Caspar Krammer - Speciallæge i plastikkirurgi Plastikkirurgisk Center AROS

Caspar Krammer Speciallæge i plastikkirurgi

Kort om

Caspar er speciallæge i plastikkirurgi med erfaring fra blandt andet Odense Universitetshospital og Sydvestjysk Sygehus. Caspar har særligt erfaring med korrektion af løs/overskydende hud på maven (abdominalplastik), arme (brachioplastik), lår (inderlårsplastik) samt udførelse af brystoperationer og øjenlågsoperationer

”Jeg har arbejdet med plastikkirurgi siden 2015 og elsker mit speciale. Som kirurg kan jeg hurtigt skabe resultater og gøre en positiv forskel for den enkelte. Det er vigtigt for mig at imødekomme patientens ønsker og samtidigt have det æstetiske resultat i fokus.

I mit arbejde er det vigtigt for mig at give patienten et godt og sammenhængende forløb, så patienten føler sig tryg både før, under og efter operationen.

På AROS Privathospital har jeg mange dygtige kollegaer. Der hersker et højt fagligt niveau, hvilket skaber et godt grundlag for faglig sparring og udvikling. Det er en fremragende arbejdsplads og jeg værdsætter det gode samarbejde. Jeg kan varmt anbefale AROS Privathospital til kommende kollegaer og kommende patienter.”

Uddannelse & erfaring

2014: Medicinsk embedseksamen, Syddansk Universitet
2023: Speciallæge i plastikkirurgi
Medlem af ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), Yngre Plastikkirurger og Lægeforeningen.

Caspar har skrevet flere videnskabelige artikler, som er publiceret i nationale og internationale tidsskrifter.