Kosmetisk Plastikkirurgi – anerkendte, holistiske plastikkirurgiske behandlinger

På Plastikkirurgisk Center AROS udfører vi alle former for kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi. Vi sætter en ære i at være med fremme i indførelsen af forbedrede, plastikkirurgiske behandlingsteknikker. Vi var således de første til at indføre kropsmodellering med fedttransplantation. Vi har også testet trådløft til ansigt og fedtfjerning med frysning. Vi gjorde det omhyggeligt. Vi inviterede eksperter til at udføre testbehandlingerne.

Den ellers på papiret så lovende fedtfrysningsbehandling måtte vi desværre kassere pga. for dårlige resultater (apparatet sælges stadigvæk!).

Ansigtstrådløftet har vist sig at have en plads sammen med filler og Botox, når begrænsede forbedringer efterspørges eller et regulært pande-, ansigts- eller halsløft er for omfattende i forhold til de opnåelige forbedringer. Så ikke alt nyt er godt nyt.

På AROS kan du regne med, at de behandlinger vi tilbyder også virker. Desuden kan du stole på, at vi altid tilstræber at yde den behandling som er mindst omfattende og mest skånsom ,for at opnå dine ønsker. Vi mestrer nemlig alle de behandlingsmetoder, der virker, herunder også dem, andre ikke mestrer.

Vi kan anbefale at du tjekker vores fotogalleri her, det nok mest omfattende, du kan finde.

VÆRD AT VIDE

Fokus på patientens behov

Vi stræber hele tiden efter at kunne tilbyde vores patienter de optimale behandlinger i forhold til patientens individuelle behov. Viser dine behov sig at kunne løses med laser-, filler eller Botoxbehandlinger kan vi umiddelbart tilbyde dig disse lettere behandlinger i vores Kosmetisk Center AROS. Ønsker du at tilføre resultatet af vores operationer ”den sidste finish” eller har du decideret hudproblemer kan du have stor gavn af behandling i vores Hudterapeutiske Klink. Hvis du ønsker en næseoperation, men reelt har en forkert proportioneret hage kan problemet løses ved vores Kæbekirurgiske Klinik. Har du problemer med for meget eller for lidt hår, kan vi tilbyde såvel hårfjernelse som hårtransplantation hos Kosmetisk Center. Alle disse behandlinger kan være et supplement eller alternativ til den behandling vi plastikkirurger kan tilbyde, og du kan få dem alle på Kosmetisk Center AROS.


Kosmetisk Plastikkirurgi har betydning for dit selvværd

En velindiceret, kosmetisk plastikkirurgisk operation kan have stor betydning for ens velbefindende og selvværd. Men samtidig er det en stor beslutning at vælge at få udført en kosmetisk operation. Det bedste grundlag for en sådan beslutning er en konsultation med en erfaren plastikkirurg. Overvejer du en plastikkirurgisk operation, så ring og bestil tid til en personlig og grundig vejledning samt en vurdering af netop dine muligheder.

Vi lægger vægt på kvalitet, sikkerhed og individualitet i behandlingen og den personlige service. Men frem for alt vægter vi at kunne tilbyde alle anerkendte behandlingsmetoder. Den, der kun har en hammer i sin værktøjskasse, er let fristet til at forsøge at behandle alting med et søm….. 

 

 

Ansigtsoperationer

Moderne ansigtsoperationer indebærer et helt katalog af muligheder, som kun et fåtal plastikkirurger behersker i sin helhed. Vi er stolte af at kunne tilbyde det bredeste og bedst kvalificerede behandlingsudbud indenfor anerkendte ansigtsoperationer i Danmark. Moderne ansigtsløft indbefatter at man mestrer mere end én teknik til løft af pande, tindinger, øjenbryn, mellem- og nedre ansigt-hals, foruden selvfølgeligt øjenlågs og øreoperationer, læbeoperationer, samt næseoperationer. Desuden skal man kunne korrigere ikke bare for meget, men også for lidt fylde. Som det absolut eneste plastikkirurgiske center i Danmark kan vi i samarbejde med vores Kæbekirurgiske Klinik også foretage ønskelige korrektioner på ansigtsskelettet som fx for stor eller for lil le hage eller kindben.

Med vores samarbejde i Kosmetisk Center AROS kan vi tilbyde hele paletten af anerkendte kosmetiske behandlinger, enten supplerende til vores plastikkirurgiske operationer eller i stedet for, hvis vores patienters ønske bedre eller i tilstrækkelig grad kan opfyldes med enklere, mindre krævende behandlinger. Her skal det understreges at vi står inde for at Botox-, filler-, laser- og hudterapibehandlinger udført på AROS er af en garanteret kvalitet, der kan matche vores plastikkirurgiske ansigtsoperationer.

