Artikler

Her vil vi præsentere nogle spændende videnskabelige artikler, som vil bevæge sig lige fra nye undersøgelser, nye behandlingsformer, til ny forskning. Mange af vores behandlere er forskningsaktive og har dermed kendskab til de nyeste teknikker og behandlingsformer inden for deres felt. Vi sætter også en stor ære i at vidensdele på tværs af afdelinger, da dette er med til at gøre det enkelte område endnu bedre.

Nye tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at søvnløshed er et af de hyppigste helbredsproblemer i Danmark. Ca. 16% vil svare ja til, at de har haft søvnproblemer i mindst 6 måneder. Mellem 30-40% har haft søvnbesvær indenfor de sidste 14 dage.

Læs mere

Behandlingen er sikker, effektiv og smertefri. Under dele af behandlingen kan der opstå en lettere varmefornemmelse i det behandlede område. Der kan forekomme lidt hævelse i skeden og øget udfåd de første dage. Der er hidtil ikke set sår, blødninger eller andre alvorligere bivirkninger af HIFU-behandling af denne type.

Læs mere

CO2 laser behandling af ansigtsrynker har været ”Golden Standard” i rynkebehandling i nu snart 20 år og er stadigvæk ubestridt den mest effektive behandling. I sin oprindelige, ablative form er det en behandling, som ikke er lige til hverken at udføre eller gennemgå.

Læs mere

Vi har nu haft glæde af Smart Graft teknologien til vores hårtransplantationer på Aros Hårklinik i snart ét år og vi kan kun nikke genkendende til teknologiens gode fordele, sådan som de er beskrevet i en nylig amerikansk artikel.

Det er en fornøjelse at kunne sige, at vi som de eneste i Norden, der råder over Smart Graft systemet, kan tilbyde den mest effektive og skånsomme hårtransplantationsbehandling i Danmark.

Læs mere

På Plastikkirurgisk Center AROS var vi for godt 5 år siden med i forreste linje i indførelse og udvikling af fedttransplantationsteknikken. Vi tilbyder disse behandlinger kosmetisk til restaurering af fylde i ansigt og forøgelse af fylde på bryster, lægge og balder, og vi tilbyder behandlingen rekonstruktivt, primært til brystrekonstruktion. Netop i forbindelse med især brystrekonstruktion, men også kosmetisk brystforstørrelse har det været fagligt omdiskuteret om fedttransplantation til bryster kan medføre en øget risiko for brystkræft.

Læs mere

Cannabisbehandling af kræft, sklerose og andre livstruende sygdomme er et emne, der optager læger og patienter over hele verden. Kan det bruges til at helbrede kræft, eller er det placeboeffekten, der har størst værdi?

Overlæge Carsten Rytter har arbejdet med kræftbehandling siden 1986 og er til daglig læge på Århus Universitetshospital med cancerbehandling som speciale. Desuden er han partner i privathospitalet AROS hvor han har patienter til rådgivning og samtale om de behandlingsforløb, de hidtil har været igennem. Han oplever at mange patienter er usikre på, om det er den rigtige behandling, de er blevet tilbudt i det traditionelle system.

Læs mere

Overbevisende dokumentation for at transplantation af eget fedtvæv er et vigtigt redskab i værktøjskassen. Der er netop udkommet et meget solidt amerikansk multicenterstudium, som dokumenterer at man ved at kombinere sædvanlige brystrekonstruktionsmetoder med fedttransplantation kan opnå meget mere tilfredsstillende resultater. Det er dejligt med en sådan bekræftelse på, at det vi har påbegyndt og kultiveret på AROS Privathospital som de første her i landet, er den rigtige vej at gå.

Læs mere

Moderne æstetisk korrigering af ansigt kræver dels en kvalificeret helhedsvurdering, dels at man mestrer mange værktøjer og teknikker. Ikke alt kan behandles med kun en filler, og det vil ligeledes være vanvittigt at lave ansigtsløft pga. en lille rynke på kinden.

I min forberedelse til et foredrag for nordiske plastikkirurger faldt jeg over en artikel fra en respekteret fransk plastikkirurg, som så udmærket beskriver dette.

Læs mere

Kirurger på Aros Privathospital deltager i nyt forskningsprojekt, som skal være med til at finde de optimale og individuelt tilpassede metoder til genopbygning af brystet, både samtidigt med fjernelse af brystet eller efter tidligere operation for brystkræft.

Læs mere

Et af de mange spørgsmål man skal tage stilling til før en brystforstørrende operation med implantater, er hvor arrene skal placeres. Anerkendte placeringer er i furen under brystet, i kanten af brystvorten og i armhulen.

Læs mere
  • 1/2