Her er jeg blevet mødt af en meget kompetent og utrolig imødekommende Solveig, der for første gang har anskueliggjort for mig, at jeg ikke har et isoleret søvnproblem, men også udfordringer i min tilgang til mig selv som person.

Hun har følgelig præsenteret mig for et forløb, hvor søvnskemaer etc. har fyldt meget, men hvor jeg kognitivt har skullet arbejde sideløbende med mig selv.

Det har resulteret i, at jeg for første gang i mit liv har fået en reel vejledning, sådan at jeg i dag har et normalt forhold til min søvn. Forløbet har i dag givet mig en frihed og en energi, som jeg ikke har kendt til i årtier.

Læs mere
Quote

Det har givet mig et helt nyt liv.
Jeg har fået så meget energi og kommet af med blodtryksmedicin.
Har tabt 10 kg. idet jeg nu har overskud til at lave god mad og dyrke motion.
Fortryder, at jeg ikke blev udredt for mange år siden.
Får den mest professionelle behandling på Privathospitalet AROS.

Læs mere

Insomni forløb

Quote

Jeg har netop afsluttet et lille behandlingsforløb på Aros Privathospital, for om muligt at fjerne eller mindske noget søvnbesvær. Behandleren var under hele forløbet sygeplejerske Solveig Rasmussen.

Solveig foretog gennem samtaler samt et søvnskema, som jeg skulle udfylde hver dag, en vurdering af mine problemer vedr. min søvn samt indsovning.

Solveig er meget venlig og kompetent, men også ret bestemt – det forventes, at man selv arbejder positivt med, hvilket ikke er så vanskeligt, især når positive resultater indløber ret tidligt i behandlingsforløbet (for mit vedkommende allerede efter et par behandlinger). Det blev virkelig mærkbart bedre m.h.t. indsovning og søvnen i det hele taget.  En dejlig bivirkning er den, at jeg blev 100% fri for sovemedicin, uden at jeg egentlig har tænkt over det.

Læs mere