 

Brystoperationer

Vi har stor erfaring med alle former for brystkirurgi, herunder rekonstruktioner efter brystkræft eller medfødte deformiteter, samt kosmetisk ønsket brystforstørrelse, brystløft eller brystreduktion. Brystoperationer kan udføres med mange forskellige teknikker, hver med sine fordele og ulemper. Vi råder over den bredeste ekspertise inden for området og kan således tilbyde vores patienter alle anerkendte metoder med hver deres fordele. Rekonstruktion kan vi foretage med protese eller eget væv alt efter patientens præference. Til brystforstørrelse anvender vi såvel runde som dråbeformede implantater af bedste kvalitet med livsvarig produktgaranti. Patienten vælger selv i samråd med os om implantaterne skal indlægges via armhulerne med kikkertteknik, via et lille snit under brysterne eller evt. ved samtidigt brystløft via brystvorterne. Foretrækker man at undgå proteser, er vi førende inden for forstørrelse med eget fedt. Til brystreduktioner og brystløft anvendes her i landet en standardmetode, som har sine begrænsninger. Vi har et repertoire på 4 typer reduktionsteknikker, så operationstypen kan tilpasses vores patienters behov og ikke omvendt.

Kropsmodellering

Fra liposuction til kropsmodellering.

Tidligere var liposuction vores eneste metode til ændring af uønskede kropskonturer. Men efter flere års metodeudvikling kan vi nu også med fedttransplantation tilføre fylde, hvor denne ønskes øget.  Men såvel liposuction/fedtsugning som fedttransplantation er blot beskrivelser for anvendte metoder. Begrebet kropsmodellering beskriver langt bedre hvad vi kan opnå, nemlig flytning af kropsfylde fra områder med for meget til områder med for lidt, fx fra mave til barm eller lænder til balder. Også opstrammende operationer kan indgå i kropsmodellering, så som brystløft, maveopstramning og lår- og baldeløft.

Operationer efter graviditeter eller stort vægttab

Plastikkirurgisk Center AROS er som eneste privathospital i region Midt og Nord godkendt af Sundhedsstyrelsen til udførelse af disse operationer for det offentlige. Dette baseres på vores mangeårige erfaring med kosmetiske kropslrestaurerende operationer. Det er klart at som offentlig viderehenvist patient er man underlagt det naturligt strammere regelsæt, som bl.a. foreskriver at sådanne operationer slet ikke må foretages på kosmetisk indikation og dermed er der selvsagt grænser for. hvor store kosmetiske hensyn, man kan tillade sig som ”offentlig kirurg”.

Som privat patient er der kun de helbredsmæssige hensyn at tage mht. kropsrestaurerende operationers indhold og omfang. Desuden kan vi inden for den kosmetiske plastikkirurgi tilbyde operationstyper, som ikke kan tilbydes offentlige patienter. Således kan til vores kosmetiske plastikkirurgiske patienter tilbyde et mere effektivt baldeløft ifa. Tangaløftet.

Efter sidste overståede graviditet kan der typisk også være et stort udbytte af at få udført en kombineret restaurering af barm og mave. Det kan i erfarne hænder gøres på mange måder afhængigt af hvad, der er gået i stykker eller tabt. Se: Mommy makeover.

Tilkomsten af små børn kan også gå lidt ud over manden, så i ligestillingens navn er der også dukket et begreb op, der tilgodeser faderen: Daddy makeover.

Efterbehandlinger - en god genvej til heling

Som på mange plastikkirurgiske centre i udlandet kan vi til stor tilfredshed blandt vores patienter tilbyde efterbehandlinger ved vores egen kosmetologklinik ved hudterapeut, Henriette Lose. Foruden at være specialiseret i efterbehandlinger til plastikkirurgiske operationer, tilbyder hun sammen med Kosmetisk Center effektive behandlinger for rynker, akne og aknear, skønhedspletter m.m., herunder:

  •          Specialmassage, som især efter liposuction kan bidrage til et optimalt resultat foruden de gunstige effekter på hævelse og ømhed umiddelbart efter operationen
  •          Vejledning i kamuflage af misfarvninger efter især ansigtsoperationer
  •          Rådgivning mht. optimal hudpleje efter operationer
  •          Vedligeholdende ansigtspeelinger

 

Læs mere om efterbehandling her >

 

Pletfjerning og arbehandling

”Skønhedspletter” er ikke altid så skønne endda. Traditionelt er knaster i huden af enhver art blevet skåret, brændt eller frosset væk, typisk med ret grimme ar til følge. Vi har på AROS udviklet en vifte af behandlingstilbud til fjernelse af uønskede pletter i huden spændende fra laser over IPL til radiofrekvent diatermi. Det skal understreges at vores første fokus altid er en vurdering af om der kan være tale om kræftknuder i huden, hvorfor vi somme tider må anbefale biopsitagning til afklaring heraf. Vores næste fokus er at undgå synlige ar. Metodevalget afhænger af typen af hudforandring. Det er ikke samme metode, der egner sig til fjernelse af fregner som til fjernelse af gammelmandsvorter.

                            

Plastikkirurgisk Center - Speciallæger og tilknyttede behandlere