PRP & PRF behandling  - stimulerer hudens celleforyngelse

PRP & PRF behandling - stimulerer hudens celleforyngelse og produktion af kollagen og elastiske fibre

PRP/PRF-terapi er en af de nyeste ikke-invasive behandlingsteknologier, helt uden anvendelse af ”fremmedlegemer”, idet det er dit eget blod, der er råstoffet i behandlingen. PRP og nu PRF har længe været kendt inden for sportsmedicin, ortopædi og tandimplantatbehandling samt behandling af brandsår. I de senere år er PRF-teknologien så taget i brug i æstetiske behandlinger som en effektiv anti-aging metode til forbedring af hudfarve og struktur, øgning af hudens smidighed og tæthed samt reducering af rynker, ar og strækmærker.

Det er en bioforyngende celleteknologi, der gennem vækstfaktorer og andre blodkomponenter stimulerer hudens celleforyngelse og produktion af kollagen og elastiske fibre.

BOOK TID TIL KONSULTATION PRISLISTE

PRP/PRF fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

30-60 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

1 døgn

Resultat
Resultat

4-15 dage

Holdbarhed
Holdbarhed

Skal vedligeholdes

Behandlere
Behandlere

Certificeret læge & specialist i anti-age

Konsultation
Konsultation

Læge 800,- / beløbet fratrækkes behandlingen

VÆRD AT VIDE

Indikationer for PRF i æstetisk hudterapi er

•    aldersrelaterede degenerativ forandringer(kronoaldring)
•    solskader (fotoaldring)
•    hyperpigmentering
•    acne, post-acne
•    følsom, sart hud
•    hudsygdomme (atopisk og seborrhoeisk dermatit, psoriasis, eksem)
•    cellulite
•    ar, strækmærker
•    intim foryngelse (både indvendigt og udvendigt)
•    nedsat hårvækst

Fremgangsmåde

Behandlingen udføres ved at udtage det nødvendige volumen blod fra din arm, lige som i en almindelig blodprøve (sædvanligvis 3 glas). Derefter adskilles plasma og blodplader fra blodet ved centrifugering og placeres derefter i sterile rør med stabiliserende faktor,  hvor de aktiveres. Blodpladeplasma er meget rigt på vækstfaktorer, der fremmer regeneration af beskadiget / ældet hud eller øger hårvæksten i hårbunden. Endelig injiceres plasmaet med blodpladerne i de områder, der skal behandles.

Behandlingen tager 30-45 minutter og kan udføres på de fleste områder af kroppen uanset hudtype og farve.

Proceduren er relativ smertefri og kræver kun en overfladisk lokal bedøvelse. Straks efter proceduren kan forekomme diskret hævelse, rødme, minimale injektionssprikker og en sjælden gang blå mærker, som alle forsvinder inden for et par dage.

 

Resultatet

I løbet af de næste par dage stimuleres uddifferentiering af stamceller til blandt andet kollagenproducerende celler, der i sin tur øger kollagenproduktionen over de følgende uger. Strukturen og tonen i huden forbedres gradvist. Det er vigtigt at vide at den fulde effekt af PRF-terapien først opnås efter tre måneder.
Behandlingsresultaterne kan variere, men i de fleste tilfælde ser man forbedringer i hudkvaliteten, som bibeholdes i op til halv andet år. Ved kontinuerligt at gentage behandlingen kan man opretholde resultatet.

Mød behandleren

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling