Baskaran Ketharanathan - Mange års erfaring inden for neurokirurgi

MENU - Vores specialer Hjerne- og rygkirurgi

Hjerne- og rygkirurgi - Udredning og behandling i trygge hænder.

På hjerne- og rygkirurgisk afdeling er vi dedikeret til at yde personlig behandling til patienter med sygdomme i både det centrale og perifere nervesystem, der kan behandles operativt. Det gælder primært sygdomme i rygsøjlen som f.eks. diskusprolapser og spinalstenoser.

Vi forstår, hvor stor en indvirkning disse sygdomme kan have på vores patienters liv, og vi har forpligtet os til at give en positiv og personlig oplevelse for hver eneste patient, der kommer til AROS Privathospital. Vores erfarne neurokirurger tager sig tid til at forstå hver enkelt patients individuelle behov og præferencer, og yder personlig behandling gennem hele deres behandlingsforløb. Vi tror på, at denne tilgang hjælper med at opbygge tillid og god kommunikation mellem vores patienter og vores team, og sidste ende fører til bedre resultater.

På AROS Privathospital er tryghed vores absolutte prioritet. Vi bruger mikrokirurgiske teknikker for at sikre, at vores procedurer er minimalt invasive og har den lavest mulige risiko for komplikationer. Vores erfarne team lægger vægt på grundig planlægning før operation og god postoperativ pleje. Vi tror på, at denne tilgang hjælper med at sikre de bedst mulige resultater for vores patienter.

Ventetider for neurokirurgiske procedurer kan være stressende og frustrerende for patienter og deres familier. Derfor prioriterer vi korte ventetider for patienter, der søger behandling. Du kan tilbydes operation hos os, hvis:

  1.      Du har lang ventetid på behandling i det offentlige
  2.      Du har en privat sundhedsforsikring
  3.      Du er selvbetaler

Vi glæder os til at se dig!

Afdelingens speciallæger og medarbejdere

Lisa Rasmussen

Operationssygeplejerske
Merete Tang - Operationssygeplejerske

Merete Tang

Operationssygeplejerske