Hudterapeutisk behandling af pigmentforandringer og solskader

Hudterapeutisk behandling af pigmentforandringer og solskader

Hudterapi er behandling over længere tid. Et hudterapeutisk forløb består af intensive, målrettede “skin resurfacing” behandlinger (peels) kombineret med produkter til brug hjemme. Produktsammensætning, antal behandlinger og interval er individuelt, og alle forløb tilpasset den enkelte kunde/patient.

Et forløb er typisk 4 - 6 behandlinger med ca. 2 ugers interval, herefter vedligeholdelsesbehandling hver 6. - 8. uger.

MELA skin Resurfacing anbefales til pigmentforandringer og solskader(”grums”), til begyndende ældet hud med, der mangler ensartethed og glød.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

MELA behandling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

45-60 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

0-4 dage

Resultat
Resultat

4 - 6 behandlinger med 2-4 ugers interval

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse

4-8 ugers interval samt brug af hjemmeprodukter

Behandler
Behandler

Kosmetolog og hudterapeutisk behandler

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

MELA skin resurfacing behandlingen indeholder

I behandlingen anvendes den pharma-cosmeceutiske serie pHformula, det tætteste vi kommer på ikke-receptpligtige præparater. Når vi taler behandling af pigmentforandringer er det vigtigt, at der arbejdes målrettet på flere faktorer: de overaktive pigmentceller, de allerede eksisterende pigmentforandringer og så den inflammationsproces, der igangsætter dannelsen af det ekstra pigment, der resulterer i pigmentforandringer. Med indhold af antioxidanter og pigmenthæmmere, aktive ingredienser som 4-butylresorcinol, mandelsyre, salicylsyre og retinol arbejder MELA powerclay intensivt og effektivt på alle disse faktorer.

Behandlingen er en flertrins-peel

Behandlingen er en flertrins-peel. Først ”åbnes” huden med et SP complex (skin permability complex), et AHA (frugtsyre) kompleks, der sikrer en bedre og mere jævn bedre absorbering af den aktive pHformula MELA powerclay, der skal påføres efterfølgende. SP complex anvendes ligeledes til måling af hudens sensitivitetsniveau, da dette et bestemmende for hvor intensiv en behandling, der kan og bør laves.

MELA powerclay - den egentlige behandlingssyre - påføres i lag. Antallet af lag er individuelt og afhænger af graden af pigmentforandringer og hudens generelle sundhedstilstand.

MELA skin resurfacing reducerer den ophobede melanin i epidermis(overhuden) samt hæmmer effektivt enzymet tyrosinase, der er ansvarlig for dannelsen af melanin (pigment). Celledelingen stimuleres og overflødigt pigment ”løftes op” til overfladen, og allerede eksisterende pigmentpletter lysnes og bleges.

Bivirkninger

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse, en let forværring af pigmentforandringerne kan forekomme, men denne vil være forbigående. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

Behandlingen anbefales IKKE udført uden opfølgende, komplementerende hjemmepleje, da denne ses som værende afgørende for det endelige resultat.  

Mød behandleren

Hos Henriette Lose får man altid en god behandling og en god service. Hun er ærlig og arbejder med hjertet. Igennem min tid hos Henriette har jeg opnået et fantastisk resultat, som gør jeg aldrig vil lade andre behandle mig.

Theepha Krishna, 26 år - Hudterapeutisk behandling