Ingen ventetid

Det er vigtigt for os, at patienternes forløb på AROS Privathospital er afstemt efter individuelle behov. Derfor planlægger vi dit behandlingsforløb i samråd med dig, og vi bestræber os på, at dit besøg finder sted i det tidsrum, der passer dig. Det betyder, at vi oftest allerede på konsultationsdagen kan planlægge datoen for din operation, således at du har mulighed for at koordinere med dit arbejde eller studie. Du har også mulighed for at reservere en operationsdato således, at du har tid til at overveje dit valg nærmere, før du træffer den endelige beslutning om operation.

På AROS Privathospital har vi ingen ventelister og dermed principielt ingen ventetid. Vi bestræber os på, at der ikke går mere end tre til fire uger fra du kommer til konsultation og til du kan blive opereret. Disse tre ugers ventetid skal dog ses som praktisk ventetid, da det er den tid, det tager for os at planlægge en dags operationsprogram, sørge for personale og koordinere antallet af indlagte patienter.

Vi bestræber os altid på at gennemføre konsultation og behandling uden ventetid. Dog kan der opstå hændelser, som skaber uforudset ventetid og vi beklager, hvis du oplever dette.

På AROS Privathospital lægger vi vægt på det personlige forløb og derfor er du tilknyttet den samme læge igennem hele forløbet. Skulle din personlige læge være forhindret i forbindelse med jeres aftale, kontakter vi dig, så du hurtigst muligt kan få en ny tid.

Der tages dog forbehold for ferie og sygdom.