Hudsygdomme (Dermatologi) - professionel udredning og behandling - uden ventetid

Fillerbehandling på AROS i Aarhus

Hudsygdomme er ofte synlige på en negativ måde og giver gener i form af kløe og smerter. Da hudsygdomme typisk er langvarige, kan de medføre en kraftig forringet livskvalitet. Desværre er mange ikke klar over, at hudsygdomme kan behandles effektivt. Men det kan langt de fleste hudsygdomme, hvis man blot finder en kompetent specialist i hudsygdomme.  En erfaren hudlæge kan ved en enkelt konsultation ofte stille en præcis diagnose og anbefale en korrekt behandling.

Mens der inden for det offentlige sundhedsvæsen er en ventetid på flere måneder, kan AROS Privathospital sædvanligvis tilbyde undersøgelse i løbet af 1 uge.

Så har du gener fra huden, er du velkommen til at blive undersøgt på AROS Privathospital. Vores hudlæge har stor erfaring i udredning og behandling af hudsygdomme i alle aldersgrupper.
Vi tilbyder udredning af bl.a. følgende hudsygdomme:

  • Udslæt i ansigt
  • Acne
  • Brune hudpletter
  • Røde hudpletter
  • Kroniske sår
  • Børnehudsygdomme

For visse af hudsygdommene foregår behandlingen i samarbejde med vores plastikkirurg og hudterapeut.

Du kan få udredt dine hudsymptomer som selvbetaler eller ved at benytte din sundhedsforsikring. Ligeledes modtager vi patienter, som ønsker sig viderehenvist pga. for lang ventetid på et offentligt hospital. Der henvises til den vejledende prisliste.

Hudsygdomme (Dermatologi) - Speciallæger & tilknyttede medarbejdere