Ansigtsmodellering med fedtsugning - enkel og fredelig operation

Fedtsugning ansigt AROS Privathospital Aarhus

For meget fylde i ansigtet, typisk under hagen, kan korrigeres på enkel, pålidelig vis med fedtsugning via 2 mm store hudpunkturer, som i praksis bliver usynlige. Teknikken giver fremragende resultater ved yngre personer med spændstig hud. Ved ældre personer vil der oftest være et element af overskydende, løs hud, og i så fald fås det bedste resultat ved en kombination af fedtsugning og ansigtsløftning.

Enkel og fredelig operation
Fedtsugning i så små mængder i ansigtet er en meget fredsommelig kosmetisk operation. Dens eneste realistiske risiko af en fedtsugning i ansigtet, er at resultatet ikke bliver helt jævnt. Det er vel sagtens også ganske forståeligt, når man betænker hvor små konturvariationer, man er i stand til at bemærke i et ansigt. Synlige ujævnheder kan sædvanligvis korrigeres ved en lille supplerende sugning.

Operationerne foregår ambulant i lokalbedøvelse. I efterforløbet er der snarere ømhed af de behandlede områder end egentlige smerter. Men der vil altid være hævelse og typisk også misfarvninger. Hævelsen aftager drastisk allerede efter en uge, mens misfarvningerne klinger af i løbet af 2-3 uger. De kan dækkes med makeup, og her kan vores kosmetolog være behjælpelig med vejledning og præparater.

FAKTA

Operationstid
Operationstid

0,5 - 1 time

Forberedelse
Forberedelse

ingen

Bedøvelse
Bedøvelse

lokal

Indlæggelsestid
Indlæggelsestid

ambulant

Restitutionstid
Restitutionstid

3 - 7 dage

Behandler
Behandler

Erfarne speciallæger i plastikkirurgi

Vores team