Fraxel laser behandling i Aarhus - til slap hud og rynker

Fraxel laser behandling til slap hud og rynker

Fraxel er en avanceret teknik, der reducerer slap hud og rynker, ved at stimulere kollagenproduktionen i huden. Fraxel laseren virker ved at levere en kraftig lysenergipuls, der trænger dybt ned i huden.

Under hudens overflade(epidermis) ødelægger den, i små kontrollerede områder, en del af de gamle hudceller i læderhuden (dermis). Dette aktiverer hudens naturlige helingsproces og stimulerer til nydannelse af kollagen og elastin. Hermed opnår man en strammere og mere fast, glat og ungdommelig hudstruktur, med færre rynker, -og fine linjer og giver huden mere fasthed.

Fraxel behandlingen er præcis og skånsom og kan tilpasses individuelle behov og så er den velegnet til personer, der ønsker at reducere tegn på aldring og forbedre hudens struktur uden behov for rekonvalescens.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Fraxel - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

fra 15 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

0 dage

Resultat
Resultat

3-6 mdr.

Holdbarhed
Holdbarhed

Permanent

Behandlere
Behandlere

Certificerede sygeplejersker

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

Før behandlingen

Forinden din behandling vil du komme til en konsultation hos en specialuddannet sygeplejerske.

Under konsultationen vil din huds tilstand blive evalueret, og dine mål og forventninger til behandlingen blive afklaret. Sygeplejersken vil vurdere om du er kandidat til proceduren og derefter lægge en skræddersyet behandlingsplan til dig. Du vil få information om mulige risici og bivirkninger, samt mulighed for at få besvaret eventuelle spørgsmål.

Inden selve behandlingen bør du undgå overdreven solbadning, solarium eller selvbrunende produkter i ugerne op til, da det øger risikoen for bivirkninger som eksempelvis pigmentforandringer.
Hvis du tager blodfortyndende medicin, kan det være nødvendigt at pausere dette minimum en uge før behandling. Følg altid lægens anbefalinger og informer om al den medicin du tager.

Under behandlingen

Inden behandlingen smøres bedøvende creme på behandlingsområdet for at minimere ubehag under selve behandlingen. Efter 30 min. er huden tilstrækkeligt bedøvet og du kan nu behandles med Fraxel. Behandlingen kan opleves som en let brændende eller prikkende fornemmelse, men giver normalt kun minimalt ubehag.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du opleve en vis grad af rødme, tørhed, hævelse og en let brændende fornemmelse i det behandlede område. Dette er en normal reaktion på behandlingen og vil normalt aftage i løbet af timer til dage.

Det er vigtigt i mindst fire uger efter behandlingen af undgå direkte sollys og bruge solfaktor 30 eller højere hver dag i det behandlede område for at beskytte huden, da soleksponering kan fremkalde og forværre pigmentforandringer og risiko for komplikationer.

Undgå eksfolierende produkter og intensive hudplejebehandlinger i en periode efter behandlingen, da disse kan være for aggressive for den ny behandlede hud. Hold dig til milde og beroligende hudplejeprodukter. Vores hudterapeut er ekspert i den optimale efterbehandling og vejleder dig gerne i brugen af de anerkendte kliniske pH Formula produkter.

Mulige komplikationer

Fraxelbehandlingen kan have visse bivirkninger, selvom de normalt er milde og forbigående. Umiddelbart efter behandlingen vil huden altid være let rød og hævet i nogle få timer til dage.

Nogle oplever desuden at huden kan klø og føles lettere solskoldet. Dette er normalt og bør aftage over tid. Derudover vil huden være særligt følsom overfor sollys, hvorfor det er vigtigt dagligt at bruge solfaktor med minimum faktor 30 i mindst en måned efter behandlingen, for at undgå pigmentforandringer og solskader.

Der kan som nævnt opstå midlertidige pigmentforandringer i det behandlede område. Disse ændringer er normalt midlertidige og forsvinder helt i løbet af nogle uger til måneder.

I nogle tilfælde kan der være dannes små skorper eller afskalninger i det behandlede område. Dette er en naturlig del af helingsprocessen og bør ikke forstyrres ved at man skraber eller piller i dem.

Selvom det er yderst sjældent, kan Fraxel- behandlinger potentielt medføre dannelse af vabel, sår, infektion og ar. Risikoen øges hvis man ikke følger alle instrukser og anbefalinger fra behandleren.

Forventet resultat

Resultatet af Fraxel-behandling af rynker og slap hud, kan variere fra person til person og afhænger af faktorer som hudens tilstand, behandlingsområdet og individuelle reaktioner. Det er vigtigt at have realistiske forventninger og forstå, at fuldstændig eliminering af rynker og slap hud ikke er garanteret og at behandlingen heller ikke er en erstatning for kirurgisk opstramning af huden.

Behandlingen kræver normalt flere sessioner og det kan være tilstrækkeligt med 3-4 sessioner med 6-8 ugers mellemrum.

Det optimale antal behandlinger afhænger af den specifikke situation og individuelle respons på behandlingen, og nogle patienter kræver flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Da Fraxelbehandlingen virker ved at stimulere hudens egne genopbygningsmekanismer, så den producerer frisk kollagen og elastin, tager det flere uger før man langsomt kan se resultater. Efter hver behandling boostes kollagenproduktionen yderligere i de efterfølgende uger og måneder.

Det kræver derfor forståelse og tålmodighed, men gradvist vil du opleve en forbedring i løbet af de 3-6 måneder behandlingen pågår. Og også i månederne derefter, vil du opleve at rynker og slap hud udjævnes og huden bliver mere jævn, glat og fast.

Det er således vigtigt at følge den anbefalede behandlingsplan og have tålmodighed, da de endelige resultater tager tid for at manifestere sig.

Mød teamet