MENU - Kosmetisk Center Ansigtsrødme og rosacea

Ansigtsrødme og rosacea - behandlinger

Ansigtsrødme og rosacea

Ansigtsrødme kan skyldes sart hud, reaktiv hud, en hud i ubalance forårsaget af overbehandling, brug af forkerte produkter, der har belastet hudbarriere, dette vil ofte kunne afhjælpes med justering og optimering af hjemmepleje samt hudterapeutisk behandling. Diffus rødme kommer af små overfladiske blodkar i overhuden. Jo flere små kar, der befinder sig i overhuden, og jo tættere de ligger, desto mere rødme vil man se i huden. Diffus rødme kan effektivt reduceres med IPL Nordlys laserbehandling. Rødme, opblussen, karsprængninger kan også være et tegn på hudsygdommen rosacea.

Rosacea er kronisk hudsygdom, en betændelsestilstand i de blodkar, der ligger helt tæt på hudens overflade. Rosacea findes i forskellige grader... lige fra on/off røde kinder til et ansigt med permanent rødme, stikken, prikken, kløe og aknelignende elementer.

Da sygdommen er kronisk, findes der desværre ingen helbredende behandling, ingen behandling der kan få sygdommen til helt at forsvinde, men der findes behandling, der med vedholdenhed og tålmodighed i mange tilfælde kan dæmpe og næsten usynliggøre symptomerne.

BOOK TID TIL KONSULTATION

"Der er nu ca gået halvanden uge siden min første behandling og min hud har reageret så fint! Den er allerede blevet meget glattere og jeg har ikke haft nogle “break outs” siden. Det er første gang i meget lang tid, så det er rigtig skønt."

Rikke, 28 år - Hudterapeutisk behandling - rødme/begyndende rosacea

Jeg har været i laserbehandling et års tid, og jeg må bare give Alberte Niss mine varmeste anbefalinger. Resultatmæssigt har jeg været super tilfreds og kan tydeligt se forbedring, selvom jeg endnu ikke har afsluttet forløbet. 

Jeg har følt mig tryg lige siden første behandling hos Alberte.

Rita, IPL-laserbehandling