Artikler

Her vil vi præsentere nogle spændende videnskabelige artikler, som vil bevæge sig lige fra nye undersøgelser, nye behandlingsformer, til ny forskning. Mange af vores behandlere er forskningsaktive og har dermed kendskab til de nyeste teknikker og behandlingsformer inden for deres felt. Vi sætter også en stor ære i at vidensdele på tværs af afdelinger, da dette er med til at gøre det enkelte område endnu bedre.

Som det fremgår af den videnskabelige artikel, som kan læses her, er der rigtig god grund til at sikre sig, at det er erfarne og fagligt kompetente behandlere man konsulterer, når man har ønske om forbedringer i sit ansigt.

Et af de helt svære og komplicerede områder er tåretrug (nedre øjenlåg). Ofte henvender man sig, fordi man synes, man ser træt ud og er mørk under øjnene eller at man er blevet lidt ”hul”.

Læs mere

Artiklen er en grundig gennemgang af de billeddiagnostiske muligheder, vi råder over, til vurdering af om silikonebrystimplantater er gået i stykker eller ej. Artiklen sammenligner røntgen, Ultralyd og MR-scanning. Konklusionen er at MR er diagnostisk bedst, men til prisen er ultralyd at foretrække, eftersom prisen er halvt så stor og den diagnostiske sikkerhed er næsten lige så god.

Læs mere

Nye tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at søvnløshed er et af de hyppigste helbredsproblemer i Danmark. Ca. 16% vil svare ja til, at de har haft søvnproblemer i mindst 6 måneder. Mellem 30-40% har haft søvnbesvær indenfor de sidste 14 dage.

Læs mere

Behandlingen er sikker, effektiv og smertefri. Under dele af behandlingen kan der opstå en lettere varmefornemmelse i det behandlede område. Der kan forekomme lidt hævelse i skeden og øget udfåd de første dage. Der er hidtil ikke set sår, blødninger eller andre alvorligere bivirkninger af HIFU-behandling af denne type.

Læs mere

CO2 laser behandling af ansigtsrynker har været ”Golden Standard” i rynkebehandling i nu snart 20 år og er stadigvæk ubestridt den mest effektive behandling. I sin oprindelige, ablative form er det en behandling, som ikke er lige til hverken at udføre eller gennemgå.

Læs mere

Vi har nu haft glæde af Smart Graft teknologien til vores hårtransplantationer på Aros Hårklinik i snart ét år og vi kan kun nikke genkendende til teknologiens gode fordele, sådan som de er beskrevet i en nylig amerikansk artikel.

Det er en fornøjelse at kunne sige, at vi som de eneste i Norden, der råder over Smart Graft systemet, kan tilbyde den mest effektive og skånsomme hårtransplantationsbehandling i Danmark.

Læs mere

På Plastikkirurgisk Center AROS var vi for godt 5 år siden med i forreste linje i indførelse og udvikling af fedttransplantationsteknikken. Vi tilbyder disse behandlinger kosmetisk til restaurering af fylde i ansigt og forøgelse af fylde på bryster, lægge og balder, og vi tilbyder behandlingen rekonstruktivt, primært til brystrekonstruktion. Netop i forbindelse med især brystrekonstruktion, men også kosmetisk brystforstørrelse har det været fagligt omdiskuteret om fedttransplantation til bryster kan medføre en øget risiko for brystkræft.

Læs mere

Cannabisbehandling af kræft, sklerose og andre livstruende sygdomme er et emne, der optager læger og patienter over hele verden. Kan det bruges til at helbrede kræft, eller er det placeboeffekten, der har størst værdi?

Overlæge Carsten Rytter har arbejdet med kræftbehandling siden 1986 og er til daglig læge på Århus Universitetshospital med cancerbehandling som speciale. Desuden er han partner i privathospitalet AROS hvor han har patienter til rådgivning og samtale om de behandlingsforløb, de hidtil har været igennem. Han oplever at mange patienter er usikre på, om det er den rigtige behandling, de er blevet tilbudt i det traditionelle system.

Læs mere

Overbevisende dokumentation for at transplantation af eget fedtvæv er et vigtigt redskab i værktøjskassen. Der er netop udkommet et meget solidt amerikansk multicenterstudium, som dokumenterer at man ved at kombinere sædvanlige brystrekonstruktionsmetoder med fedttransplantation kan opnå meget mere tilfredsstillende resultater. Det er dejligt med en sådan bekræftelse på, at det vi har påbegyndt og kultiveret på AROS Privathospital som de første her i landet, er den rigtige vej at gå.

Læs mere

Moderne æstetisk korrigering af ansigt kræver dels en kvalificeret helhedsvurdering, dels at man mestrer mange værktøjer og teknikker. Ikke alt kan behandles med kun en filler, og det vil ligeledes være vanvittigt at lave ansigtsløft pga. en lille rynke på kinden.

I min forberedelse til et foredrag for nordiske plastikkirurger faldt jeg over en artikel fra en respekteret fransk plastikkirurg, som så udmærket beskriver dette.

Læs mere
  • 1/2