Hudterapeutisk behandling i Aarhus

Hudterapeutisk behandling til trist og grå hud, linjer, rynker, grov hudstruktur, solskader

Hudterapeutisk behandling med pHformula er til dig, der ønsker en sund hud fuld af glød og vitalitet, ønsker at minimere linjer og rynker, overfladiske pigmentforandringer samt grov struktur på en naturlig måde. Hudterapeutisk behandling er til dig, der ønsker hudforbedring, vedligeholdelse samt at forebygge for tidlig ældning.

Hudterapeutisk behandling lysner og bleger overfladiske pigmentpletter, medvirker til en jævn og ensartet hudfarve og optimerer hudens generelle sundhedstilstand. 

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

Hudterapi pHformula - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

45-60 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

0-2 dage

Resultat
Resultat

4-6 behandlinger m. 2-4 ugers interval

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse

4-8 ugers interval samt brug af hjemmeprodukter

Behandler
Behandler

Kosmetolog og hudterapeutisk behandler

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

Intensivt behandlingsforløb eller behandling efter behov

Hudterapeutisk behandling tilbydes som enkeltstående behandling efter behov og som intensivt behandlingsbeløb suppleret med produkter til egen opfølgende behandling hjemme.  Produkter til "hjemmebehandling" ikke inkluderet i behandlingsprisen, de købes separat iforb. med konsultation eller 1. behandling. Resultatet af behandlingen samt antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af ældning og hudens almene tilstand. Antallet af behandlinger vil være individuelt og det samme vil intervallet mellem de enkelte behandlinger. Et intensivt behandlingsforløb vil ofte bestå af 4-6 behandlinger med 2 - 3 ugers interval. Herefter vedligeholdes resultatet med behandlinger hver 4 - 8 uge kombineret med brug af hjemmeplejeprodukter.

Alle behandlinger tilpasses den enkeltes kundes ønsker og behov

I behandlingen anvendes unikke kombinationer og koncentrationer af aktive ingredienser som vitamin C, niacinamid, retinol, peptider, hyaluronsyre, alpha- og polyhydroxysyrer samt salicylsyre, ingredienser der genopbygger hudbarrieren, stimulerer kollagen og elastin (fylde og fasthed), booster cellefornyelse, øget fugtigindholdet i huden samt bidrager til en mere glat, ensartet hudoverflade og forfinet hudstruktur.  Hudterapeutisk behandling er intensiv og resultatorienteret ”skin resurfacing peels” med synlige resultater og et minimum af bivirkninger og ingen ”downtime”. Behandlingen kan udføres uden forudgående førbehandling (hjemmepleje), men denne ses som værende afgørende for det endelige resultat.

Om pHformula skin resurfacing – pharmacosmeceutisk hudpleje

Filosofien bag pHformula skin resurfacing er udnyttelse af hudens egne ”mekanismer”. De aktive resurfacing solutions fremprovokerer en kontrolleret "inflammation" i huden/vævet. En inflammation, der er vigtig og afgørende effekten af behandlingen. Skin resurfacing stimulerer øget celledeling, bedre cellekommunikation samt hurtigere reparation/genopbygning af celler, der er beskadiget og ikke fungerer optimalt.

pHformula er naturlig behandling uden risici og bivirkninger, behandlinger med ingredienser huden kender og i nogle tilfælde mangler. Ingredienser der er specifikt valgt ud fra, hvor meget de kan gøre for huden .. nede i huden. Mange produktserier i dag vælger ingredienser ud fra molekylestørrelse (hvor hurtigt/nemt trænger de ned) samt den “keratolytiske” (opløsende/eksfolierende) effekt, hvilket ikke er uinteressante faktorer, men pHformulas fokus er bare et andet sted. For pHformula er det ikke vigtigt at kunne tilbyde den mest aktive behandling, men derimod at kunne tilbyde den bedste, mest sikre og mest effektive

Læs mere om pHformula produkterne her >

STRESS OFF behandling - kom med i gear

STRESS OFF behandling - anbefales til dig, der trænger til at stresse af og komme ned i gear

Vi kender alle til at have en stresset hverdag, en stresset periode. Vi trænger til at slappe af, men tager os ikke tid til det. Med STRESS OFF har du nu muligheden. De fleste af os er meget bevidste om musklerne i nakke, skulder, ryg….hvornår de gør ondt, trænger til massage eller en tur i fitnesscenteret, men vi glemmer musklerne i ansigtet.

Læs mere om behandlingen her >

Priser på Hudterapeutisk behandling

Behandling , 30 min.* 530,-
*Kan kun bookes ifm. "kurforløb" eller efter forudgående konsultation
Behandling, 60 min. 730,-
Behandling, 75 min. - Vælges v/ønske om ekstra massage 830,-

Mød behandleren

Jeg kontaktede Henriette for 5 år siden med en hud, der i den grad trængte til hjælp – og jeg har været fast kunde siden. Den måde Henriette mødte mig på og den forandring hun skabte efter ganske få behandlinger, har jeg ikke oplevet hos andre kosmetologer. Henriette er en meget erfaren og professionel kosmetolog med stor faglig viden og jeg har aldrig været i mere kompetente hænder end hos hende. Hun er et fantastisk menneske, som med nærvær, smil og ægte interesse, skaber en afslappet og tryg stemning, hvor jeg kobler helt af.

Anni, 45 år