MENU - Kosmetisk Center Pigmentskjolder, solskader og fregner

Pigmentskjolder, solskader og fregner- og behandlinger til dette

Pigmentskjolder, solskader og fregner

En pæn pigmentering af huden har stor betydning for vores velvære. Forstyrrelser af hudens pigmentdannelse kan derfor medføre nedsat livskvalitet. Hudens brune pigment (melanin) dannes i overhuden. Mængden af pigment øges af solens stråler, hvilket under normale omstændigheder resulterer i en ensartet pigmentering. Men solskader og forskellige hudsygdomme kan resultere i ujævn og skjoldet pigmentering, som er kosmetisk generende, især hvis pigmentændringerne findes i ansigtet.

Pigmentpletter eller pigmentknopper kan være modermærker, modermærkekræft, seboroisk keratose (gammelmandsvorter), solskade, almindelig hudkræft, fregner, melasma (pigmentskjolder), svampeinfektion eller følge af eksem.

Fordi disse pigmenteringer har vidt forskellige årsager, er det vigtigt med en vurdering hos specialister for at stille en præcis diagnose, hvilket er forudsætningen for at vælge den bedst mulige behandling. 

BOOK TID TIL KONSULTATION

VÆRD AT VIDE

Der er flere behandlingsmuligheder

Behandlingerne omfatter laserstråler, Surgitron (radiobølger) og medicin, herunder blegecremer, pharmacosmeceutisk hudpleje og solcremer. Hos Kosmetisk Center råder vi over et team af plastikkirurger, hudlæger, kosmetiske sygeplejersker og kosmetolog, som tilsammen kan tilbyde en specifik behandling tilpasset den enkelte patient.

Støtte fra "danmark" og andre sygeforsikringer

Der ydes evt. støtte fra "danmark" og andre sygeforsikringer til operation for skæmmende hudforandringer efter individuel ansøgning. Er indikationen for fjernelse mistanke om ondartethed, skal gøres opmærksom på, at behandlingen også udføres på offentlige hospitaler. Eneste forskel er at du på AROS kan forvente minimal ventetid og garanti for at blive behandlet diskret og personligt af en speciallæge og af samme speciallæge i hele forløbet.. Har du på offentligt sygehus fået en tid, som ligger mere end 1eller 2 måneder frem i tiden, kan du anmode om at blive viderehenvist til os via Frit Sygehusvalg ordningen..

"Helt igennem fantastisk og meget professionel laser behandling af ansigtet hos Sofie. Allerede efter et par gange så jeg en markant forbedring. Kan klart anbefales."

Iben, IPL behandling