Medicinsk fjernelse af filler

Medicinsk fjernelse af filler

Har uheldet været ude eller er resultatet uventet ”for meget”?

På AROS Privathospital kan vi hjælpe dig, hvis du har været så uheldig, at du har fået for meget filler (Juvederm ol.) i fx læberne eller andre steder - eller blot har ombestemt dig.

Heldigvis er man i dag ikke nødt til at vente på, at materialet forsvinder af sig selv, hvilket kan tage mere end et år. Der er udviklet en medicin, som anvendt rigtigt kan opløse filleren og få det behandlede område tilbage til det oprindelige udseende.

En behandling, som kræver specialistviden og erfaring.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

VÆRD AT VIDE

Hvad kan man opnå med Hyaluronidase behandlingen?

Man kan med få injektioner med en ganske lille og tynd kanyle injicere lidt medicin ind i det ønskede område og opløse den filler, som er lagt ind. Det behandlede område vil i løbet af 1-2 døgn herefter vende tilbage til sit oprindelige udseende, hvis det ønskes, eller fylden kan reduceres ned til det ønskede. Behandlingen er ikke enkelt og bør kun udføres af fagligt erfarne behandlere.

Forløb og bivirkninger efter behandlingen

Der er ingen forberedelse til behandlingen. På få minutter og med få stik med en ganske lille og tynd kanyle injiceres væsken. Behandlingen foregår normalt uden bedøvelse. Efter behandlingen kan du få lidt hævelse og blå mærker kan også forekomme. Evt. hævelse og blå mærker forsvinder ila. få dage og er normalt helt væk inden for 1 uge efter behandling.

Der er normalt ingen bivirkninger til behandlingen.

Hvordan er efterforløbet?

Du må ikke anvende make-up mv. de første 3-4 timer efter behandling. Du kommer til en kontrol efter 1 uge, hvor behandlingen kan gentages, hvis ikke den ønskede effekt er opnået.

 

Hvilke risici er der ved behandlingen?

Behandlingerne er forbundet med meget få komplikationsrisici. Som ved alle injektioner er der en meget lille risiko for en allergisk reaktion. Infektioner kan forekomme hos <1%, og de er generelt lette at behandle.

 

Kan jeg få filler igen efter denne behandling?

Det korte svar er ja. Medicinen opløser udelukkende den filler, som var lagt ind og intet andet.