Trådløft - Ansigts-og halsløft med tråde

Er dit problem med ansigtet primært at det er blevet tungt/ansigtstrækkene er faldet ned, eller halsen er faldet frem, mere end at der er blevet for meget slap hud, så er et trådløft måske en løsning, der er værd at overveje for dig.

Opstrammende tråde som en minimalt invasiv metode til at opnå et moderat ansigts- halsløft har nu været under udvikling i mere end 10 år, og teknikken har overstået sine børnesygdomme. Vi går kun ind for at anvende tråde, der er resorberbare. Dette sikrer imod uønskede bivirkninger på ansigtstrækkene på langt sigt.

Blandt de mange udbudte trådprodukter er vores valg faldet på ”pigtråde” i et velkendt materiale, brugt i mange år til kirurgiske tråde.

Et trådløft muliggør et hurtigt og naturligt mini ansigts-halsløft med fokus på en omfordeling af ansigtsfylden i ønsket retning og med ophævelse af den ”løshedsfornemmelse”, som man får med alderen. Trådenes effekt ophører efter 1-1½ år, i takt med at de går i opløsning. Men de efterlader en vis blivende effekt, idet deres tilstedeværelse i underhuden er med til at booste hudens naturligt opstrammende kollagen. 

 

FAKTA

Operationstid
Operationstid

½-1 time

Forberedelse
Forberedelse

ingen

Bedøvelse
Bedøvelse

lokal

Indlæggelsestid
Indlæggelsestid

ambulant

Restitutionstid
Restitutionstid

1 dag

Behandler
Behandler

Læge/ speciallæge

VÆRD AT VIDE

Ansigtstrådløft bruges typisk til afhjælpning af

1. Moderat slaphed af huden på kinderne, herunder især kæbeposer.

2. Udvisket kæbelinie (hamsterposer)

3. Moderat slaphed af huden på halsen.

4. Dybe furer mellem næse og mund

5. Nedsunkne øjenbryn

Egnede patienter til trådløft

1. Yngre patienter et egentligt ansigtsløft endnu ikke er indiceret, aldersgruppe ca. 35-50 år.

2. Patienter, der ikke tør få lavet en rigtig operativ ansigtsløftning.

3. Patienter der tidligere har fået en ansigtsløftning, og som nu ønsker en lille opstramning

Behandlingsforløbet

Behandlingsforløbet starter med en mindre lokalbedøvelse og derefter bliver trådene indført inde i en nål. Trådløft kan udføres på mange forskellige områder, bl.a. underkæbe, hals, ansigtets konturer, kinder, kindben og øjenbryn.  Proceduren gennemføres via små stik i huden med nål. Der indsættes 2-8 tråde i hver side. Under udtrækning af indføringsnålen strammes trådene så huden trækker sig sammen og dermed løfter huden og underhuden. Behandlingen tager 30-60 minutter, afhængigt af hvor mange områder, der ønskes behandlet og kræver ingen restitution

Risici

Risiciene er små. Hyppigst er blå mærker og stikkende ubehag omkring trådene i de første 1-2 uger. Der kan også forekommet indtrækninger sv.t. trådenes forløb. Alt sammen midlertidigt.

Den alvorligste bivirkning er betændelse, som kan føre til behov for fjernelse af tråden. Proceduren må kun udføres af en læge, som er trænet i ansigtsløft med tråde.