Udmærker sig ved sin æstetiske sans og helhedsorienterede tilgang til sit arbejde Alberte Niss, Kosmetisk sygeplejerske

Alberte Niss Kosmetisk sygeplejerske

Kort om

Alberte udmærker sig ved sin æstetiske sans og helhedsorienterede tilgang til sit arbejde. Alberte er videbegærlig og holder sig løbende opdateret på nyeste viden og behandlingsmuligheder for på bedst mulig vis at kunne hjælpe sine patienter.

’’I mit arbejde som kosmetisk behandler går jeg meget op i at udvise engagement og forståelse for den enkelte patient, problematik, forfængelighed og ønske. Dernæst er det min fornemmeste opgave at kunne vejlede og informere om behandlingsmuligheder ud fra et fagligt perspektiv og et ønske om naturlige behandlingsresultater. Jeg vægter en nær relation til mine patienter meget højt. Jeg ønsker, at mine patienter skal føle sig i trygge hænder og glæde sig til at komme igen’’.

Uddannelse og erfaring

Uddannet fra VIA University College – Sygeplejerskeuddannelsen i Randers i 2018.

Har siden endt uddannelse beskæftiget sig indenfor kosmetisk- og dermatologisk behandling.

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at arbejde med rynkereducerende behandlinger med Botulinum toxin (Botox), ikke-permanente fillers, IPL-behandling til fjernelse af karsprængninger, rødme og pigmentforstyrrelser i huden samt reduktion af uønsket hårvækst.

Alberte har de sidste år deltaget i flere faglige kongresser i både ind- og udland - herunder Stockholm, Oslo og Madrid.