Ingen ventetider ved Øre-næse-hals speciallægepraksis på AROS Privathospital

Mange ørelæger har lange ventetider. Vi er et alternativ for dig, der ønsker en hurtig tid til undersøgelse og behandling hos en øre-næse-hals-speciallæge.

Vi kan tilbyde dig en tid inden for 5 hverdage –uanset problemstilling og alder.

Vores speciallæger har mange års erfaring og varetager til daglig højt specialiserede funktioner ved Aarhus Universitetshospital.

Til sammen dækker vi hele spektret af øre-næse-hals sygdomme og skulle din tilstand kræve operation eller indlæggelse på hospital, kan vi også tilbyde dette på AROS Privathospital.

Såfremt du har behov for operation eller vurdering af en speciallæge inden for et andet fagområde kan dette i mange tilfælde også varetages i regi af AROS Privathospital. Derved kan vi sikre kontinuitet i din behandling samt meget kort ventetid.

Vi behandler bl.a. for næse- og bihuleproblemer, allergi, hørenedsættelse, flåd fra ørerne, væske i mellemøret, hul i trommehinden, svimmelhed, problemer med mandler eller polypper, synkebesvær, irritation i halsen, hæshed og vejrtrækningsbesvær, knude på halsen, snorken og søvnapnø samt mistanke om kræft.

Læs mere om vores undersøgelser og behandlinger i menuen foroven. Her kan du også finde vores prisliste.

Hvis du har en sundhedsforsikring, anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab mhp dækning. Vi kan ikke modtage patienter på det offentliges regning, da vi ikke har ydernummer.

Behandlere hos Øre-næse-hals speciallægepraksis