MENU - Kosmetisk Center Ansigtsmodellering og -skulpturering

Ansigtsmodellering og -skulpturering

Ansigtsmodellering og -skulpturering

Vores team er eksperter i både kirurgiske og ikke-kirurgiske ansigts- og kæbelinjekonturbehandlinger, hvis formål er at forbedre ansigtsform og konturer uden eller med skalpel. Dette giver os mulighed for at optimere tindinger, kindlinje, næse, læber, kæbelinje og hals, reducere genstridige fedtaflejringer og opstramme huden. Vores mål er at hjælpe dig til at føle dig mere sikker i dit udseende, uanset hudtype, tone eller køn. Vi sætter stor vægt på naturligt udseende resultat.

Du kan stole på, at vi altid tilstræber at yde den behandling som er mindst omfattende og mest skånsom, for at opnå dine ønsker. Vi mestrer nemlig alle de behandlingsmetoder, der virker, herunder også dem, andre ikke mestrer.

BOOK TID TIL KONSULTATION

Altid professionel behandling og kyndig vejledning. Perfekt og naturligt resultat med botox og filler. Tak til Sofie Kjeldsen-Kragh.

"Jeg føler mig altid 100% tryg i Liubas hænder, hendes viden om anti-age spænder bredt fra de traditionelle forslag som botox & filler men også hvis man ønsker mere ”naturlige behandlingsformer” såsom mesoterapi/biorevitalisering."

Mona, mesoterapi behandling