IPL Nordlys laser - til pigmentpletter

IPL Nordlys laser - til pigmentpletter & fregner

IPL Nordlys laserbehandling er effektiv behandling til solrelaterede pigmentpletter I huden.

Laserbehandlingen foregår ved, at laserlyset sendes hen over huden. Laseren har en præcis bølgelængde for melanin, der er det brune farvestof i huden. Når laserlyset kommer i kontakt med melaninansamlingerne (pigmentpletterne) i huden, vil lyset blive omdannet til varme, hvorved varmen får melaninansamlingen til at ’’eksplodere’’ og trænge op i øverste hudlag. På den måde kan pigmentpletterne fjernes og bleges fra huden. Laserbehandlingen føles som små slag med en elastik.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

IPL behandling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

ca. 30 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

10-14 dage

Resultat
Resultat

1-3 behandlinger med 3-4 ugers interval

Holdbarhed
Holdbarhed

Daglig brug af solfaktor er vigtigt for vedligeholdelse

Behandlere
Behandlere

Certificerede sygeplejersker

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

Inden behandlingen

Det er vigtigt, at huden ikke er solbrun inden behandlingen. Vi anbefaler ingen UV-eksponering 4 uger inden laserbehandling. Der må ligeledes ikke benyttes selvbruner 14 dage inden behandlingen.

Selve behandlingen

Hvordan føles behandlingen?
De fleste beskriver behandlingen som en varm, let sviende fornemmelse. Som et lille svirp af en elastik.

Efter behandlingen

Efter laserbehandlingen er det normalt at føle sig varm og rød i huden. Nogle vil opleve at føle sig lidt solbrændt. Rødme vil aftage efter en times tid.P igmentpletterne vil bliver mørkere i nogle dage efter behandlingen. Nogle føler, at det ligner, at de har kaffegrums i ansigtet. Dette er pigmentet, der trækker op i det øverste hudlag og gør klar til at blive afstødt af huden. Dette vil i løbet af nogle dage efter behandlingen skalle af huden.

Denne afskalning vil ske mellem 5 -10 dage efter behandlingen. Det er meget vigtigt, ,at man beskytter huden med solcreme med høj faktor mellem behandlingerne eller efter den enkeltstående behandling.

Forventet resultat

For nogle kan en enkelt behandling være tilstrækkelig for det ønskede resultat. Størstedelen kan se en forskel allerede efter én behandling. Det er dog meget afhængigt af selve udgangspunktet for behandlingen. Som oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat og blegning af pigmentpletterne.

Eventuelle bivirkninger og komplikationer ved IPL ( nordlys) behandlingen

Når huden er lys ved behandlingen ses normalt ingen bivirkninger. I nogle timer efter behandlingen kan huden hos nogle være rød og føles varm.

På pigmentskjolderne ses en let mørkfarvning, som bliver stærkere i løbet af nogle timer. Efter 1-2 dage vandrer mørkfarvningen op til overfladen, og skaller af efter 5 til 10 dage. Der kan i enkelte tilfælde være let hævelse i huden efter behandling.

Pigmentskjolder kan gendannes - også selvom man påsmører solfaktor 50 flere gange dagligt!

Ved photorejuvenation-behandlingen er der specielt hos mørkere og asiatiske hudtyper risiko for øget pigmentproduktion efter behandlingen, (postinflammatorisk hyperpigmentering).

Optimer behandlingen med A-vitaminsyrecreme

Resultatet kan optimeres ved at supplere Nordlysbehandlingen med A-vitaminsyrecreme. A-vitaminsyrecremen øger overhudens omsætning af overhudsceller, de døde, forhornede celler falder af, og nye celler dannes. Ved forbehandling øges således hudens lysgennemtrængelighed, og effekten af Nordlysbehandlingen forbedres. A-vitaminsyrecreme stimulerer endvidere kollagenproduktionen i læderhuden. Derfor kan anbefales at cremen anvendes i flere måneder efter behandlingen.

Vores team

Jeg har været i laserbehandling et års tid, og jeg må bare give Alberte Niss mine varmeste anbefalinger. Resultatmæssigt har jeg været super tilfreds og kan tydeligt se forbedring, selvom jeg endnu ikke har afsluttet forløbet. 

Jeg har følt mig tryg lige siden første behandling hos Alberte.

Rita, IPL-laserbehandling