Stress off behandling til både krop og sjæl

STRESS OFF behandling - anbefales til dig, der trænger til at stresse af og komme ned i gear

Vi kender alle til at have en stresset hverdag, en stresset periode. Vi trænger til at slappe af, men tager os ikke tid til det. Med STRESS OFF har du nu muligheden. De fleste af os er meget bevidste om musklerne i nakke, skulder, ryg….hvornår de gør ondt, trænger til massage eller en tur i fitnesscenteret, men vi glemmer musklerne i ansigtet.

Vi har tæt på 100 ansigtsmuskler, der til sammen kan danne tusindvis af forskellige udtryk. Ansigtsmusklerne afspejler og udtrykker vores følelser, giver ansigtet mimik. De bliver ofte stramme og endog ømme ved travlhed, bekymringer og stress. Der findes et stort antal nervepunkter i ansigtet, hvorfor massage påvirker nervesystemet.

Ansigtsmassage kan lindre kæbespændinger, stress, spændingshovedpine samt skabe balance og give ny energi til både ansigt og din krop. Det generelle ansigtsudtryk påvirkes. Ved at afslappe og afstresse ansigtsmusklerne "udviskes” linjer omkring øjne og mund samt i pande og mellem bryn.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

STRESS OFF - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

45 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

Ingen

Resultat
Resultat

Efter 1. behandling

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse

Efter behov

Behandler
Behandler

Hudterapeut med mere end 25 års erfaring

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

Behandlingsforløb

Forberedelse: Tag evt. et par dybe vejtrækninger.

Før behandlingen afrenses huden med EXFO cleanse, et mildt og effektivt renseprodukt, der kan anvendes til alle hudtyper. EXFO cleanse fjerner skånsomt makeup og snavspartikler, eksfolierer let og efterlader huden ren, gennemfugtet og klar til massage.

Behandlingen består mild ansigtsmassage, en kombination af strygninger og tryk. Massagen kan variere fra gang til gang, da den altid tilpasses de muskelspændinger, der er at finde på dagen.

Behandlingen afsluttes med enten EYE recovery serum eller EYE lift serum, begge øjenprodukter, der tilfører fugt og pleje til de ofte sarte øjenomgivelser, fugtighedscreme tilpasset hudtype og -tilstand og selvfølgelig solbeskyttelse.

Der anvendes kun produkter, fra vores pharmacosmeceutiske hudplejeserie pHformula i behandlingen.

 

Om pHformula – pharmacosmeceutisk hudpleje

Filosofien bag pHformula skin resurfacing er at udnytte hudens egne "mekanismer”. De aktive resurfacing solutions fremprovokerer en kontrolleret "inflammation" i huden/vævet. En inflammation, der er vigtig og afgørende effekten af behandlingen. Skin resurfacing stimulerer øget celledeling, bedre cellekommunikation samt hurtigere reparation/genopbygning af celler, der er beskadiget og ikke fungerer optimalt.

pHformula er naturlig behandling uden risici og bivirkninger, behandlinger med ingredienser huden kender og i nogle tilfælde mangler. Ingredienser der er specifikt valgt ud fra, hvor meget de kan gøre for huden ... nede i huden. Mange produktserier i dag vælger ingredienser ud fra molekylestørrelse (hvor hurtigt/nemt trænger de ned) samt den “keratolytiske” (opløsende/eksfolierende) effekt, hvilket heller ikke er uinteressante faktorer, men pHformulas fokus er bare et andet sted. For pHformula er det ikke vigtigt at kunne tilbyde den mest aktive behandling, men derimod at kunne tilbyde den bedste, mest sikre og mest effektive

Læs mere om pHformula produkterne her >

Mød behandleren

“En stress off behandling hos Henriette er den ultimative forkælelse af ansigtet, hvor velværet og afslapningen begynder i det øjeblik Henriette lægger sine magiske hænder på huden. Det er en slags savasana, og afslapningen og velværet breder sig til kroppen og bliver resten af dagen, skønt, skønt - tak for dig Henriette”