Patientudtalelser og anmeldelser

Læs flere udtalelser og patienthistorier under de enkelte specialer. Her er et lille udvalg.

Kim, øjenkirurgi

”Bare det at jeg kan færdes frit når jeg løber eller cykler på arbejde, og at jeg ikke længere skal tænke på bøvlet med kontaktlinser, linsevæsker og læsebriller.”

Kim Blandfort Christensen, selvstændig

Viga, hudproblemer

"Min egen læge havde konstateret svamp på ryggen og jeg fik nogle stærke piller som aldrig virkede. Jeg tog til sidst kontakt til Hudklinikken hos AROS, og Knud konstaterede mønteksem efter blot 2 minutter. Jeg fik noget creme og det var ret hurtigt væk. Meget kompetent og sympatisk behandling. Knud kan varmt anbefales!"

Hanne, ØNH

Min 5 årlig søn havde koncentrationsbesvær i børnehaven og var ofte træt når han vågnede. Efter en forundersøgelse hos Thomas blev der hurtigt konstateret at Mads havde polypper og forstørrede mandler. Han fik en operationstid allerede 14 dage efter.  Vi er superglade og taknemlige for den behandling vi har fået hos Øre-Næse-Hals speciallægen på AROS.

Camilla, tatoveringsfjernelse

Kan kun sige jeg er tilfreds, god og professionel behandling og vejledning. Allerede efter første behandling på min tatovering kunne jeg se resultater!

Jette 35 år, modermærker

Efter min graviditet fik jeg mange mindre udstående modersmærker, særligt på ryggen, som jeg var meget ked af. Jeg henvendte mig til AROS privathospital og fik dem fjernet over 3 gange med Surgitron metoden, helt uden at man kan se spor efter dem i dag. Behandlingen var hurtig og jeg fik en meget sympatisk og kompetent vejledning af Knud Kragballe.

Birthe 55 år, kræftpatient

"Lige fra første kontakt følte jeg mig tryg og kunne mærke at det var professionelle medarbejdere - fra sekretæren i receptionen til sygeplejerskerne til overlægen, som opererede mig. Jeg blev taget alvorligt, blev behandlet meget imødekommende og professionelt."

Birthe 55 år, kræftpatient

Hanne 42 år, uønsket hårvækst

"Det var fantastisk at se at det faktisk kunne lade sig gøre. Trine var professionel og rigtig sympatisk hele vejen igennem og jeg fik den bedste vejledning igennem hele forløbet. Efter blot 5 behandlinger, var håret på min overlæbe permenent væk. Jeg føler mig feminin igen."

Hanne 42 år

Jette 33 år, sundhedsundersøgelse

"Det var dejligt at få vished. Jeg følte mig tryg igennem hele forløbet, kunne mærke at afdelingen havde en langårlig erfaring og masse af kompetencer. Jeg fik afklaret min situation og kunne komme videre med en behandling efter bare en udvidet undersøgelse."

Rebekka - akne produktvejledning

Det går mega godt med B3! INGEN nye udbrud - wow! Det er jo ikke sket i hele 2023, at det er gået så lang tid uden nye udbrud.

Dertil holder arrene sig VIRKELIG flot i ro, stort set ingen rødme, og WOW hvor er det rart. Faktisk fungerer det bedst, hvis jeg bruger B3 både morgen og aften - min hud elsker den! Det pigmentering, der har været der i 100 år, begynder nu også så småt at formindske sig. Indtil videre er jeg bare MEGA GLAD for følelsen af ren hud morgen og aften, ingen urenheder der gør ondt eller irriterer - så glæder mig til videre forløb med dig💜

 Rebekka, 23 år / (Konsultation/produktvejledning – akne)

Mads udtaler...

Jeg har døjet med "bryster" siden folkeskolen og var ofte flov i omklædningsrummet, svømmehallen etc. I mine voksne år har jeg været generet i forhold til kærester. At få gjort noget ved det var dne bedste beslutning i mit liv. Teamer på AROS var meget venlige og imødekommende, operation gik lige efter planen. Efter bare 2 måneder kunne jeg stolt vise mig i svømmehallen og jeg er ikke længere så genert som før over for kæresten.  Det er virkelig en befrielse.

Mads, reduktion af mandlig brystdannelse