Hudpleje til rosacea og hud i ubalance

pHformula – pharmacosmeceutisk hudpleje til rosacea og hud i ubalance

At anvende de rette hudplejeprodukter er afgørende for opretholdelse af sund hud. Det behøver hverken at være dyre eller mange produkter, vigtigst er at produkterne indeholder ingredienser, der arbejder målrettet på de hudmæssige udfordringer og ønsker du måtte have.

CR er linjen fra pHformula tilhører kategorien pharma-cosmeceuticals, det tætteste vi kommer på ikke-receptpligtige præparater. Den er udviklet til behandling og vedligeholdelse af sart, tør hud samt hud i ubalance og anbefales ligeledes til rosacea og perioral dermatitis. Produkterne indeholder aktive ingredienser med videnskabeligt dokumenteret hudforbedrende effekt, ingredienser der fremmer og optimerer hudens generelle sundhedstilstand, arbejder målrettet og effektivt. Produkterne kan anvendes alene eller i kombination med anden behandling på AROS PH.

BOOK TID TIL GRATIS KONSULTATION PRISLISTE

VÆRD AT VIDE

Huden forberedes til de intensive behandling

Produkterne forbereder huden til de intensive behandling, igangsætte genopbygningsprocessen og minimerer risikoen for bivirkninger. Hudens naturlige forsvarsmekanisme styrkes, hvilket er afgørende for effekten og resultatet af den intensive behandling.

Både under selve behandlingsforløbet og minimum 3 uger efter er det vigtigt, at huden efterbehandles; plejes og beskyttes. Efterbehandlingen arbejder i synergi med den intensive behandling. Fremmer helingsprocessen, sikrer optimal opretholdelse af hudens generelle sundhedstilstand, forstærker og vedligeholder det overordnede resultat. Øger hudens tolerance og modstandskraft og forebygger tilbagefald. Produkterne kan købes efter forudgående konsultation hos vores hudterapeutiske behandler Henriette Lose. Konsultationen er gratis.

Om pHformula skin resurfacing – pharmacosmeceutisk hudpleje

pHformula blev grundlagt i 2010, som det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen. pHformula har eget laboratorie beliggende i Barcelona; Spanien, et laboratorie kendt for årtiers videnskabelig erfaring og ekspertise, for kvalitetsprodukter ikke kun inden for æstetisk medicin, men også farmaceutisk behandling af hudsygdomme.

Både produkter og intensive behandlinger er baseret på teknologien bag "regenerativ medicin"; processen hvor beskadigede celler erstattes med nye og "raske" eller stimuleres til at reparere sig selv.

Søger du på ordet “resurface”, finder du oversættelser som “at dukke op igen, ”at genopstå”, ”fornyelse/reparation af overflade”, og det er præcis, det pHformula handler om. Hele filosofien bag pHformula er at skabe balance i en udfordret hud, at genoprette og vedligeholde en sund og stærk hud.

pHformula skin resurfacing er udnyttelse af hudens egne ”mekanismer”. De aktive resurfacing solutions fremprovokerer en kontrolleret "inflammation" i huden/vævet. En inflammation, der er vigtig og afgørende effekten af behandlingen. Skin resurfacing stimulerer øget celledeling, bedre cellekommunikation samt hurtigere reparation/genopbygning af celler, der er beskadiget og ikke fungerer optimalt.

pHformula er naturlig behandling uden risici og bivirkninger, behandlinger med ingredienser huden kender og i nogle tilfælde mangler. Ingredienser der er specifikt valgt ud fra, hvor meget de kan gøre for huden .. nede i huden. Mange produktserier i dag vælger ingredienser ud fra molekylestørrelse (hvor hurtigt/nemt trænger de ned) samt den “keratolytiske” (opløsende/eksfolierende) effekt, ikke er uinteressante faktorer, men pHformulas fokus er bare et andet sted. For pHformula er det ikke vigtigt at kunne tilbyde den mest aktive behandling, men derimod den bedste, mest sikre og mest effektive

pHformula anbefales til dig, der ønsker at investere i din hud, stiller krav til kvalitet, effektivitet og resultat.

pHformula er målrettet behandling af  

  • Akne, uren hud, fedtet hud, grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
  • Rosacea, kronisk rødme, karsprængninger, uren hud med meget rødme.
  • Ældning, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
  • Pigmentforandringer/-skjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress, "kemi".

Mød specialisten

"Der er nu ca gået halvanden uge siden min første behandling og min hud har reageret så fint! Den er allerede blevet meget glattere og jeg har ikke haft nogle “break outs” siden. Det er første gang i meget lang tid, så det er rigtig skønt."

Rikke, 28 år - Hudterapeutisk behandling - rødme/begyndende rosacea