På AROS er dialog & samarbejde nøgleordene Vores smidige struktur giver os vidtrækkende muligheder for at imødekomme vores patienters behov
Din vej til hurtig og kompetent behandling

AROS Privathospital er beliggende i Skejby nord for Aarhus. Her ligger privathospitalet diskret placeret med gode parkeringsmuligheder, så det er let at komme til og fra.

AROS byder på behagelige omgivelser, afslappet atmosfære og topmoderne faciliteter, så både patienter og pårørende kan føle sig trygge og godt tilpas. Hospitalet modtager både private patienter, patienter, der er henvist af offentlige sygehuse, og patienter med sygeforsikring.

AROS rummer ikke mindre end over 20 specialafdelinger bemandet med nogle af landets dygtigste speciallæger. Når du bliver behandlet på AROS, bliver du tilknyttet en fast speciallæge, som følger dig gennem alle behandlingens faser, også selvom der er behov for, at flere forskellige speciallæger samarbejder om behandlingen.

AROS Privathospital kan hjælpe dig med alt fra grå stær og bypass-operationer i benene til behandling af brystkræft og plastikkirurgi. Uanset hvilken afdeling, du kommer i kontakt med, vil du blive mødt af højt kvalificeret personale, der sætter dit helbred og din tryghed i højsædet.

På AROS Privathospital er der ingen ventelister. Det betyder, at der normalt ikke går mere end tre til fire uger fra du kommer til konsultation, til du kan blive opereret. Det er den tid, det tager for Aros at planlægge en dags operationsprogram, sørge for personale og koordinere antallet af indlagte patienter.

Her bliver behandlingsforløbet afstemt efter dine behov. Behandlingen planlægges i samråd med dig, og det betyder, at man tit kan planlægge datoen for din operation allerede ved første konsultation. På den måde sikres det, at du har mulighed for at koordinere med dit arbejde eller studie. Du har også mulighed for at reservere en operationsdato, så du har tid til at overveje dit valg nærmere, før du træffer den endelige beslutning.