Samarbejde mellem specialer

Nogle patienter har behov for behandling, som involverer mere end et speciale. Da det er vores mål at kunne opfylde vores patienters individuelle behov og ønsker, har vi fokus på at tilbyde behandlinger, hvor flere speciallæger samarbejder om den enkelte patients behov. Det betyder, at disse patienter ikke ender med flere langvarige behandlingsforløb, men i stedet kan nøjes med et samlet forløb.

Eksempler på samarbejde
Som det eneste privathospital i Danmark tilbyder vi alle former for specialistbehandling af ansigtsproblemer og -sygdomme. Det er muligt i kraft af det unikke samarbejde vi har mellem klinikkerne i plastikkirurgi, kæbekirurgi, dermatologi, onkologi, samt vores hudplejeklinik, som foretager efterbehandling efter operationer.

Derudover kan vi, takket være det tætte samarbejde mellem vores brystkirurg, plastikkirurger og onkolog, tilbyde at tage hånd om det forløb patient med brystkræft skal igennem. Det gælder fra forundersøgelse og udredning til fjernelse af knuder og/eller bryst, til rekonstruktion af bryst, tatovering af brystvorte, samt opfølgning og efterkontrol.

I forbindelse med hudkræft råder vi over specialister, der er involveret i hudkræftbehandling samt plastikkirurger og dermatologer, som kan stå for efterfølgende behandling.

Du kan få foretaget en helbredsundersøgelse hos vores kardiolog eller vores lungemediciner. Hvis helbredsundersøgelsen giver anledning til yderligere undersøgelse ved en speciallæge fra et andet speciale, arrangere vi gerne dette således, at du undgår unødvendig ventetid i forbindelse med viderevisitering.

Vi lægger vægt på at give vores patienter muligheden for individuel efterbehandling. Derfor har vi tilknyttet en fysioterapiklinik og en hudplejeklinik, således at du har mulighed for yderligere at optimere resultatet af din operation.

Hvis du har spørgsmål vedrørende samarbejdet mellem vores specialer eller vedrørende efterbehandling er du velkommen til at kontakte os på telefon: 8741 1111 eller på e-mail: mail@arosph.dk