Henriette Lose - Kosmetologisk klinik
Henriette Lose, uddannet CIDESCO kosmetolog & kosmetisk massør, 20 års erfaring Kosmetisk Center AROS

Henriette Lose CIDESCO kosmetolog & kosmetisk massør

Kort om

Uddannet kosmetolog og kosmetisk massør på CIDESCO Århus. Over 25 års hudterapeutisk erfaring. Bred erfaring indenfor hudterapeutisk behandling af alle hudtyper, mænd og kvinder i alle aldre. Særlig interesse for behandling af ældning, hyperpigmentering, kronisk rødme og uren hud. Speciale i behandling af akne og anden problematisk hud. Har siden 2010 haft ansvaret for behandling af patienter med behov for lindrende og helende "efterbehandling" efter plastikoperationer; facelift, pandeløft, øjen- og halsløft, liposuction(fedtsugning) samt postbariatri.

"Forventningsafstemning er utroligt vigtigt før et egentligt hudterapeutisk behandlingsforløb. Hvilke ønsker har patienten og kan disse opfyldes? Et optimalt og tilfredsstillende resultat opnås kun ved tæt samarbejde ”patient” og ”behandler” imellem”.

”Udover at lindre smerter, fremskynde afhævning og helingsproces , så er ”tryghed” et vigtigt nøgleord iforb. med efterbehandlingen. En plastikoperation er ofte en stor beslutning med mange overvejelser, hvorfor det er af afgørende betydning, at patienten føler sig tryg under det efterfølgende helingsforløb. Efterbehandlingen foregår altid i tæt samarbejde med sygeplejerske og den opererende læge”.
Henriette Lose

Uddannelse, erfaring & undervisning

Uddannelse
Uddannet CIDESCO kosmetolog i 1996 med afsluttende hovedopgave om akne. Fagene anatomi og dermatologi (læren om huden og dens sygdomme) blev begge bestået med max. karakteren 100. CIDESCO diplomet er anerkendt i alle lande som bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje.

Erfaring

1997-2004 Ansat hos Medex Danmark ApS, agent for det hollandske produkt Medex Bio Science Cosmetics. Ansvar for al oversættelse af produktinformation og materiale fra producenten i Holland samt udarbejdelse af undervisnings- og brochuremateriale. Telefonisk rådgiver og vejleder for kosmetologer/hudterapeuter på mere end 50 hudplejeklinikker samt lærerstaben på flere kosmetologskoler

2004 -        Indehaver af Henriette Lose Hudpleje & Acneklinik

2010 -        Kosmetologisk Klinik, AROS Privathospital. Kosmetolog/hudterapeut samt kosmetisk massør


Undervisning
Snart 10 års erfaring som underviser. Uddannet og efteruddannet på The Skin Academy i Barcelona og underviser kosmetologer, kosmetikere og hudterapeuter i ingredienser, produkter samt behandling af akne, kronisk rødme/rosacea, hyperpigmentering og ældet hud.

2006 - 2010 Underviser i Nimue Skin Technology

2013 -              Underviser i pHformula Dermatological Skin Resurfacing System