MENU - Kosmetisk Center Ansigtsrødme og rosacea Hudterapeutisk behandling – rødme, rosacea, hud i ubalance

Hudterapeutisk behandling af rødme, rosacea, hud i ubalance

Hudterapeutisk behandling af rødme, rosacea, hud i ubalance

Hudterapi er behandling over længere tid. Ordet ’terapi’ kommer fra græsk og betyder støtte og hjælp til balance.

Hudterapeutisk behandling anbefales til dig, der er kæmper med en hud i ubalance, en sart og tør hud, er ramt af fx rosacea eller perioral dermatitis og ikke ønsker medicinsk behandling eller ønsker at kombinere medicinsk behandling med optimal hudpleje. Behandling med pHformula uden nævneværdige bivirkninger og uden risiko for udvikling af bakterieresistens.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

CR complex behandling - fakta

Behandlingstid
Behandlingstid

45-60 min.

Restitutionstid
Restitutionstid

2-4 dage

Resultat
Resultat

4-6 behandlinger med 2-4 ugers interval

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse

4-8 ugers interval samt brug af hjemmeprodukter

Behandler
Behandler

Kosmetolog og hudterapeutisk behandler

Konsultation
Konsultation

Gratis

VÆRD AT VIDE

CR hudterapeutisk forløb består af

Et hudterapeutisk forløb består af intensive, målrettede “CR skin resurfacing” behandlinger (peels) kombineret med produkter til brug hjemme. Produktsammensætning, antal behandlinger og interval er individuelt, og alle forløb tilpasses den enkelte kunde/patient. Et forløb er typisk 4 - 6 behandlinger med ca. 2 ugers interval. Ved rosacea og perioral dermatitis anbefales behandlingen IKKE udført uden supplerende hjemmepleje, da denne ses som værende afgørende for det endelige resultat. Opstart med hjemmeplejeprodukter anbefales 14 dage før 1. behandling. Antallet at hjemmeprodukter vil typisk være 3 stk. (rens, serum, creme) og derudover en solcreme.

CR complex er et “tidsafhængigt” produkt

CR står for Chronic Redness (kronisk rødme) og for Complete Restoration (komplet/fuldstændig genopbygning).CR complex indeholder retinol, mandelsyre, mælkesyre og salicylsyre, aktive ingredienser der hæmmer den bakterievækst, der er associeret med rosacea. Reducerer og mindsker rødme og irritation. Genopbygger og regenerere den ofte svækkede hud. Styrker hudens naturlige barriere og forsvarsmekanisme.

CR complex er et “tidsafhængigt” produkt, komplekset pensles på huden i et jævnt, tyndt lag og jo længere “hviletid” på huden, jo mere intensiv behandling. Antallet af minutter vil ofte variere fra behandling til behandling, da alle behandlinger altid tilpasses hudens tilstand og udseende på selve behandlingsdagen.

Bivirkninger

I dagene efter behandlingen kan huden føles tør og stram evt. med let afskalning. Dette er normalt og forventeligt.

Om pHformula skin resurfacing – pharmacosmeceutisk hudpleje

pHformula skin resurfacing er udnyttelse af hudens egne ”mekanismer”. De aktive resurfacing solutions fremprovokerer en kontrolleret "inflammation" i huden/vævet. En inflammation, der er vigtig og afgørende effekten af behandlingen. Skin resurfacing stimulerer øget celledeling, bedre cellekommunikation samt hurtigere reparation/genopbygning af celler, der er beskadiget og ikke fungerer optimalt.

pHformula er naturlig behandling uden risici og bivirkninger, behandlinger med ingredienser huden kender og i nogle tilfælde mangler. Ingredienser der er specifikt valgt ud fra, hvor meget de kan gøre for huden .. nede i huden. Mange produktserier i dag vælger ingredienser ud fra molekylestørrelse (hvor hurtigt/nemt trænger de ned) samt den “keratolytiske” (opløsende/eksfolierende) effekt, ikke er uinteressante faktorer, men pHformulas fokus er bare et andet sted. For pHformula er det ikke vigtigt at kunne tilbyde den mest aktive behandling, men derimod den bedste, mest sikre og mest effektive

Læs mere om pHformula produkterne her >

Mød behandleren

"Der er nu ca gået halvanden uge siden min første behandling og min hud har reageret så fint! Den er allerede blevet meget glattere og jeg har ikke haft nogle “break outs” siden. Det er første gang i meget lang tid, så det er rigtig skønt."

Rikke, 28 år - Hudterapeutisk behandling - rødme/begyndende rosacea