stort velkommen til speciallæge i øre-næse-halssygdomme, René Thunberg Svendsen. René er en del af det dygtige og erfarne team ved Øre-Næse-Halsklinikken på AROS Privathospital.

René har en bred erfaring inden for øre-næse-halsområdet. Han har foretaget mere end 4000 operationer, herunder operationer af næseskillevæggen og næsemuslingerne, spytkirtlerne, skjoldbruskkirtlen og biskjoldbruskkritlerne, medfødte cyster og mandlerne.

Læs mere

Siden supermodellen Eva Evangelista i sidste uge stod frem med sin historie og billeder af sine komplikationer efter Coolsculpting, en populær ikke-kirurgisk metode til reduktion af uønskede fedtpuder, har  vi fået flere henvendelser vedr. vores mening/syn på denne behandlingsform.

Coolsculpting er world wide det mest populære ”fryseapparat” til fedtreduktion. Metoden kaldes generelt cryolipolyse og går ud på at fryse uønskede fedtdepoter væk. På Plastikkirurgisk Center AROS testede vi for nogle år siden, men forkastede den igen pga. for dårlige og uforudsigelige resultater i sammenligning med vores klassiske fedtsugningsmetode.

Læs mere

Din hørelse er værdifuld, og selv de små nuancer i hørelsen gør en stor forskel for livskvaliteten. En tidlig og aktiv indsats kan gøre en stor og vigtig forskel og styrke den enkeltes livskvalitet og mentale trivsel. 800.000 personer i Danmark er høreudfordret og høretab kan ramme alle.

Derfor har du på AROS Privathospital som en del af vores høresundhedsfokus mulighed for at teste din hørelse via en online høretestscreener og prøve høreapparater online – ”Choose Your Sound”.

Læs mere
  • 1/10